Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniet-cm

PANOWIE - ile cm wyzsza partnerke zaakceptujecie?

Polecane posty

Gość aniet-cm

Pytanie nasunelo mi sie czytajac inny topik. Wiec robie rozeznanie. Wpisz dokladnie ile centymetrow moze byc wyzsza, albo chodzisz przedzial od do, np od 3 do 4 cm, albo od 0 do 3 cm.

Gość 23latek
5cm wyższą. Dziś widziałem parę Ona wyższa On Niższy a wcale tacy wysocy nie byli :) I co nadal będziecie dzieweczki stereotypowo myśleć? :)

Gość 0000000000000000000000
ma byc nizsza i juz

Gość onakochaskorpiona
ja ostatnio widzialam pare - ona wyzsza i jeszcze na koturnach, szczupla. na oko 175. on - troche powyzej 170 moze, tęgi, lysy. okropnei razem wyglądali. no, ale skoro się kochaja to najwazniejsze.

Gość aniet-cm
23 latek, a nie przeszkadzaloby ci to ze koledzy was obgaduja, ze rodzina znajomi krzywo patrza? albo ze idac gdzies ludzie wam przygladaja sie?

Gość aniet-cm
0000000000000 , w porzadku. tolerujesz tylko nizsze, dzieki za twoj glos.

Gość aniet-cm
ktos jeszcze wypowie sie?

Gość impotento
3 cm

Gość ankiet-cm
BNB a czysto teoretycznie nie mozesz odpowiedziec?

Gość ankiet-cm

Gość to zależy ile sam facet ma
wzrostu: Do 1,70 cm to wysoce prawdopodobne, że będzie mieć wyższą. Od 1,70 do 1,80, może być odrobinę wyższa lub tego samego wzrostu, częste przypadki. U facetów powyżej 1,80 cm wyższe dziewczyny raczej nie wchodzą w grę, bo dziewczyna 1,86 cm ma średnie powodzenie już :P

Gość Majka23...................
Jestem 5 cm wyższa i nikt na nas krzywo nie patrzy, ani nie obgaduje, skąd w ogóle takie podejście? Jemu raczej zazdroszczą, że ma szczupłą, zgrabną dziewczynę. A mnie zazdroszczą koleżanki świetnego, kochającego faceta. Często zakładam obcasy.

Gość ankiet-cm
mi chodzilo o wypowiedzi facetow, ile zaakceptowaliby. nie o gdybanie ile kobiet jest powyzej 180 cm ;) i jak to rozklada sie na poszczegolne przedzialy ;)

Gość ankiet-cm
Majka23 , serio nikt wam nie przygaduje? za plecami nie mowia? rodzice twoi i jego tez po katach nie mowili?

Gość Majka23...................
Nie, bo jakoś szczególnie tego nie widać. Ja mam 1,75 cm, nie jestem wielka szczególnie, szczupłej budowy, można by powiedzieć, że drobnej gdyby nie długie nogi :P On jest za to dobrze zbudowany, wygląda na wyższego niż jest optycznie, uprawia sporty, wyglądu nie oceniam, bo wiadomo, że dla mnie jest ideałem. Zupełnie nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi i ani przez moment mnie samej to nie przeszkadzało, gdyż jak mówię ja tego nie odczuwam. A jeżeli rodzina i znajomi mieliby coś przeciwko, to zmieniłabym o nich zdanie. Na szczęście z moim otoczeniu nic takiego nie miało miejsca, bo nie jest to nic niezwykłego. Pytasz o to tak jakbym była z ufoludkiem :D. Jestem w związku 5 lat i z ręką na sercu jak się oglądają, to po prostu za mną, bo jestem dosyć ładna ;) A uwagę zwracałam gdy byłam z dosyć wysokim koszykarzem (ponad 2 metry), bo razem tworzyliśmy dosyć wysoką parę. Niestety nie lubię zbyt wysokich facetów, góra do 1,85 cm. A tutaj nie wyróżniam się z tłumu.

Cóż-mi nie przeszkadza wzrost dziewczyny. Miałem wyższą od siebie , teraz mam sporo niższą. Wzrost jest chyba najmniej wazny-liczy sie sama osboa a nie jedna ze składowych wyglądu.

Gość jak bardzo widac
3 cm to widoczna roznica?

Gość ankiet-cm
dzieki za dotychczasowe wypowiedzi