Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

właściwy rajtar

APEL O POMOC DLA POWODZIAN.

Polecane posty

Zwracam się do wszystkich internautów o pomoc ludziom dotknietych tegoroczną powodzią . Niech każdy internauta wpłaci na konto PCK 10 pln. To jest drobna suma, a pomoże Rodakom w tych trudnych chwilach. W ich imieniu serdecznie dziękuje .Redakcję Kafeterii proszę o podanie stosownego nr konta. Dziękuję bardzo.

i dla twojej wiadomosci rajtku,ja tez mialam kiedys zalany dom przez powodz,wiem co to znaczy stracic wszystko:-( Teraz kiedy znowu mam wszystko czesto pomagam ludziom,obojetnie jak zarobilam te pieniadze.Dlatego tez nalezy sie szacunek dla takich kobiet jak ja

Koko jaka Ty jesteś załosna:D Rajtar - pomysł w sumie ujdzie, ale czemu na erotycznym?:O

Gość jusio
jak piszesz na forum "zycie erotyczne" to pewno nie chodzi Ci o kase tylko inne sprawy ?

A niby gdzie? Tu żle? Bo sex? Zamiast na sex mozna pomóc innym. Tu jest duza kasa. Nie załamujcie mnie do cholery jasnej.Chciałem inaczej , ale się wk....iłem i tyle. Sorki M.J.

Rajtam jak zobaczylam temat na erotycznym to pomyslalam,ze ktos sobie jaja robi:O Mysle,ze na erotyczny wchodza tylko zainteresowani:P Sama zagladalam tu doslonie kilka razy:P

Numer konta, na które można dokonywać wpłaty z dopiskiem "Powódź" : Bank Zachodni WBK SA I/Opole 15 1090 2138 0000 0005 5600 0614 jakby wygooglować se nie można było:classic_cool: (co ja robię w ogóle?:P)

ms. jones jezeli ktos zwraca sie z apelem o pomoc to tez podaje sposob w jaki mozna pomoc korona z glowy Ci spadla?:O

Nie będę wspomagał kretynów co głosowali na PO,PiS i innych jełopów partyjnych orazprotestowali przeciw skrobance i wspierali fundamentalistów religijnych oraz zatruwali atmosfere dymem z petów:O.Nie wspominając o tym że zasłużyli na kare za smą głupotę:P.I generalnie nie wpłacam na takie organizacje bo one ciągną kasę dla siebie.Wośp a tym bardziej caritas omijam z daleka:P.

Amancie - jak chcesz to mogę podać nr mojego konta :classic_cool: bo generalnie to się zgadzam z Tobą :classic_cool:

Gość apelujem apelujem

Gość daaaro
Bardzo serdecznie dziekujemu, strsacilismy wszystko.

Gość Alsssi
chętnie przerucham jakąś poszkodowaną powodziankę !!!!!!!!!!!!

Gość warchol
oddam konia w dobre rece

Gość nicola co chce pomuc
podnoszę :)

Witam kochani. Nie patrzcie na wpisy debilów. Wierzę, że są jeszcze LUDZIE.Ten topik załozyłem z myślą o pomocy WAM, dotknietych tragedią. Mnie zalało piwnicę i miałem problem. Jestem w szoku na ludzką znieczulicę.Ten topik powinien być na czele. A debile? Pomóżcie swym kolegom debilom, ich tez zalało. Nawet słowa wsparcia są WAM potrzebne. Jestem z WAMI.

Jestem z Wami kochani, bez względu na wszystko. Myślę, że internet nie jest całkowitym dnem. Wierzę w ludzi. Nie załamujcie się, będzie dobrze. Powodzenia.