Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa

Czy polki sa ladnymi kobietami?!

Polecane posty

Bo ostanio obilo mi sie o uszy od obcokrajowcow ze nie :| I chyab musze przyznac im racje :/

Gość madziattt
są ladne i brzydkie ,jak w każdym kraju.

a jacy to byli obcokrajowcy???? bo nie chce mi sie wierzyc zeby tak mowili o polkach... z tego co ja wiem dla nich to wlasnie polki sa najladniesze... a z tego co ja widze to wiekszosc juz jest zrobiona na solarówe typu a'la gówno i pomalowane jak krowy :O

No nie jak w kazdym kraju. Bo wiemy dobzre ze niemki sa nie atrakcycjne zas czeszki tak.

Grecy. Wyszlam z ta nowa opinia na ulice i doszlam do wnisku ze trudno jest znalezc ladna kobiete.

Gość facet co lubi ...
Mieszkam blisko stolicy i powiem że statystycznie co druga Polka wygląda całkiem atrakcyjnie więc nie mamy sie czego wstydzić . Czeszki i Ukrainki to przeważnie naturalne blondi ale nasze brązowe kluseczki też nie są złe :)

Gość dekra
ludzie a co mnie to obchodzi czy sa ladne czy nie ja jestem brzydka, chociaz sobie sie podobam i tylko tyle mnie obchodzi

Gość facet co lubi ...
Polki są całkiem ładne ale są też bardzo wymagające.

Gość pikne jak Jola Rutowicz
albo Jusia Steczkowska or ta z kurwikami w oczach........z Samoobrony, takie sa polki :o

Gość hejkahejkaaa
roznie bywa...u nas w Polsce dominuje przekonanie,ze sztuczne jest piekne-a wiec solarium,malowidla na mordzie ,obcasy na wyjscie do Tesco i inne..Takze wies tanczy i spiewa:D Natomiast naturalne laski sa sliczne;)

Gość hejkahejkaaa
A jezeli chodzi o obcokrajowcow-to za granica sie podobam i jak odchodzilam z pracy dostalam duzo listow anonimowych,by sie skusic na kolacje-wiec chyba jestesmy atrakcyjne;)))

Gość facet co lubi ...
za granicą polki mają opinie lachociągów ... :) to dla tego taki napływ zaproszeń.

Gość hejkahejkaaa
hihih kazdy wiedzial,ze mam meza przeciez,wiec nie sadze,ze mysleli o jednym..:) ale co tam..Tu tez sie napalacie na nas,wiec co za roznica.Bylo pytanie jak jest za granica,wiec odpowiadam:))

Gość facet co lubi ...
Ja tam lubię Polki bardzo , nawet za bardzo :)

najwiecej lachociągów i dupodajek jest na zachodzie szczegolnie skandynawia.. wiem cos o tym

Mezczyzni podobno bradziej leca na kobiety za mezne bo widze ze wszytsko odbedzie sie bez zoobowiazan ;)

Gość hejkahejkaaa
Haha to jednym slowem Polki to k...skoro daja tylka bedac w zwiazku malzenskim..Same dajecie opinie o innych-wiernych zonach,kochajacych swoich mezow..NIELADNIE!!

Gość facet co lubi ...
Tak jest to prawda znana już od starożytnego Rzymu , najlepszymi kochankami są mężatki bo nie robią zbytnich ceregieli oraz nie sprawiają kłopotów.

Gość hejkahejkaaa
to zwykle k...moim zdaniem...Daja dupy slubujac przed BOGIEM...WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet co lubi ...
Jeśli chodzi o opinie pań szybkich i łatwych to ja za granicą nie byłem to tylko opinnia wyrobiona na kafeterii na podstawie tematów typu "zakochałam się we Włochu"

Gość gość
1b4QvSZ6PUqyhTjgQOJ629qy