Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dominikaaaaa

Co to mozne oznaczać?

Polecane posty

Gość dominikaaaaa

miałam dziwny sen. śniło mi się, że byłam przechowywana w lochu z kilkunastoma innymi ludźmi pilnował nas stary facet, który mówił, że czekamy tu na śmierć :/ Wszystko w tym śnie było absurdalne, bo aby nam się nie nudziło podczas tego wielodniowego oczekiwania na śmierć mieliśmy nauczyć się układu tanecznego. Wszyscy tańczyli, śmiali się tylko ja siedziałam przerażona w kącie i dygotałam, płakałam. Kolejnym naszym zadaniem było przygotowanie miejsc na grób i prowadzenie sklepiku. Tam było strasznie. Co chwilę przynosili nowe ciała nikt sobie z tego nic nie robił. A dodam, że Ci wszyscy ludzie to były znane mi twarze z codziennego życia. Przyśnili mi się też moi rodzice, którzy przyszli do tego sklepiku. Ale nie mogłam nic im powiedzieć. Chwalili się wakacjami, byli opaleni itd. A ja nie mogłam mówić nic na temat tego co się dzieje. Nie wiem czy ten stary mnie zabił w końcu czy nie i co się dalej działo. Ale sen był okropny. Chciałabym jakoś go zinterpretować, ale nie wiem pod jakim hasłem szukać wyjaśnienia w senniku. Dodam, że nie oglądałam żadnych filmów wczoraj i nie wiem skąd takie sny mi przychodzą do głowy. Rzadko mi się w ogóle cokolwiek śni, a jeszcze rzadziej to zapamiętuje. Teraz zapamiętałam więc chciałabym wiedzieć o co tu chodziło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować