Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ughhhrrrr

WSZYSCY NA MNIE LECĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ughhhrrrr

Jestem kobietą marzeń większości mężczyzn. Jestem piękna, urocza, inteligentna ;) Cudownie śpiewam, pięknie tańczę. Jestem niesamowicie kobieca. Kiedy idę ulicą wszyscy odwracają głowy w moją stronę, by móc mi się lepiej przyjrzeć :) Gdziekolwiek się nie ruszę, zawsze znajdzie się jakiś adorator, a wśród nich są tylko Ci najodważniejsi, bo reszta boi się do mnie podejść. I dobrze. Dobrze, że pamiętają, że "nie dla psa kiełbasa". Nie ma faceta, który nie byłby mną zainteresowany. Twój mężczyzna też by na mnie poleciał, gdyby tylko wierzył, że ma u mnie jakieś szanse ;) Każda kobieta jednocześnie nienawidzi mnie i podziwia. -ja pierdolę, czy to nie wkurwiające??

Gość ughhhrrrr
zapomniałam dodać cudzysłów

Gość karolina8444
żalosni są tacy ludzie jak ty.. pewnie twoja morda to niewypal.. i nie mysl ze jak tak napiszesz to wszytskie bedziemy Ohaly z zazdrosci.. ;/;/

Gość osa zła
i co w związku z tym? :o

Gość ughhhrrrr
:D kiedy mówię, że to nie w moim imieniu jest :D:D:D

Gość osa zła
a w czyim?

Gość ughhhrrrr
przedrzeźniam laskę, która ma takie przeświadczenie :O

Gość ughhhrrrr
najlepsze, że ona uważa się za niesamowicie wyjątkową i uroczą a tak naprawdę nikt jej nie lubi :O

Gość judskz
Jesteś przede wszystkim nieskromna, tylko klepiesz jadaczką:) Nudzisz mnie:) Moja kobieta jest najlepsza:)

Współczuje głupoty.Zapomnialas dodac ze taka skromna jestes.Chetnie bym ci ten uwielbiany tylek skopala.Moj facet by na pewno nie polecial na tekiego pustaka.WWWrrrrrrrrrrrrrr nienawidze takich istot

ughhhrrrr \"Nie ma faceta, który nie byłby mną zainteresowany. Dobrze, że pamiętają, że \"nie dla psa kiełbasa\". -ja pie**olę, czy to nie wk**wiające??\" i to jeszcze jak!!!!! :D Niech sie kielbaska nie smuci.. popatrza sobie slinka im pocieknie nabiora apetytu a potem szybko pojda na jakis kebab czy innego hot-doga. Nietknieta kielbaska to rarytas :p chetnie popatrzymy, poslinimy sie i pojdziemy na porzadny obiad - do domu... :)

Gość morska panna
wszyscy na mnie lecą... ej to ty, moje miejskie lotnisko?