Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna zimna sucz

Ostatecznie mogłabym wyjść za mąż za faceta niskiego i z nadwagą bo...

Polecane posty

Gość ładna zimna sucz

kazalabym mu pracowac a on w podskokach przynosilby mi do domu kase pod jego nieobecnosc rznelabym sie z prawdziwym samcem. nosilby mnie na rekach,kazalabym mu sprzatac w domu,gotowac, robic zakupy..i jeszcze dostawalby profilaktycznie reprymende:D od czasu do czasu chlipnalby mojego soku,zeby dalej lasilby sie jak pies oczywiscie zaszlabym w ciaze-ale nie z nim(bo nie chcialabym,aby moje dziecko bylo zaburzone ) i wmowilabym mu,ze dziecko jest jego na koniec, gdyby mi sie znudzilo te sielankowe zycie,wzielabym rozwod i oskubalabym go co do grosika 🖐️

Gość kathrina ...
A nie lepiej to samo z przystojniakiem? :O

Gość ładna zimna sucz
niski i z brzuchem czy taki moze zdradzic?;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oczywiście, że może. W końcu to też facet. Wystarczy zapytać jedną prostytutkę jakich ma klientów :D

Gość Markovv
niski i z brzuchem czy taki moze zdradzic? moze jak jest ładny to moze . NAjwazniejsza jest twarz , a nie brzuch . Wyobraz sobie jessice albe z malym brzuchem , ale o tej samej twarzy . KAzdy facet i tak leciałby na nią jak pies na kośc Ciało nie ma znaczenia liczy sie twarz .

Gość lorza19
daj spokoj siara sie pokazac z niskim facetem

Gość Markovv
daj spokoj siara sie pokazac z niskim facetem z kim ja tu mam do czynienia hahaha

Gość Markovv
Jessica alba nie ma super piersi jest plaska z przodu i z tyłu , a jednak uważana jest za symbol seksu wlasnie dlatego ze ma piekną twarz

Gość Kromeczka_z_Bułką
Też nie chciałabym mieć niskiego męża - jakieś imprezy rodzinne wyjścia, w ogole jak sie z takim wychodzi na zdjęciu masakra :/ facet musi miec te 180cm inaczej to pipka gęsi nie facet :P

Gość przerwa między jarkami 84
Niscy są mało męscy w tym jest cały ich problem, taki dzieciaki z głową dorosłego jak ktoś niedawno napisał na kafe:D

Gość Markovv
a kobieta ma miec piekna twarz i tylko taka chce na dziewczyne , bo jesli wyglada jak jakis pasztet to trudno sie z taka pokazac na imprezie czy w towarzystwie , bo cie wysmieją . NAjlpiej by wygladałą jak modelka .

Gość kathrina ...
To kwestia zupełnie czego innego, niż wygląd .... Jeśli taki będzie chciał, to będzie udzielał się z tirówkami, a wtedy przywlecze Ci całą encyklopedię chorób wenerycznych .... Marny interes ... :O

Gość kathrina ...
Niskiego nikt nie chce ... to nie facet ... aczkolwiek prostytutce wszystko jedno ....

Gość Markovv
piekna , pociagajaca , zmysłowa , kobieca . I to jest prawdziwa babka , a nie jakies odpadki w rozowych mini z osłonietymi brzuchami , ktore mozna spotkac na ulicach .

Gość Markovv
kobieta musi byc jak piekna jak najpiekniejsze marzenia , bo przecietnej o ryju llszowskiej , dody czy muchy , to nikt normalny nie chce , bo sa do bólu przecietne i wstyd sie z nimi pokazać . Kobieta ma byc piekna a nie przecietna http://www.carzi.com/wp-content/uploads/supermodel-ferrari-360-spider-autobahn-6.jpg http://www.newstoob.com/media/images/2008/08/0826_adriana-lima-doutzen-kroes-supermodel-obsession-004.jpg

Gość Niezwykle Cenna
Farmazony pleciecie. Mi sie niezmiernie podoba pewien niewysoki mezczyzna :) Nawet okreslilabym go mianem przystojniaka - harmonijnie zbudowany, ladnie umiesniony, atrakcyjna twarz. Jego wzrost nie jest przeszkoda, gdyz i tak jestem od niego nizsza. Oczywiscie nie jest gruby :) Ciasteczko :)