Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niktnic

podłamana wszystkim

Polecane posty

Obserwuje ludzi wokól siebie i mama takiego doła.Skończyłam studia,jestem sama, bez pracy i do tego cholernie nieszczęśliwa.Byłam z kimś przez długi okres czasu,on mnie zostawil choc kochalam go najmocniej na świecie,powiedzial,ze cos sie wypalilo i że to nie moja wina,to ,że on nie umie chyba kochac.Załamalam sie,patrze i widze same pary,narzeczeństwa,małżeństwa,same szczęsliwe osoby.Kiedyś bylam szczęsliwa z nim i bylam pewa,ze on ze mną też.A teraz jestem sama,nie mam pracy i mnóstwo rachunków do zapłaty.Spędzam samotnie wieczory,bo praktycznie każdy ze znajomych albo pracuje albo jest ze swoją drugą połówką

Gość pejaonomato
A ja mam faceta i tak jakbym go nie miała. Mam znajomych, którzy obrabiają mi tyłek i udają że wszystko jest ok. Mam pracę, w której czuję się fatalnie i chyba ją w końcu rzucę. Czasami zastanawiam się czy nie wolałabym mieć tak jak Ty :)

wątpie abyś tak chciala,po prostu rzygam tym wszystkim jak widze usmiechniete buźki,trzymanie za rączke,kur...a zrobilabym dla niego wszystko,kovhalam go nad zycie a on mi takie coś zrobil?nie sadzilam,ze tak z nim bylam związana,ale potem wszystko zaczęlo sie w moim zyciu pieprzyc,nie mam już w sobie takiej radości,usmiecham sie ale w środku czuje sie przygaszona,ciesze sie malymi rzeczami ale te wieczory i teraz kiedy jest ciepło są najgorsze,chcialabym,zeby mi ktos powiesdzial ładnie wyglądasz, pojedźmy gdzies tam,ale tak nie mam.Znajomi robią impreze ale mnie to dobija,teraz gadają tylko o tym,ze sie studia skończyly,każdy z nich ma już prace i swoje drugie połówki, śluby itp.Ludzie którzy spotykali sie znacznie krócej niż my kochają sie na zabój i planują przyszłośc, a ja kur..a sama,mam wrażenie,ze sie ze mnie smieją,głupia samotna porzucona

penis: no ale masz na rachunki... podlamana: tak sie niestety czasem napietrza. z rozstaniem sie uporasz, potrzebujesz czasu, glownie czasu. zrob cos dla siebie. nie skupiaj sie na tym smutku

Wiem,ze sie tak wszystko na siebie nakłada,ale ile człowiek może w końcu znieśc?Tak komuś zaufać,dać wszystko i dostac w zamian tylko parę słów na rozstanie.Skończyłam studia,myslałam,ze mam wszystko poukładane,wiecie: obronić się,mieć pracę,zamieszkac razem,bo wynajmuje mieszkanie a we dwójke zawsze lepiej,wziąc ślub( tak chyba wszyscy myśleli),a teraz z tego praktycznie nic nie wyszlo.Taka jakaś głupia pustka,przez tak długi czas wszędzie razem,wiem,ze nie ma co sie użalać,ale czasem musze sie wygadac

Gość gangolia
jak jestes zdrowa dziewczyno i masz wszytkie rece to sie przestan mazac, chyba ze masz jakies wielkie problemy ktore nie sa do rozwiazania w tym zyciu, a tak poa tym to kasa, rachuki, smieszna rzecz

śmieszna rzecz?widać,ze nie cierpisz na brak gotówki albo wcale nie znasz życia,ja sie nie rozczulam,tylko czasem człowiek musi z siebie to wyrzucic i ja mam właśnie taki dzień