Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipi2009

co sądzicie o tym gdy faceci chodzą po miescie albo jada na rowerze bez koszulki

Polecane posty

Gość pipi2009

ale podkreslam mam na mysli nei starych dziadków i grubasów ale młodych fajnych czy mimo to łazenie bez koszulki nei powinno miec miejsca w zadnym wypadku

Gość jusio
ze jest bardzo goraco

Gość norrrma
jest gorąco - można chodzić bez koszulki i koniec, nawet po mieście

Gość łażenie bez koszulki
jest dopuszczalne jedynie na plaży, ew. we własnym ogródku ale na litość nie przy ludziach! A już golasy spacerujące po ulicach w centrum miasta, w dodatku w klapkach, skarpetkach (!!!) i basenowych szortach to szczyt wieśniactwa.

Gość pipi2009
"jest dopuszczalne jedynie na plaży, ew. we własnym ogródku ale na litość nie przy ludziach!" a co na plazy nie ma ludzi??

Gość fajnyyyyy
ja mam super klate - 11 lat siłowni ale nie sciagne koszulki bo w Polsce wszystko jest obleśne

we własnym ogródku gdy nie ma w nim "obcych" ludzi, np. gości typu starsza ciocia, o to mi chodziło.

Gość pipi2009
a z plazy jak sie wytlumaczysz - tam sa obcy ludzie

Gość koorwa mać
no przecież napisałam, że na plaży i EWENTUALNIE WE WŁASNYM OGRÓDKU, ALE NIE PRZY LUDZIACH. Zrób sobie rozbiór zdania, drzewko czy co tam innego, brak obcych ludzi odnosił się tylko do ogródka oraz ulicy. Plaża jest właściwie jedynym miejscem publicznym, gdzie wypada się pokazać bez koszulki! Starczy czy narysować?

Gość Realny Pan
Ale w czym ty pipi masz problem???

Gość htdghdg
Mnie to nie przeszkadza, nawet jeśli chodzi o starych dziadków i grubasów. Tak samo dobrze moglyby mi przeszkadzac czyjes gołe nogi , gole ręce, goła szyja, goła gęba. Kobiety bez koszulek nie chodza - w naszej kulturze - bo cycki uchodzą za cześc ciała intymną, kojarzącą sie z erotyka i pokazywanie cycków jest nieobyczajne. Cycki męskie nie maja funkcji erotycznej, wiec nie wiem, dlaczego miałoby to byc zabronione.

Gość dlatego chociażby że jest to
ohydne i nieestetyczne. Zwały spoconego tłuszczu i pozlepiane potem włosy na klacie lub plecach. Nie daj boże z takim egzemplarzem jechać w zatłoczonym autobusie. Ble

Gość pipi2009
a ty sobie zrob rozbior mózgu polskie spoleczenstwo jest totalnie pojebane cay swiat sie z nas smieje ludziom przeszkadza jak odsloni troche ciala ładnego czy nie to juz tragedia nei z tej ziemi i oblesny widok a zasrane chodniki to normalka widok gowna na chodniku nie przeszkadza ale wiochaaaaa

Gość htdghdg
Nie wydziwiaj - widziałas kiedyś kogos bez koszulki w autobusie? Nie ma to jak wymyslać sobie problemy.

Gość k...wa to się rozbierz
do naga i biegaj po ulicach i nie zawracaj głowy. A jak ci społeczeństwo nie pasuje to sobie zmień. Wyjedź i nie wracaj.

Gość htdghdg
a nieestetycznych rzeczy jest wiecej - popsute zęby, rozłażąca sie trwała ondulacja, odrosty, cellulit, obwisłe cycki, podwójny podbródek - moze wydac zakaz wychodzenia na ulicę wszystkim powyżej 30-40 roku zycia - albo pozwolic wychodzić jedynie w czadorze

Tak niestety widziałam wieśniaków bez koszulki w autobusie. Niestety mieszkam w mieście, do którego wszystkie wieśniaki się pchają do roboty. Przyjeżdżają tu zarabiać kasę, ale najmniejszego pojęcia nie mają o tym jak się w mieście zachować. Łażenie po mieście na golasa, wpychanie się do autobusu, tramwaju, metra zanim jeszcze ludzie wysiądą, rzucanie petów i śmieci na ziemię, chociaż pół metra dalej stoi śmietnik, to tylko kilka przykładów. Długo mogłabym wymieniać. A kupy na ulicach tez mi przeszkadzają, ale co, mam sprzatać po cudzych psach? Mogę tylko zadzwonić po straż miejską, która w dużej części też jest ze wsi i nie widzi potrzeby przyjeżdżać, bo przeciez na wsi większe od psich kupy leżą na drogach i nikomu to nie przeszkadza!

Gość onnnnnnnnn1111111
wg mnie jak ktos jedzie bez koszulki na rowerze albo idzie chodnikiem bez koszulki w mega upal to jest dopuszczalne w autobusie gdzie jest zagesczenie ludzi to nie ale wiocha juz na maxa a bylem swiadkiem takich akcji jak ktos sciaga koszulke na parkiecie w klubie np we wrocku

Gość Leaonsjo
Powinno sie karać takich golasów. D;laczego kobieta nie może tgeo zrobic?

Gość htdghdg
Jeśli faktycznie widujesz takie rzeczy - to ok. Nie jest to kulturalne, bo nie nalezy do miłych rzeczy ocieranie sie o spoconą skorę innej osoby i to powinno byc dla każdego jasne. Ale że koś paraduje po ulicy z gołą klatą - mnie to nie wadzi

Gość Leaonsjo
Jak faceci moga to czemu nie laski???

Gość Leaonsjo
Gdzie sa granice? Znam facetów, któzry maja obwisłe cyce i znam kobiety, które maja je duzo mniejsze. Kto zatem budzi odrazę?

Gość cvfgtry
wiocha i nie wypada! nie chodzi tu o to ze meskie cycki nie maja znaczenia seksualnego ale kulture, no ludzie!! bielizna zakrywa narzady intymne ale jakos w niej nie lazimy

Gość kulturysta29
a kulturysta moze isc chodnikiem bez koszulki?

Gość nie może

Gość luzakkkk
a mnie smiesza te ograniczenia kulturowe w miescie nei mozna bez koszulki a na plazy jakby ktos wpadl w dzinsach i koszuli w tlum plazowiczow to by sie wszyscy gapili dziwnie zawsze trzeba sie dostosowywac do wiekszosci rozne zachowania tolerowane przez wiekszosc sa normą i jak sie wszystko ciagle zmienia klaps dany dziecku na ulicy oburza nie ktorych bo to przemoc kiedys wieszano ludzi na oczach tlumu i byla to normalka nei bylo emocji teraz to bylby szok nei wspomne ze takie uleganie wiekszosci hest tez jakąs formą totalitaryzmu kiedys w niemczech bylo przyzwolenie na tepienie jednej wrogej nacji ze wschodu i na działania wojenne i nikt sie nie sprzeciwiał

Gość ktos tam wyzej pisal
o golych szyjach, ramionach i nogach.. otoz, gole szyje ramiona i nogi w naszej kulturze staly sie norma i chyba nikogo juz nie raza... teraz te gole klaty... co bedzie nastepne? moze gole dupy:D? no blagam!;-) moze jestem jakas dziwna, ale naprawde nie mam ochoty ogladac nagich torsow spoconych facetow w sklepie ani STYKAC SIE Z TYM (nomen omen) w autobusie. uwazam ze to obrzydliwe a jedyne co moge zrobic to odwracac glowe z niesmakiem:D żal.