Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę zniesmaczony

APEL do dziwczyn i kobiet wybierających się do kościoła w ciepłe dni

Polecane posty

Gość Trochę zniesmaczony

Hmm jest niedziela i widzę tu kilka tematów w których pada słowo kościół, msza i ksiądz, więc postanowiłem poruszyć pewien nurtujący mnie problem. Aha... dotyczy to także mężczyzn choć w dużo mniejszym stopniu. Dziewczyny (i niektóre chłopaki) zanim wybierzecie się do kościoła w obcisłej/krótkiej koszulce/bluzce i obcisłych spodniach sprawdźcie czy jak kucacie w kościele to nie widać wam kawałka gołej d**y! Jest to naprawdę niewesoły widok nawet jeśli dziewczyna jest "fajna", a co dopiero 40-stki z celulitem i blade jak ściana... Proszę was, albo chociaż klękajcie normalnie na kolanach! Jest to nagminne zjawisko przynajmniej u mnie w kościele!

Gość Zakałka
Na co ty patrzysz chamie jeden!!!!!

Gość Rzęsa w oku
ja własnie wrócilam wszyscy kończą ostatnią modlitwę, a do zakrystii ciągnie młoda dziewczyna. dopóki nie wyłoniła się cała to spoko ale patrze, a ona ma króciutkie spodeneczki cały kościół ją widział niebardzo to wyglądało;/

Gość Trochę zniesmaczony
Sory ale jak taka dziewczyna kuca przed tobą to nie da się nie zauważyć.

Gość dakla24
troche zniesmaczony ile masz lat :)

Gość to wcale nie jest zabawne
Raz też poszłam do Kościoła w biodrówkach.I myślałam,że ze wstydy padnę.Przyszło mi klękać i całe szczęście,że moje dziecko ciągnęło mnie do wyjścia...Jestem szczupła,ale to nie ma nic do rzeczy.Dopiero jak miałam klękać,doznałam olśnienia,jaką gafe z tymi spodniami strzeliłam.

Gość jusio
trudno mi cos powiedziec, nie bywam w takich miejscach.

Gość to wcale nie jest zabawne
A tak poza tym,to szczerze mówiąc,nawet jeśli dziewczyna/kobieta jest mega piękna i super szczupła,to i tak okropnie wygląda kiedy po przykucnieciu czy pochyleniu zza spodni widać jej rowek :O Nic pięknego.

Gość Realny Pan
Ja tam lubię oglądać gołe dooy > A ty jak masz jakiś problem to wal do księdza nie z ambony trzaśnie kazanie i nie zawracaj tu na forach nikomu doopy

Gość Trochę zniesmaczony
nawet jeśli dziewczyna/kobieta jest mega piękna i super szczupła,to i tak okropnie wygląda kiedy po przykucnieciu czy pochyleniu zza spodni widać jej rowek Nic pięknego. OTÓŻ TO. Do Księdza? Ksiądz problemu nie widzi bo stoi przodem ;)

Gość Trochę zniesmaczony
Dodatkowo niektóre dziewczyny zdają sobie z tego sprawę i co chwilę "podciągają" spodnie. Jednak większość za tydzień przychodzi ubrana tak samo i dalej podciąga...

Gość Trochę zniesmaczony
Aha mam uraz psychiczny do dzisiaj po jednej z mszy jak facet kucał przede mną z goła d**ą na wierzchu ;/

Rozumiem zniesmaczenie założyciela tego tematu. Dziewczyny, kobiety troszkę kultury i dobrego smaku. Granicę bardzo łatwo przekroczyć.

Gość htdghdg
Moim zdaniem przyczyna jest taka, ze wiekszość dżinsów dostepnych obecnie ma niski stan, a większosć koszulek jest niezbyt długa. Ja bardzo uwazam, żeby nic mi nie podjeżdzało, bo mam boczki i nie chcę, zeby wyłazily na swiatło dzienne. Lubię miec "zakładkę" co najmniej 10 cm, a najlepiej 15-20. i wcale nie jest łatwo dostac dżinsy, które mają fajny krój, nie babciny, i jednoczesnie nie zjezdżają aż do rowa, oraz nie jest tak latwo dostac koszulki siędające za biodra - choć jakos w ostatnich miesiacach to juz nie graniczy z cudem.

Gość Realny Pan
Jaki ty kurwa masz problem. Zmień parafię albo stawaj w pierwszym rzędzie. Istnieje jeszcze jedna możliwość Idź na pierwszą mszę z samego rana będą same stare dewoty w przepoconych zalatujących moczem majtochach i one doop nie pokazują i po problemie

Gość htdghdg
ja też nie wiem, co za problem ewentualnie mozesz wyjsć wcześniej i usadzić sie w ławce, tam zadnych dup nie bedziesz widzial, bo bedą zasloniete oparciami

Gość smierc dewotom
w kościele patrzy się w stronę ołtarza a nie na dupy lasek klęczących przed tobą pieprzony dewoto

Gość smierc dewotom
i nie pieprz że \"trudno tego nie zauwazyć\" bo jakbys sie skupial na mszy a nie na tym komu jakie stringi wystają to bys nie mial problemu

Gość Trochę zniesmaczony
Dziwie się reakcji panów... wasze odpowiedzi są takie prostackie... I ciesze się jednocześnie, że są jednak dziewczyny, które rozumieją problem.

Gość ahaa
Jest to naprawdę niewesoły widok nawet jeśli dziewczyna jest \"fajna\", a co dopiero 40-stki z celulitem i blade jak ściana... musiales sie dobrze przyjrzec skoro nawet cellulit zauwazyles

Gość Realny Pan
To jakaś zboczona laska podaje się za zniesmaczonego albo jakaś stara dewota z celulitem i przepoconymi majtochami. Olać ten temat

Gość taaaa olac temat
Dziewczyny pokazujcie gole dupy w Kosciele:)

Gość coś od siebie
dodam coś od siebie problem ten często też występuje w sklepach (supermarketach) gdzie dziewczyna ogląda coś na najniższej półce... hihi dziewczyny pilnujcie się!

Gość o fefeee
to jeszcze w XXI wieku na świecie są ludzie,co łażą do tej zakłamanej meliny?hahahahahahaha

Gość _gandzia_
tak tak tak, popieram! precz z czarnymi. Niech zyje wolnosc umyslu!!!

Gość fdsxvsad
ja akurat nie widzę zeby w moim kościele było tak...na szczęście nie ma. nie widziałam nigdy ... no może nie zauważyłem.

Gość fdsasdf
ja chodzę do kościoła bo wierzę jestem katolikiem mam wolny umysł nie chodzę tam dla czarnych w sukienkach :-D Czarni to czarni a kościół to kościół!

Gość zboczeńcy chodzą
w sumie ,jak ktoś lubi hipokryzję ,smród kadzidła i jeszcze za to płaci,to niech tam chodzi,no cóż są różne gusta , guściki i zboczenia