Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje pytanie

Mój problem. Cellulit.

Polecane posty

Gość moje pytanie

Mam 16 lat i moją zmorą jest cellulit. Jestem szczupłą osobą, zdowo się odżywiam (jem dużo błonnika, warzyw, owoców, unikam białego pieczywa, nie jem słodyczy itp.), piję około 1,5 l wody niegazowanej dziennie, staram się ćwiczyć 4 razy w tygodniu, biorę prysznice naprzemienne ciepła - zimna woda, myję się rękawicą sizalową, używam kremów antycellulitowych, 3 razy w tygodniu robię peeling kawowy. Mimo tego mam cellulit, nie mam pojęcia co mogę jeszcze z nim zrobić... Zastanawiałam się nad specyfikiem inneov cellulit, ale nie wiem czy mogę go używać ze względu na mój wiek. Możecie mi coś poradzić?

Gość poradnik nowatorski
odetnij sobie nogi i po problemie

Gość moje pytanie
Nikt się już nie wypowie? :? Myślicie, że mogłabym zażywać ten inneov cellulit? Czy raczej jestem za młoda? Proszę, pomóżcie bo naprawdę mnie dręczy 'to coś' na moich nogach i pośladkach..

Gość sadzeze
no prosze Cie...ja mam 40lat i nie mam cellulitu...nie stosuje jakis diet, no troche sportu i to wystraczy

Gość moje pytanie
Ja też nie stosuję diet. To się kochana nazywa zdrowe odżywianie. Bo nie chcę sobie organizmu jakimiś świństwami zatruwać.. A pozatym każdy ma inny organizm. Nic nie poradzę że ja mam taki dziwaczny i uparty.

Gość styl girly
Jeśli chodzi o cellulit to ważne jest by rozpocząć z nim walkę z każdej możliwej strony. Trzeba dobrać dietę, rozpocząć regularne ćwiczenia i z pewnością dobrze jest pomyśleć o jakimś dodatkowym zabiegu.