Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga1234643221

17-letnia dziewica

Polecane posty

Gość Kinga1234643221

mam 17 lat i jestem dziewicą.. Czy to już cos dziwnego? to nie jest żadna prowokacja . Naprawdę źle się z tym czuję ,ale z drugiej strony boję się tego pierwszego razu. Teraz podobno większość ludzi traci dzieiwctwo ok 15 roku życia. Nie chcę być jakimś dziwolągiem:(

Gość ehhhrw4er34
Ty jesteś normalna , one są dziwne

to źle i dobrze. nie grozi Ci bycie 15 letnią mamusią a z drugiej strony tracisz wiele z życia :( :o

Gość samotny na zawsze
najlepiej puknij sie z psem sąsiada:D

wcale nie jestes dziwna - to te niewyrosniete gowniary, ktore koniecznie chca byc dorosle i daja dupy gdzie popadnie sa zalosne szanuj siebie - warto poczekac - nie idz za tlumem, tylko poczekaj az bedziesz gotowa i trafisz na pozadnego czlowieka

Gość lolikkkkkkkkkkkk
ja też mam 17 lat i jestem dziewicą i uważam to za powód do dumy :)

Gość błazyj
a ja dziewictwo straciłem w wieku 20 lat :))

Gość powód do dumy
Według mnie to jest powód do dumy! Te wszystkie, co tracą dziewictwo w wieku 15 lat chcą być \'trendi\' i chcą żeby wszyscy je hm podziwiali. Bo uważają że jest to powód do dumy, że w wieku 15 lat miały już kilku partnerów. A to jest powód do wstydu!!! Później chodzą z wielkimi brzuchami i zamiast chodzić do szkoły i uczyć się zajmują się dzieckiem. I później tłuki z nich wyrastają. W wieku 15 lat człowiek nie jest chyba PSYCHICZNIE gotowy na współżycie. Sama mam 15 lat i nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby stracić dziewictwo w takim wieku.. Bo nie interesuje mnie ta \'moda\'.

ja mam 17 lat i nie jetem kobietą , jakoś mnie tam do współżycia nie ciągnie jak tych wszystkich dresów ;)

Gość xzxzx
pewnie ze powod do dumy, chcialabys byc wyzywana od szmat i dziwek? ;pp jak te dupodajki?

Gość niebanalanana
masakra. Ludzie od Tego internetu to Wyście potracili instynkty chyba :(

Ja mam prawie 16, ale jestem dziewicą i pewnie długo będę, bo się nie podobam chlopakom, ani nawet dziewczynom 😭

ja tam nie mam problemu z dziewczynami ale po co łapać króliczka jak tak przyjemnie się go gonie ? :)

Gość błazyj
ale jestes bezsensu

Gość a dlaczego zaraz
Gdy ja byłam w twoim wieku to 17 letnie dziewice były normą. A nawet 18 i 19 letnie, a nawet o zgrozo 20 letnie. :O

Gość maskulinator
hihi . wszyscy Ci odradzają bo sami nie mają szansy na pierwszy raz, a pewnie mają już po 2x kilka lat ;) i zazdroszczą Ci okazji .

Gość J_Lo
masz powody do dumy, dzisiejsze puszczajace sie 15 latki sa odrażające

heh jesteś dziewicą i przynajmniej nie puściłaś się z pierwszym lepszym a było też tutaj parę topików kobiet które żałowały że poszły do łóżka z byle kim aby się pozbyć tego "ciężaru"

szczerze mówią to ja też jestem dziewicą a mam już prawie 18 lat. Ja czekam na tego odpowiedniego.

Dziewczyno , wg statystyk większość dziewczyn traci dziewictwo ok 18 roku zycia. Może niektore 15 latki się puszczają ,ale napewno nie jest to większość. Więc jesteś jak najbardziej normalna. W mojej klasie w liceum była większość dziewic ,a chodzili tam normalni ludzie więc nie przesadzają. Z tego co widzę to na pocżatku studiów lub pod koniec liceum większość traci dzieiwctwo

Człowiek poniżej 16 lat to wg mnie jeszcze dziecko. A jak dzieci uprawiają seks to patologia

Gość Ten odpowiedni
kilka chwil ---> przyszedłem, ściągaj majty

Gość GaGacia
Ja dziewictwo straciłam w wieku 13 lat teraz mam 14 i od czasu do czasu sie pukam z mojm chłopakiem z którym chodze do klasy a poznaliśmy sie w 1 klasie gim i zaraz sie zakochliśmy