Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

zwiazek internetowy co zrobic ???

Polecane posty

Gość malinka2510

czesc mam pewnien problem 4 miesciace temu poznalam faceta przez internet zupelnie przypadkowo i od tamtej pory az do dzis ciagle ze soba piszemy smsy na gg dzwoni do mnie co 2 dni wszystko jest super swietnie nam sie uklada itd do tego stopinia ze nawet juz byly powazne rozmowy na temat dziecka slubu itd wszystko z jego inicjatywy to jest dojarzaly facet juz i powiedzial mi otwarcie ze mnie kocha i chce ze mna ułozyc sobie zycie zreszta ja z nim tez odpowiadamy sobie pod kazdym wzgledem a teraz najlepsze ze to wszystko zrodzilo sie miedzy nami a my sie jeszcze nie widzielismy bo on nie jest z moejgo miasta a w dodatku teraz jest jeszcze za granica i nasze pierwsze spotkanie bedzie za tydzien i czegos sie boje najbardziej widzielismy sie tylko na zdjeciach a wszyscy mi mowia ze ja na tych zdjeciach wygladam ZUPELNIE inaczej niz w rzeczywsictosci i ze ten facet sie zdziwi jak mnie zobaczy ;( rozmawialam juz z nim na ten temat i on mi ciagle powtarza ze wyglad nie jest najwazniejszy tylko to co sie ma w glowie i sercu ale jak i tak sie panicznie boje tego spotkania bo wiem ze na zywo moze jednak sie okazac co innego niestety ;( tymabardziej mam taka niska samoocene bo on jest wysoki bardzo dobrze zbudowany i wogole cudowny wszystkim moim znajomym sie strasznie podoba i ja czuje sie jak taka szara myszka ;( jestem nizsza sporo od niego ja 168 cm on 190 i do tego jeszcze niezbyt szczupla ;( masakra przeciez on moze miec kazda dziewczyne dlateczego tak sie dzieje przeciez to mi nie daje wogole spokoju nie bede potrafila byc z nim normalnie bo ciegle bede myslala ze jego koledzy sie smieja z niego gdzie on mial oczy itd bardzo prosze o pomoc bo naprawde jestem załamana kocham go ale coraz czesciej mysle zeby zakonczyc to wszystko i boje sie ze zrobie jakas glupote pomózcie ;(

Gość chyba źle trafiasz
a czy on nie z Londynu przypadkiem??? z mojego pytania wywnioskuj resztę - nawet jeśli to nie ten sam włóż między bajki opowieści i zejdź na ziemię póki nie będzie za późno !

Gość taki tam facet
Czy ja dobrze rozumiem? Nie widzieliście się na oczy, a już dzieci planujecie?

Gość pejaonomato
To chyba prowokacja, bo jeśli to prawda to ja nie wiem co mam napisać :)

Głupota bab jest wręcz nie do opisania :o:o:o Oczyma wyobraźni już widzę twoje przyszłe tematy na kafeterii: miało być tak pięknie, mieliśmy plany, a po naszym spotkaniu on sie nie odzywa :D

Gość niki....
nie ma czegoś takiego jak zwiazek internetowy wiec temat uwazam za zamkniety....

jak sie spotkacie to sie z siebie w mig wyleczycie.... a co to za kretyn co nie spotykając sie z Toba o slubie Ci mówi? a ty w to wierzysz? ej dzieci dzieci...

Gość malinka2510
nie jest z londynu itd nie to nie jest zadna prowokacja tak jest naprawde ale powiedzcie myslicie ze chcialo by mu sie bawic ze mna 4 miesiace i pisac miliony smsów dziennie dzwonic non stop z zagranicy po to zeby raz sie spotkac i sie wiecej nie odezwac itd mamy sie spotkac za tydzien przyjezdza do mnie z zagranicy i zostanie u mnie tydzien mam swoje mieszkanie to spoko mowil mi jeszcze ze jego rodzice tez sie juz nie moga doczekac j kiedy mnie poznaja itd co ja mam robic jestem juz skołowana na maxa

" do tego stopinia ze nawet juz byly powazne rozmowy na temat dziecka slubu itd wszystko z jego inicjatywy to jest dojarzaly facet juz i powiedzial mi otwarcie ze mnie kocha i chce ze mna ułozyc sobie zycie zreszta ja z nim tez odpowiadamy sobie pod kazdym wzgledem" :o 🖐️ Pojebani ludzie. :D🖐️

Gość a propo
pewnie oszust internetowy- matrymonialny, spotkają sie i po jakims czasie ja okradnie a w zamian moze hifa zostawi na wieczną pamiątkę

Gość spadłam
Nie ma to jak się zakochać w słówkach i literkach bosie bosie hehe

uwazaj,bo moze byc tak,ze on takich znajomosci ciagnie 4,zeby jak wroci do polski to pozaliczac troche...

no to bedzie "upojny" tydzień....facetowi tak barkuje baby ze zdecyduje sie na wszystko byle tylko zaptaszyć...a ile macie lat?

