Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zmartwiony

Dlaczego ona go nie czuje?

Polecane posty

Gość trochę zmartwiony

Z moją dziewczyną niedawno rozpoczeliśmy współżycie. Jesteśmy pierwszymi dla siebie w łóżku. Jak na razie w seksie układa się nam bardzo słabo, czasami nawet beznadziejnie. Wiadomo, brak doświadczenia z obu stron. Są różne problemy, typu ja za wcześnie dochodzę, ją coś boli itp. Ale ostatnio dziewczyna mi mówi że w czasie seksu prawie wcale nie czuje mojego penisa. I to mnie najbardziej martwi. Kiedyś miałem duży kompleks na punkcie moich wymiarów (mam 13 cm tylko), no ale nie myślałem że to będzie jakiś duży problem. Ona jest naprawdę ciasna, czuję to wkładając w nią palec, a nie mówiąc już o penisie, który jest grubszy. Dlaczego więc ona go nie czuje? Czy to zależy od pozycji? Na razie kochamy się prawie tylko w klasycznej.

być może od pozycji ale niech też poćwiczy mięśnie kegla to spowoduje że będą lepiej ukrwione i prawdopodobnie będzie ciebie bardziej czuła a odnośnie szybkiego wytrysku to poczytaj e-boka "już nie będę taki szubki"

Gość zdecyduj sie
boli ją czy nic nie czuje bo raczej jedno przeczy drugiemu

Gość zoska z dywanem
e noo, wbrew pozorom jedno wcale nie przeczy drugiemu :)

Gość htrht
tez mialam kiedys chlopak ktorego nic nie czulam, czasem nawet wzbudzal to we mnie obrzydzenie bo nie dosc ze mial malego to na pol flaka probowal go we mnie wlozyc, wiem ze to niezbyt fajne co pisze ale taka prawda :\

Gość cuzcuz
ja też tak mam . dziwne to, bo mój chłopak wcale nie ma małego, a ja jestem ciasna. wydaje mi się że problem stanowią prezerwatywy :/ to przez nie nic nie czuje ;/ a Wy też stosujecie gumki?

do tego żeby kobieta odczuwała przyjemność w seksie potrzebuje faceta który ją podnieca Z tego co opisałeś nie jesteś w jej typie seksualnym, dlatego ją boli gdy wkładasz bo ma pochwicę a gdy najdzie już ją ochota to nie czuje. Dla kobiety którą facet podnieca nawet 13 cm wystarcza bo odczuwa przyjemność ze zbliżenia.Skończ z nią bo raczej się ona nie ułoży z tobą.Pamiętaj że nie ona jest jedyną kobitą na tym świecie