Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszkaa

Nostradamus o Jacksonie...

Polecane posty

Gość nataszkaa

The boy king who walked backwards is silenced And the children gather no more around the throne Tears fall across the territories And fires will rage thereafter Król, chłopiec chodzący do tyłu, został uciszony (zamilkł?) i dzieci nie będą więcej zbierać się naokoło jego tronu. Łzy popłynął przez świat, po czym szalejące ognie nastaną przeraza mnie to troche...

Gość a mowia
ze glupich nie sieja

Gość on ma racje jak nic nooo

Gość o gęsi kopnięta
ja w to wierze !!!!!!!!!!!!!!! :(. Do 2012 zostało mało czasu :(. Później nie będzie już nas na tym świecie :(. Musze szybko znalezc męża :) Ruszam na łowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nataszkaa
jakich glupich kobieto, nie wiesz kto to nostardamus, pisal o najwazniejszych wydarzeniech na swiecie, wojnach , itp duzo sie zgadza a teraz jeszcze to

Gość gwiazdeczjkateczke
draż umrzesz za mlodo, ja bede miala jakies niecale 26 wiec mi to pasi..kazdy chce umrzec mlodo ale nie za mlodo

Gość nataszkaa
wiesz na czym polega dobre pisanie przepowiedni? na tym, że ujmuje sie je poetycko i w taki sposób ze każdy wyczyta tam co chce widac ze ich nie cztytales, Nostradamus przewidział Śmierć króla Francji Henryka II Dojście do władzy Napoleona Wielki pożar w Londynie Dojście do władzy i upadek Adolfa Hitlera i Mussoliniego Wybuch Wojen Światowych Wynalezienie i użycie bomby atomowej Zamach na Johna F. Kennedy'ego Lądowanie na Księżycu Śmierć Diany, Księżnej Walii Zamach terrorystyczny na USA i zniszczenie wież World Trade Center Kilka proroctw Nostradamusa jeszcze się nie spełniło, nie są to niestety miłe wydarzenia: Trzecia Wojna Światowa i Koniec Świata. a teraz jeszcze to i tak dobitnie o nim...

\"szalejace ognie nastaną..\" pewnie chodzi o to że te jego przeboje,teraz rozchwytywane wkrótce się znudzą i będzie apokalipsa;):P

Gość Feel et
daj źródło!

Gość Feel et
halo??? autorko skąd to wzięłaś? jakieś namiary? która centuria?

te ognie to moze wczorajsze fajerwerki, w calych stanach niebo rozswietlaly szalejace ognie.......w sumie piekny widok, ale dla Nostradamusa w wizjach moglo sie to jawic jako cos przerazajacego :classic_cool:

Gość ewllea
ja bede miala tylko 19 :(

Gość J_Lo
znowu jakies bzdety, ludzie dajcie Michaelowi spoczywac w pokoju a jak zgineła Diana i umarła matka Teresa to zaraz tez ktoś sie dopatrzył w przepowiedniach Nostradamusa że przepowiadał ze w jednym roku odejda 2 bardzo znane kobiety dla mnie to sciema, jakis dupek coś napisał a teraz idioci ludzie dopasują sobie do tego tekstu co chca :o

Gość ewllea
a nie, jednak 20 :D

Gość JKM..
Wy naprawde wierzycie w te bzdury? nostradamus, 2012 itp?:) No ludzie...czlowiek nie potrafi przewidziec jaka bedzie pogoda za kilka dni a co dopiero koniec swiata :):).

Gość
ja czytalam ze padna serwery i kafe przestanie istniec:classic_cool:

Gość moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko a czemu wczesniej nie napisałas tego i nie uratowałas Michaela co??????????? to bzdety a Ty sie podniecasz, łatwo coś dopasowac do tych tekstów jak ktos juz umrze albo coś sie wydarzy , bzduryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość abraja
no i czas najwyższy na koniec świata oby jak najszybciej

Gość kuffra
ktoś kiedys dobrze napisał na filmwebie(pozdro): "Może trochę faktów: W całym cyrku z Majami chodzi o "małe" i "duże" kalendarze. Jednymi z powszechniejszych "małych", były Tzolkin i Haab funkcjonujące wzajemnie. Tworzyły one "Cykl Kalendarzowy", składający się z 52 okresów Haab (niecałe 52 lata). Nie starczało to do pełnego zapisu dat, dlatego stworzono "Wielką Rachubę", w której daty zapisywano za pomocą pięciu grup dwudziestek - np 0.0.1.0.0 - to rok, 0.0.1.1.0 to rok i dwadzieścia dni, itd. Ponieważ najważniejszymi liczbami wśród Majów były liczby 13 i 20, uważa się (tzn PODEJRZEWA), że ostateczna data, koniec "Wielkiej Rachuby" nastąpi 13.0.0.0.0, czyli po 5126 latach funkcjonowania kalendarza (czyli 21 12 2012, jakby ktoś jeszcze nie załapał). I tu są trzy problemy. Po pierwsze, nikt nigdy nie ustalił, czy "Długa Rachuba" skończy się rzeczywiście na tej dacie, czy też może miała być kontynuowana do 20.0.0.0.0, czyli 8 tysiąclecia naszej ery. Po drugie, uważa się, że po skończeniu "Wielkiej Rachuby", po prostu miało nastąpić "skasowanie" kalendarza, czyli dokładnie to, co robimy w nocy z 31.12 na 1.1 każdego roku. Po trzecie, nasz kalendarz nie jest dokładny i wskutek paru remanentów wcześniejszych kalendarzy, tak naprawdę nie mamy roku 2009, a co za tym idzie, również 2012 jest nierealny :) Pic polega na tym, że spece od robienia kasy na naiwnych i łatwowiernych frajerach szybko zwęszyli genialne źródło dochodu i nagle mamy masę zbliżających się przepowiedni - od nieistniejącej Nibiru, poprzez niemożliwe przebiegunowanie (nawet twórcy teorii o zagładzie nie są w stanie odpowiedzieć o jaki rodzaj przebiegunowania im chodzi), a na ekstremalnym wybuchu solarnym kończąc. Tymczasem nikt z wierzących w ten bełkot nigdy się nie pofatygował, aby poczytać cokolwiek o badaniach EKSPERTÓW nad kalendarzami Majów. Ogólnie rzecz biorąc, możecie spać spokojnie, końca świata nie będzie. A jak ktoś twierdzi inaczej, to traktujcie go łagodnie. W końcu z upośledzonych nie wypada się śmiać :] " tak więc biedne dzieci jestescie:) http://tnij.org/supertrupersiuper

Gość moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuffra brawo ;)

Gość jak kiedyś ćpałam ostro
to pod wpływem pisałam takie wiersze, ze szczeny by wam poopadały :O szkoda, ze zniszzczyłam 😭

Gość wiadomo kto...
A gdzie tam jest o Jacksonie? Przepowiednia jest o kimś zupełnie innym.