Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Say Na Say Na

Czy w stosunku do starszej od ciebie dziewczyny zrobiłbyś pierwszy krok?

Polecane posty

Gość Say Na Say Na

Pytam, bo zastanawiam się, czy fakt, że dziewczyna jest starsza (max1- 3 lata) automatycznie zniechęca. Może boicie się, że was wyśmieje?

Gość Say Na Say Na
Może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość jestem starsza
od swojego faceta 2 lata, to on zrobil pierwszy krok :P zwiazek juz wieloletni :D wiec nie sadze, zeby wiek mial jakies duze znaczenie :P

Gość tde
Po co startowac do starszych, skoro lepiej miec mlodsze cialko :classic_cool:

Gość jestem starsza
Rocz czy trzy lata różnicy między dwoma kobietami nie powoduja jakichs strasznych roznic w budowie, czy stanie skory- czasem starsza wyglada lepiej od mlodszej :P Kwestia genow i odpowiedniego ddbania o siebie. Tak samo z facetami ;)

Gość jestem starsza
Rok*

Gość gmilanderskia
bez przesady "tde' - przeciez, o rok starsze kobiety wcale nie wygladaja na starsze. Co ty sobie myslisz, że jak np. jakas laska ma 20, inna ma 21 a jesszcze trzy kolejne 22, 23 czy 24 - to czy jest jakas róznica w ich wygladzie? Przeciez nawet, patrzac na nie sie nie zorientujesz

Gość Say Na Say Na
Dziękuję wam za wypowiedzi. Tylko zależy mi głównie na opinii panów.

Odpowiadając na pytanie: to że dziewczyna jest starsza o rok, o 2 czy o 3 lata na pewno nie zniechęca. Ale są takie obawy, że dziewczyna sobie pomyśli, że podrywa ją jakiś małolat albo po prostu nawet tego nie zauważy, bo z góry będzie traktowała go tylko jako kolegę. Bo większość dziewczyn jako swoich facetów rozpatruje tylko równolatków i starszych. Ja mam 20 lat, bardzo podoba mi się dziewczyna 22-letnia, ale nie wiem jakby ona zareagowała gdybym zaczął czynić poważniejsze kroki.

Gość Say Na Say Na
Czyli obawa przed wyśmianiem może zablokować wszelkie reakcje?

Może, ale nie musi. Tu facet ma trochę trudniej. Jeśli czujesz że jest między wami jakaś chemia, że on też coś czuje i może coś z tego być, to daj mu może jakiś delikatny sygnał, że warto. A po ile macie lat?

Gość Say Na Say Na
Nie erekcje tylko reakcje...:/ Chodzi mi głównie o to, czy mężczyźni są na tyle dorośli, a kobiety dojrzałe, aby nie przeszkadzały im jakieś wyimaginowane społecznie prawidła...

Ja się nie boję tego co ludzie powiedzą, tylko tego co powie dziewczyna :P Gdyby facet bał się tego co ludzie powiedzą, to nie byłby facetem i pewnie w ogóle nie miałby odwagi zainteresować się starszą dziewczyną.

Gość moj maz mlodszy
o 2, 5 roku byl pewien ze go odrzuce, no i fakt odrzucilam nie ze wzgledu na wiek, ale byl uparty, biegal biegal az wybiegal:)

Gość ooooooooooooooooooooooooooooon
up up

Gość krolik8
ja tez wiele razy to robilem... i nic:( ale ona dzisiaj sie gania z alimentami, a mnie sluchac nie chciala... zle jej nie zyczylem, sama sobie kogos znalazla...

Gość kobiety szybciej sie starzeja