Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yennefer123

BOLESNA OWULACJA

Polecane posty

Gość yennefer123

czy któras z pań przechodzi czasem bolesne owulacje? jesli tak to co się dzieje?

Gość stygmaty
ja przechodze...TO KOSZMAR moja mama tez takie miala dopoki nie urodzila pierwszy raz mama mowi ze w jej przypadku bol podczas okresu jest porownywalny z tym z porodu :( jak tylko poczuje ze zaczyna bolec...mam kilka minut na zazycie silnych lekow i czopków przeciwbolowych...pozniej bol jest juz tak silny ze leki az tak bardzo nie pomagaja po jakiejs godzinie bolu( ktory nigdy calkowicie nie ustępuje po lekach) zaczynam wymiotowac żółcią zeby pojsc do toalety zbieram sie nieraz z poltorej godziny..hce sie wstrzelic między skurczami zeby nie zemdlec z bolu po drodze bardzo pomaga mi lezenie na poduszece elektrycznej wlaczanej na full...niestety po tym mam poparzone plecy i tylek ale to pikus przy tym wszystkim...dzieki poduszczce boli polowe mniej bol trwa dobe...ogolnie nic wtedy nie jem..tylko wymiotuje, wije sie z bolu i nieraz wyje i klne i blagam boga zeby juz ten bol zabral....swego czasu dostawalam zastrzyki z morfiny ..to byl raj ..niestety juz tak nie ma :(

Gość stygmaty
opisalam oczywiscie przebieg okresu...:) dla przekory..bo czym jest bol przy owulacji...smiech na sali :)