Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka bez oczka

kolezanka zrobila mi paznokcie,ale brzydko....

Polecane posty

Gość lalka bez oczka

moja kolezanka zrobila sobie kurs nakladania zeli/tipsow jakies 3 lata temu i tak sobie dorabia w domu. poszlam do niej osatnio nalozyc zel na moje anturalne [zanokcie ,ale mimo tego ze ona juz ma troche doswiadczenia to jednak itak ten zel nie jest rowno polozony.... i glupi mi teraz isc zrobic u kgoos innego bo pewnie ona sie obrazi bo sama uzwaze ze dobrze to robi,i jeszcze mnie sie wypytuje czemu moja mama do niej nie orzyjdzie,zrobi jej nawet troche taniej po znjaomisci....a moja mama mowi ze woli nadal placic 60zl i miec ladnie zrobione paznokcie niz 35zl iu tej mojej kolezanki.

a to bliska kolezanka? ja tez tak poszlam na farbowanie wlosow do kolezanki praktykantki, w tamte wakacje i do tej pory doprowadzam wlosy do kultury i jeszcze daleko im do normalnego wygladu;/ powiedzilam nigdy wuiecej!

Gość lalka bez oczka
no w sumie tak. mieszkamy w tej samej wsi. a przeciez bede musiala isc na uzupelnianie do kogos za jakis czas ,no a do niej nie chce isc. troche glupia sytuacja,ale co mam zrobic. a z wlosami to ci wpsolczuje bo paznokcie to szybko odrosna ,poza tym to nawet jakbym bardzo chciala to moglabym ten zel co ona mi nalozyla jakos tez wyrownanac u kogos innego. nie jest to tragicznie zrobione ,no ale na pewno tez nie jest to zrobione dobrz.e

Gość hmmmmmmmmmJK
trzeba szczerze powiedziec zeby sie nastepnym razem bardziej postarała, bo klientow bedzie miala mniej a nie wiecej! wiem ze to trudne, moze napisz jej smsa lepiej ze jak przyjrzalas sie w domu blizej twoim paznokciom to zauwazylas wiele niedociagnieć

Gość lalka bez oczka
wiesz to chyba nic nie da. ona p oprostu zle to robi i dziwi mnie to ze w ogole ma jakies klientki ktore do niej wracaja. rozmawialam z jedna znajoma i ona mi powiedziala ze juz slyszala wiele negatywnch opinii na temat tych paznokci co ta kolezanka robi. wiec pojscie do niej napwrde odpada. tylko musze wymyslec jakas wymowke, czemu nie poszlam do niej a do kogos innego.

Gość lalka bez oczka
na dodatek ona miala takie praktyki w salonie ,i ta babka ktory ma ten salon robi sweitne pazkoncie i te koelzanka mowi za duzo sie o niej nauczyla ale szybko z tych parkty zrezygnowala bo sie poklocilaa z ta szefowa. ale mimo to ze ta zefowa' niby tyle ja nauczyla' to ona i tak robi to zle....