Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2

czy dobrze postapilam... porozmawiajcie ze mna..

Polecane posty

mam 22 lata po 3 latach zerwalam z moim facetem (24 lata) bo juz nie mialam sily nie bede sie rozpisywac ale przedstawie kilka najwaznijszych epizodow: -przez 3 lata wiedzilam 2 razy jego rodzicow wogole mmnie nie zapraszal do siebie a jdyna rozmowa z nimi to byly dzien dobry no czasem do widzenia - zaczelam mu mowic o zareczynach i takich pierolach on nie mial nic przeciwko a dzien pozniej powiedzil ze rozmawial z matka i ona powiedzil ze on chyba oszlal ze ma sie ozenic kolo 30 - powiedzil ze jestem malo inteligenta by rozmawiac z jego mama - powiedzil ze jak ma wybrac kumpli a mnie zawsze wybierze ich - nie straal sie wogole zadnego smsa wiata nic ja zawsze tesknilam wiec sie odzywlam - do rodzicow zwracal sie tylko mamusiu tatusiu a oni do niego misiu bo inczej powidzil ze nie wypada - we wtorek zerwalismy wczoraj zadzwonilam i powiedzilm zey mi oddal moje 800zl ktor mu pozyczylam a on do mnie n chuj do mnie dzwonisz nie spalam cala noc rycze non stop jestem w cholrnym szoku mam uczucie ze 3 lata mam zmarnowane

Gość masaA
rodzice są dla niego bardzo ważni i najwidoczniej twierdził ze nie jestes odpowiednia osoba i nie dorastasz im do pięt.. dziwne podejscie ma chlopak, daj sobie z nim spokoj a o kase sie upominaj :)

Bądz konkretna. Staraj się nie płakać. On na to nie zasługuje. Dziwię się tylko, że pozwalałaś mu się w taki sposób traktować. I twardo upominaj się o pieniądze.

Gość malutkamimia
wiecie kochalm go na maksa ...najgorsze ze nadal kocham wiecie pierwsza milosc pierwszy seksa ma sie sentyment ..co ja mam robic ja ma ochote wrocic do niego;/ on mowi teraz znajomym ze jestem kurwa ze go zostawialm i takie tam;/

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaa2
sorry nick z inego watku mam strszna przeszlosc i zalezy mi na nim nie wiem co mam robic

sorry nick z inego watku mam strszna przeszlosc i zalezy mi na nim nie wiem co mam robic" w kwesti faceta ? czy nie wiesz co ze soba zrobic? piszesz ze zerwałas wiec juz krok zrobiłas !!! stało sie ... a moze to zerwanie to tylko takie chwilowe? pod wpływem emocji ... tzw "zrywka nastoletnia" polegajaca na tym ze zrywasz rano a wieczorem idziesz i naprawiasz :P

Gość trochesmurtnadzis...
trochę mnie przerażasz z tymi rodzicami daleko od siebie mieszkacie w takim razie? bo mój chłopak mieszka 300km ode mnie i byłam u niego w wakacje, on u mnie tez raz tylko ale on zdazył poznac moich rodziców a ja jego nie bo byli na wakcjach... jestesmy razem 2 lata, podobno w te wakacje mam poznać, nie wiedziałam że powinnam sie tym martwić

Gość ale problemy
nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2 jaja sobie robisz?? W innym wątku piszesz pod nickiem malutkamimia i tam masz inne problemy. Nie do pogodzenia z tymi. Prowokatorka.

Gość juz obroniona
miałam trochę podobną sytuację. Rodzicow poznałam po ponad pół roku i wygladało to tak: przyjechaliśmy do niego na grilla, wyszliśmy z samochodu, wszyscy siedzieli przy grillu (jego rodziece, dziedkowie, rodzeństwo i ciotki z wujkami), on mi powiedział, żebym tam poszła bo on musi po coś iśc do domu. I stałam tam jak cielę nie wiedząć co zrobić :o wi końcu poszłam, powiedziałam dzien dobry, oni odpowiedzieli, podali krzesło i siadłam :o nawet nie wiedziałam, którzy to jego rodzice :o bardzo rzadko tam bywałam i czułam się jak jakiś intruz :o a on u mnie bywał co tydzień, odwiedzaliśmy moje ciotki, rodzeństwo, które założyło już swoje rodziny, znajomych i wogóle a ja nikogo prawie z jego strony nie znałam :o i mi to przeszkadzało. Wiem, ze to i tak niby szybko ale kiedyś chodziłam z gościem (on 24 lata, ja 20) i po 2 tyg bycia razem poznałam jego rodziców bo tak w sumiejakoś to niespodziewanie wyszło :P i musze powiedzieć, że tak sympatycznych ludzi mało jest na świecie. A wracając do tematu o którym pisałam wyżej to na szczęście niejestem juz z tym gościem, mam innego :* i z nim to wszystko mega szybko było, tzn poznanie się z rodzicami i wogóle :) ale bardzo posytywnie wszystko wyszło i nadal jest :) A jeśli po 2,3 latach nie znasz jego rodziców to coś nie tak... mi się tak wydaje. No chyba, że miałabyś 15lat to rozumiem. Ale mając 22lata i będąc 3 lata razem to chyba wypadałoby poznać się z ewentualnymi teściami i widywać ich częściej niż 2 razy do roku. Przynajmniej ja tak uważam. Ja mam 24 lata, moje Kochanie 27 więc nawet głupio by mi było nie przedstawić go rodzicom po 3 m-cach(!!) bycia razem. A z kolei gdyby on nie zaprosił mnie do siebie do domu po jakiś 6m-cach to bym z nim o tym pogadała :P

Codziennie o 2 w nocy wychodzę na balkon i śpiewam kolędy :classic_cool:

Gość nikt istotny
nie chce mi sie pisać poematów na ten temat ale... to facet z nie odciętą pępowiną i tak mu zostanie.... zreszta woli kumpli i jestes malo inteligentna, mało ci komlementów? masz bardzo niską samoocene i dlatego dajesz sie poniewierać, weź sie w garść i go zostaw!!!!!!

Gość ale problemy
Ludzie, napisano już przed chwilą że to ściema i troll internetowy. Poczytajcie cały wątek :)