Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nic nie wiem........

wyznania podczas seksu !!!

Polecane posty

moj partner wyznaje mi miłosc najczesciej tylko podczas seksu...sypiamy ze sobą juz ponad rok, nie mieszkamy ze sobą a nawet nie wiem czy moge go nazwac partnerem bo raczej jest to zwiazek bez zobowiazań...ja go kocham on twierdzi ze mnie tez...czasami wydaje mi sie ze tylko po to sie ze mna spotyka poniewaz twierdzi ze seks ze mna jest boski...i wlasnie gdy go uprawiamy to mowi mi ze mnie kocha!!!

czasami bym chciala juz przestać bo czuje sie wykorzystywana ale nie potrafie bo go kocham i pragne tej bliskosci !!! niech mi ktos pomoze :(

Gość czyli jak to kobieta
ne wiesz czego chcesz :)

Gość czy ty jestes normalna
z nim o tym pogadaj, a nie z ludzmi na kafe

Gość niki....
wiesz co ten zwiazek jest dla Ciebie krzywdzący,mężczyzna poza łóżkiem ten powinien mówić o swoich ew.uczuciach...

Gość niki....
a bliskość której pragniesz i uczucie może dać Ci inny mężczyzna i pełny fantastyczny zwiazek:)

Gość to zawieś sex na jakiś
czas, wyciągaj go na spacery, do baru we dwójkę, spędzajcie czas poza domem to może wtedy zauważysz czy zależy mu na spędzaniu czasu z Tobą czy tylko na seksie. Ja nie chciałabym słyszeć takich słów tylko w łóżku.

no wlasnie on nie rozmawia ze mna o uczuciach:( ja wiem ze inny mogłby mi dac pełny zwiazek i to czego oczekuje, nie tylko seks:( ale najgorzej jest przestać :(

Gość nikt istotny
jesli seks z Tobą jest boski to mozesz go wymienić na mnie? tez bedzie bez zobowiązań a moze sie w nim odkochasz? aha i ze cie kocham mogę Ci mowić ile zechcesz nie tylko podczas wytrysku ;)

Gość niki....
natrudniej jest to urwać prawda???

dokładnie niki najtrudniej jest to urwać, nie raz próbowałam ale nie da sie chyba :(

Gość nikt istotny
urwiesz to dopiero wtedy jak dotrze do ciebie ze on Cie ma tylko i wyłącznie do SESKU, nie szanujesz siebie to i on ciebie nie szanuje jesli cie nie szanuje to wątpie ze cie kiedykolwiek pokocha, minie jeszcze sporo czasu zanim to do ciebie dotrze zyjesz w jakimś wyimaginowanym swiecie który utworzyłas sobie w własniej głowie, oszukujesz siebie ze to jest "zwiazek" to jest gówno a nie związek

nikt istotny ma racje :(

Gość cdscdscd
kobieto, seks sie kiedys skonczy, znudzisz mu się i oleje cie. nie marnuj życia.

Gość niki....
wiem ze trudno urwac,ale skoro to układ bez zobowiązań to mozesz poznawzc nowych ludzi wychodzic moze poznasz kogos ciekawego i bedzie Ci łatwiej...;)