Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

właściwy rajtar

APEL O POMOC DLA POWODZIAN.

Polecane posty

myslalam ze juz Cie nie ma. dzien ogolnie do kitu, po przyjsciu z pracy zasnelam, teraz nie bede mogla spac, a rano znowu pobudka. a Tobie? Kochanie? co sie stalo z naszym topikiem?

Kochanie, nie możemy tak robić w necie. Mam wyrzuty, ale tak wyszło. Dziś zarzucano mi rózne brzydkie rzeczy, ze jestem psychol, zbok i takie tam. Że jestes dzieckiem, i chce Cię wykorzystac. Powiedz, ze nasza miłość jest tylko i wyłącznie wirtualna, że nie mamy zamiaru sie spotkac. Żle się czuję z tym, że za daleko się posunąłem. Sorki za to Skarbie. Nie gniewaj się , będę Ci pisał o miłości, ale bez sexu, zgoda?

Kochanie, wróć ze mną do smyraczy, proszę Cię, . Tam będę Ci mówił o miłości, będę Cię bronil, będziemy sie wygłupiać. Im jest przykro, że tak wyszło. Czekaja na nas. Nie patrz na to, co pisza, to są wygłupy.Chodż ze mną, daj rekę i ...idziemy?

Gość qrwa jego mać
apel do powodzian czy już do Gosi taki niby ambitny temat, a co zrobiłeś niego?

Gość qrwa jego mać
chetni pomagają nie bacząc na apele... a Ty chciałeś pokazać jaki szlachetny jestes chyba ach, przepraszam, nie powinnam;)

Co ja zrobiłem? Popatrz na wpisy. A nawet nikt się nie pofatygował, by podniesc temat podczas mej nieobecnosci. Dziwie się , że tak piszesz. Teraz się przejąłeś? Sorki, jestem w piekle, na samym dnie piekła. Nie męcz mnie ambicjami. Nie tak to chciałem. Tez mogłes pomóc. Gdzie byłeś? Du..e mi obrabiałeś? Smiałes sie z mych wygłupów? Ja wiem, teraz moja wina,ze ziemia jest okrągła.

spoko rozumiem, zastanawialam sie tylko dlaczego nie ma tego topiku, ogolnie mogl istniec. dzisiaj przeczytalam u swiadkow pomaranczowe zastrzezenia co do tego. nie mam ochoty zaczynac tematu z tymi ludzmi, bo zasne a oni beda sie cieszyc ze maja przewage. jednakowoz ktoregos pieknego dnia nie omieszkam zauwazyc ze tam tematem przewodnim jest temat SEKS Z KSIEDZEM, a wszyscy ktorzy maja zastrzezenia niech zwaza na to, ze zadne z nas nim nie jest! to jest podstawowa, a zarazem ogromna roznica! spoko spoko konczymy temat, ja wszystko rozumiem, tylko irytuje mnie jak ktos ma glupi poglad na pewne sprawy, i wydaje mu sie ze w swojej dokonal cudownego odkrycia, a nastepnie musi je przekazac swiatu. wez takze pod uwage, iz Twoje kolezanki od smyrania ubolewaly, ze przynudzam, ze nasze wypociny powinny miec miejsce poza \"smyraniem\", a co najwazniejsze stwierdzily, ze nikt nie ma ochoty tego czytac. i teraz uwaga, zalozylismy sobie swoj topik i w rezultacie wszyscy przeniesli sie razem z nami, jedni podgladali, inni dokladali swoje beznadziejne 5 groszy. fakt faktem na smyraniu nastapila stypa! nagle wszyscy poczuli nieodparta chec czytania naszych \"wypocin\"??? dosyc osobliwa sprawa!

Co ja chciałem pokazać? Nic nie chciałem pokazac, ani Tobie, ani nikomu. Mam gdzieś zaszczyty.Robię to dla ludzi, mało mnie znasz. Palę głupa nieraz celowo, a Wy myslicie głupek. A mi to leży.

Gość qrwa jego mać
wierzę w Twoje dobre intencje, ale coś siewymknęło spod kontroli mizianie z jednego tematu pojawiło się we wszystkich Twoich wypowiedziachmiałam o Tobie bardzo dobre zdanie, zawiodłam się...

do qurwa jego mac. wypierdalaj skoro ci przeszkadza. nikt cie nie zatrzymuje, a tym bardziej jak pojdziesz w pizdu sie jebac nikt nie bedzie za toba tesknil. znasz tego typu tekst??? teraz poczuj jak to jest, kiedy ktos traktuje kogos w taki sposob.

Gość qrwa jego mać
wow wystraszyłm się, zamrłam aż to już Rajtar adwokatów potrzebuje;) żenada

dla mnie nadal jestes idealem!!!! dobra jak bede miec potrzebe rozmowy z Toba odezwe sie na smyraniu, jednakowoz pozostane na podgladaniu. zabolalo mnie wczoraj jak cholera, chyba da sie to wyczuc po moich wypowiedziach. biziaczki i jestem z Toba!;)

Kochani, drodzy memu sercu powodzianie. Widzicie, jak skacza mi do oczu? To ludzie wilki. Zarzucaja mi coś, nawet pisac o miłosci zabraniaja, bo to topik o pomocy. A to jest dziewczyna, która mi bardzo pomaga.Ale do sedna. Zrobiłem tyle, ile mogłem. Nie widzę zainteresowania i nie będę podnosił tego tematu. Chyba że zobacze, że ktoś to zrobi. Wtedy tak. Smutno mi z tego powodu. Drugi raz bardziej sie zastanowię nad pomocą innym. I pewnie nigdy tego nie zrobię.Życzę wszystkiego najlepszego. Może sie w tym wszystkim mylę? Jestem załamany tym wszystkim.Dziękuję tym, którzy wpłacili nawet tą symboliczna sumkę. To jest oznaka Waszego człowieczeństwa.