Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderiosa

PLAY czy jestescie zadowolone z tej sieci ?

Polecane posty

Gość asderiosa

Jak w temacie. Za kilka miesiecy konczy mi sie umowa i zastanawiam sie czy nie odejsc ;/ telefon czesto gubi mi zasieg, jakos rozmow jest okropna (czesto cos szumi w telefonie). Myslac, ze mam zepsuty telefon kupilam nowy - dzieje sie tak samo ;/

Gość asderiosa
leniwiec dlaczego ?

ze wszystkich sieci dzwoniąc do playa jest drożej :O marne promocje :O zasięg jest ok -ale podobnie jak w plusie więc czytając oferty w internecie plus mi bardziej odpowiada :D

mój chłopak jest bardzo zadowolony z play\'a . namawia mnie, żebym też przeszła no bo czytam że np . sms za 9 gr do wszystkich sieci , to fajnie. póki co jestem w erze i byłam już w plusie do niedawna. era to masakra (nie znoszę ich akcji reklamowych i tego SPAMu co mi wysyłają) i wyjdę z niej jak szybko się da. i też się zastanawiam między playem a plusem :o

Gość co ty pieprzysz
play to najlepsza siec bez zadnych haczykow promocyjnych. doladowuje sobie za 5zl i moge rozmawiac caly rok.

Gość fanka.........
ja jestem:)

nienawidzę PLAY ta sieć jest okropna... nie miałam żadnej sytuacji nieprzyjemnej w związku z nią ale nie dzierżę jej...

Gość asderiosa
a czy na jakosc rozmow lub zasiego moze miec wplyw karta sim ? Moja jest troche przyniszczona ...

nie karta nie ma nic z tym wspólnego...

Gość co ty pieprzysz
poza tym dostaje bonusowe minuty gdy ktos do mnie dzwoni i rozmawiamy dluzej niz 2minuty. za kazde 2minuty z polaczenia przychodzacego dostaje 1min na polaczenia wychodzace

Gość mam wątpliwości
Ja kupilam internet w play - 10 GB. Do 1 GB śmigał pięknie. Potem tragicznie zwolnił. Sama nie wiem - jeszcze poczekam i zobaczę, co dalej - no ale i tak się z umowy nie mogę wycofać..... :-O

Gość co ty pieprzysz
"mój chłopak jest bardzo zadowolony z play'a . namawia mnie, żebym też przeszła no bo czytam że np . sms za 9 gr do wszystkich sieci , to fajnie. " kupetka, przy play na karte zawsze dostajesz darmowe smsy przy kazdym doladowaniu. kupisz zdrapke za 30zl to dostaniesz bodajze 3tys smsow do wykorzystania w ciagu 30dni

o kurcze :o to czysty zysk. chociaż czy 3 tys. smsów na miesiąc to nie trochę za dużo ? W plusie miałam 500 smsów na miesiac chyba za 5 zł i też nie wykorzystywałam całości. ale i tak się opłaca w porównaniu do ery czy orange :)

Gość co ty pieprzysz
3tys to bardzo duzo ale chodzi o sam fakt. U mnie cala przeszla na playa. Ojciec mial telefon w erze przez 7 lat i prawde mowiac nigdy nie mial zadnych upustow. Era to zlodzieje...nigdy nie wezme u nich telefonu

Gość co ty pieprzysz
mialo byc u mnie cala rodzina :)

Gość ttttak sie zastanawiam
a jak z tym internetem, ile sie placi co miesiac, jak to do 1 GB smigal pieknie a potem zwolnil skoro wzielas 10 GB?

Gość asderiosa
dziekuje za info ... widocznie mieszkam na zadupiu ;/ wiec stad ta slaba jakos rozmow i zasieg ;/

Gość mam wątpliwości
mam umowę na 12 miesięcy (tylko na szczęście - bo miałam własny modem). Płacę 45 zł na miesiąc. Akurat na zadupiu nie mieszkam i zasięg mam dobry. ALe może to od pogody zależy?????? Bo jak teraz wyszło słońce - to od razu przyspieszył! :-D

Gość van armin
play to najwieksze goowno na rynku!! kupcie sobie heyah czy simplusa,ale nie ten syf play :/

Gość uargumentuj swoja wypowiedz
:(

no u mnie cała rodzina w erze i jakoś żadnych ciekawych ofert nie ma, rodzice sugerują się tym ,że salon ery jest najbliżej :o co do playa, to jeszcze jest tak,że jak chłopak był u mnie, a mieszkam na przedmiesciu wawy, to czesto nie mial zasiegu . tego bym sie troche bala

macie kiepskie oferty bo dupy wołowe jestescie. u mnie tez wszyscy maja ere ( 7 numerów) i dopiero jak mi sie konczyła umowa i postraszyłam rezygnacja to dali mi spoko oferte....zadna siec "sama z siebie" nie daje jakichs rewelacyjnych promocji stałym klientom, rzucaja tylko ochłapy... a teraz kiedy zmiana sieci ma byc bezpłatna i szybsza moze beda sie troche bardziej starac, a zmiana sieci zawsze mozna cos ugrac dla siebie :)

zadowolona:classic_cool:, chociaz czasem wyłaczaja tel bpo soe cos psuje ale w orange tez tak miałam

Gość mam wątpliwości
Powiem wam jedno, że PLAY jest napędzany energią słoneczną! Bo jak się na dworze ściemniło - to znów zaczął zwalniać! :-O Spróbuję mu poświecić latarką, może to coś da... :-D

Gość no wlasnie tez tego nie kapuje

Gość grenadinne
jestem zadowolona. mam tanie polaczenia, tanie smsy i mms-y, wap dziala ok i tez tani. co prawda ci, ktorzy dzwonia do mnie placa wiecej, ale to tylko zaleta - zastanowia sie dwa razy zanim dryndna, dzieki czemu nikt mi dupy nie zawraca kiedy naprawde nie potrzeba.

też byłam w erze... a teraz siebie i 'najbliższych' przeniosłam do PLAY i jesteśmy zadowoleni :D