Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie dziewczyny kupujecie

PIĘKNA BIELIZNA W ATRAKCYJ. CENIE- ROZM. C,D,E.

Polecane posty

Gość Gdzie dziewczyny kupujecie

Gdzie Panie kupujecie bieliznę w tym rozmiarze? Wszędzie w sklepach wszystko piękne, koronkowe,delikatne, zwiewne ale do rozmiaru małe C :/

Gość a może triumf

Gość z duzym cyckiem
cholewcia na mnie i tak za male moze miska ok ale pod biustem :( tez szukam jakiegos dobrego stanika bo mam duze i ciezkie piersi i ogolnie jestem duza babka ale nie wiem gdzie szukac :( targowe sie rozwalaja po miesiącu :o chcialabym cos mocnego i seksownego zeby w koncu moje cycki jakos wygladaly :(

Gość z duzym cyckiem
boze gdybym ja to wiedziala nie umiem dopasowac sobie stanika:( nie wiem jak to zmierzyc ostatnio piersi mi urosły:o

Gość nieeeeeek
tęższe osoby powinny miec usztywniony biustonosz ?

Gość Kawao8
Jeszcze kiedyś znalezienie ładnego stanika w rozmiarach powyżej D graniczyło z cudem. Na szczęście ostatnio natrafiłam na nową linię bielizny Sophie Verney producenta Kinga Lingerie de Femme. Bielizna ta łączy w sobie delikatność, piękno i doskonałe wykończenia z udogodnieniami koniecznymi w przypadku tego typu bielizny. Jest piękna, seksowna i kobieca, jest to przyjemna odmiana dla wszystkich Pań, które dotychczas musiały zadowolić się rozmiarem nie patrząc już niestety na wygląd bielizny. Gorąco polecam spojrzenie na oferty Kingi - bo ich bielizna naprawdę jest piękna. Oferują zarówno kolekcje w standardowym rozmiarze jak i dla Pań o większym biuście aż do rozmiaru H!