Gość taki tam facet
Pozwolę sobie zacytować te "perełki". UWAGA! ONI SIĘ JESZCZE NA OCZY NIE WIDZIELI. - "wszystko jest super swietnie nam sie uklada itd do tego stopinia ze nawet juz byly powazne rozmowy na temat dziecka slubu itd wszystko z jego inicjatywy" - "to jest dojarzaly facet juz i powiedzial mi otwarcie ze mnie kocha i chce ze mna ułozyc sobie zycie zreszta ja z nim tez odpowiadamy sobie pod kazdym wzgledem" - " on jest wysoki bardzo dobrze zbudowany i wogole cudowny wszystkim moim znajomym sie strasznie podoba" - "jestem załamana kocham go ale coraz czesciej mysle zeby zakonczyc to wszystko" Tylko co tu zakończyć, jak się jeszcze nic nie zaczęło? :)

Gość chyba źle trafiasz
łooo matulu, nie chodziło o to że to ma być ten sam facet, tylko ze takich bajerantów jest na pęczki, więc uważaj ! po prostu uważaj, bo jak już tu napisano, związek internetowy nie istnieje i gratuluję łatwowierności - facet gdyby myślał o Tobie poważnie zatrzymałby się w hotelu a nie u Ciebie !!! masakra w co Ty sie ładujesz i wiesz dziwię się Twojej rodzinie, no jak bum cyk cyk koszmar

Hm chcesz pogadać to pisz na meila to pogadamy jak widziałam się tylko raz i zamieniliśmy parę słów wpierw na żywo a później go znalazłam na gg i rozmowy przez tydzień pierwsza ratka co tak jesteśmy 1,5 roku wienc pisz to pogadamy

Gość rabarbarka
Ja z moim facetem jestem rok czasu w związku i jeszcze nie mamy takich planów, a mieszkamy ze sobą. Prowokacja jak nic :)

Gość chyba źle trafiasz
coś nie jest mi trudno uwierzyć że może to być akurat prawda, bo jakoś dziwnie później duuużo tematów opisujących fakty po roku albo kilku tygodniach od pierwszego spotkania ... nie no dziewczyno - jednej rzeczy nie powinnaś robić, mieszkać z nim - odstąp mu mieszkanie, a sama zamieszkaj z rodzicami, zobaczysz jak mu się zmienią plany ...

Gość malinka2510
hmm on nie ma zony ani ja meza a jezeli chodzi o wiek to moj 26 lat a on 30 i mysle ze nie jestesmy juz dziecmi prawda pytam was o zadanie bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji i naprawde nie wiem co o tym myslec

Gość seebbaaa
Dziećmi z pewnością nie jesteście, ale zachowujecie się jak dzieci. Żal.

Gość malinka2510
a poznalismy sie nie na zadnym czacie ani tego typu rzeczach i rozmawialismy ze soba na necie tydzien potem on wyjechal i od tamtej pory tak jak pislam milony razy smsujemy dziennie dzwoni itd on mnie to spotkania nie namawial dopiero teraz ze 3 tygodnie temu postanowilismy ze fajnie bylo by sie spotkac i pogadac tak na zywo

no to ja ci mowie,ze mi to smierdzi...pzystojni rzadko bywaja sami i nagle chca szybko ukladac sobie zycie...ja bym nie pozwolila zeby spal u mnie..a jesli juz musi,to w osobnym pokoju i pozwol tylko na pocalunki i przytulanie...moze sie okazac,ze facet w ogole w anglii nie mieszka,a ma dziewczyne anie w poznaniu

Gość niki....
e tam bzdury ze sie fajnie uklada mamy plany kochamy sie i odpowiadamy sobie to moze powiedziec osoba która jest z kimś dłuższ y czas widuje sie wspiera pomaga w trudnych chwilach ISTNIEJE W ZYCIU TEJ OSOBY.a z Toba prawda jest taka ze jestes zakompleksiona i dajesz sobie wcisnąc kazd kit a koles to wyczuł i Cie bajeruje pewnie ma w tym cel,jesli nawet wygl;ada jak na zdjeciu w co watpie to nie licz na szczerość jego"sieciowych uczuc"!!!

Gość malinka2510
tak bylam w powaznym zwiazku przez 4 lata i sie rozeszlam z moim narzeczonym i on tez byl w podobnej sytuacji jak ja i dlatego bardzo dobrze sie rozmumiemy bo przeszlismy to samo nieudany zwiazek itd

zycze ci,zeby to co on pisze bylo prawda...ale postaraj sie go najpierw zdystansowac i przeczuc jego zamiary

Gość malinka2510
dziekuje chociaz za jedna mila odpowiedz bo nie na tym rzecz polega zeby jechac po kims bo ma problem i nie wie co zrobic ale nawet wszystkim poprzednika tez dziekuje duzo mi to dalo teraz do myslenia

Gość onkaaa
A ja się zastanawiam jak można pisać o kimś, że jest cudowny, że świetnie się nam z kimś układa, że odpowiadamy sobie wzajemnie pod każdym względem jeśli tego kogoś się nawet na oczy nie widziało. To jakaś abstrakcja dla mnie. Ludzie czasami latami się docierają, przechodzą wspólnie przez różne życiowe zakręty i dopiero wtedy dochodzą do wniosku, że czują prawidziwą miłość do siebie. To co tutaj piszesz brzmi tak irracjonalnie, że aż ciężko uwierzyć, że takie historie naprawdę mają miejsce. A jeśli mają to najwidoczniej ja jestem jakaś zacofana, bo nie rozumiem tych internetowych miłości i współczesnego świata ;)