Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co ja zrobic mam

proszę wchodzic FOTKA

Polecane posty

moja figura jest..dziwna...w pasie jestem szczuplutka za to biodra mam wielgachne..i piersi małe.... wygląda to mniej wiecej tak : http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/18597.jpg to nie jest moja fotka ;) ale mam podobną figurę.prosze o opinie i porady jak sie ubierac zeby ten mankament zatuszowac....nie pisze tego zeby sie dowartościowac jak pewnie myslą niektórzy złośliwi...chce tylko znac opinie ;) szczere;) bo to jest naprawde dla mnie straszny kompleks i jak patrze na swoją figure to chce mi sie wymiotowac... :( :( :( :( :(

naprawde nikt?? :( :( :(

Gość sefsef
moja kolezanka ma taka sama figure......i swietnie sie ubiera...jeznsy i t-shirt......i jest super ;)

:( :( :(

Gość OCHYDAAAAAA
MOJA QMPELA MA TAKOM,OCHYDA,TEZ CHCE MI SIE RZYGAC JAK PATRZE NA TA ladacznice!DAJ FOTEEEE

Gość fsdfs
figura jak najbardziej OK. a`la Monica Bellucci

tak ale przy takiej figurze tyłek wydaje sie wielgachny...

Hej ja mam identyczna figure. Biust mam 75C, w biodrach nawet nie wiem, ale mam je baaardzo szerokie. Nosze spodnie z poszerzanymi nogawkami (nie dzwony, ale wiesz o co mi chodzi), unikam rurek. Spodnice rozkloszowane...i staram sie polubic moje ksztalty.

hibiskus--> a jak z koszulkami czy bluzkami?? bardziej luzne czy dopasowane??

a moze jakis Pan sie wypowie?? tak ładnie prosze :)

Gość fsdfs
No właśnie ja jestem panem i mówię ci że jest ok. Jeśli wygląda faktycznie tak jak na zdjęciu to mnie się jak najbardziej podoba. Nie wiem czym się przejmujesz, bo figurę masz wcale nie poniżej przeciętnej a powyżej.

Gość Fajną masz figurę taką kobiecą
Ja mam odwrodnie. Dosc szerokie ramiona i zebra, piersi male a mimo to dużo w obwodzie, nosze bluzki rozmiar 40, a spodnie i spódniczki 38. Wolalabym byc drobniejsza na górze i miec mniejsza pupe. Zazdroszcze Ci. Kiedys widzialam w jakims magazynie, laska miala bardzo szerokie biodra i ją ubrali w sukienkę taką przed kolanko, ale rozkloszowaną na dole. Od pasa w dół się rozszerzała i bardzo ładnie tej panie w niej było i bioderka wyglądały na mniejsze.

Jeśli dołem jesteś szeroka (ja też) a góra mała, to optycznie ją powiększ i tam koncentruj uwagę strojem. Czyli dół prosty, mało dodatków itp, za to na górze kolor, dodatki, materiał z fakturą czy falbaną. Ważne żebyś siebie akceptowała i nauczyła się lubić własne ciało, pomyśl, że inna kobieta zazdrości Ci krągłości, bo uważa się za zbyt chudą. W przyrodzie musi być równowaga.

dziekuje za wszystkie opinie;) miło usłyszec ze nie wygląda sie tak tragicznie :) jednak moj komplesk nie zniknął...:( musze chyba zaakceptowac siebie:) ale to zajmie troche czasu:(

A wlasnie i nosze obcasy...wtedy wygladam niesamowicie kobieco z tymi biodrasami.

ja obcasów nosic nie moge ze względów zdrowotnych..:( dodam ze mam 18 lat :)

Gość a dlaczego zaraz
Mam tak samo. Góra musi byc dopasowana, a dół albo luźny rozkloszowany albo trapezik blisko ciała. Ważne, żeby góra była w miarę dopasowana.

Nie ma wyjscia, trzeba sie zaakceptowac, szczegolnie, ze biodra to kosci, nic juz tam nie wymodelujesz za bardzo. Ja jestem troche starsza, mam 24 l i od kiedy pamietam, mialam szerokie biodra. Pociesze cie, ze niektorym facetom to sie bardzo podoba. Moim zmartwieniem byl tez maly biust, ale nosze staniki typu push up i jest ok.

eh....pozostaje akceptacja...nic wiecej:(

No nie wytniesz albo nie opilujesz sobie bioder:). ja przez kompleksy z powodu wlasnie szerokich bioder wpadlam 3 lata temu w anoreksje i uwierz mi, bylam chudziutenka a biodra nadal mialam szerokie, jeszcze w dodatku wystajace kosci, co wcale nie bylo sexy:).

Moja siostra taką ma i według mnie to świetna figura! Kobieca, egzotyczna... To jest klepsydra xd

Gość facet co lubi ...
a co złego w dużej dupie ?? jak nie ważysz tyle co słoń morski to nic się nie martw.

u mnie o schudnieciu nie ma mowy...same kosci:(

Gość fgfdfd
również masz szerokie biodra, bardzo szczpuple rece , ramiona pod biustem również, lecz od momentu "boczków" mam bardzo kobiecą sylwetke, chociaz mam za to duży biust to jakos to równowazy, chociaz ja probuje zwalczyc troche te szerokie biodra bo nie lubię jak tam się mi opina , a w pasie spodnie maja jakieś 10 cm luzu.. :/

Skad ja to znam...na mnie spodnie 38 sa w pasie tak luzne, ze czasem mi wisi taki worek, jesli wiecie co mam na mysli:), bo sie trzymaja na biodrach. 36 za to ledwo moge przez biodra przeciagnac.

taka figura jak moja to nie jest klepsydra....tylko kształt A :(

Poza tym staram sie byc dobra dla mojego ciala, smaruje je balsamami, kupuje smakowicie pachnace zele pod prysznic, cwicze:). Bardzo dobrze sie czuje, mimo szerokich bioder, bo uswiadomilam sobie, ze nikt na nie zwraca uwagi a nawet jesli to jego problem a nie moj:).