Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nejka

dlaczego polacy/polki maja takie slabe wlosy?

Polecane posty

Gość nejka

ktos powiedzial ze polaka poznasz po wlosach i wcale nie chodzi tylko o nie modna fryzure, bo mlodzi dbaja o siebie zastanawia mnie dlaczego mamy takie slabe wlosy, faceci szybko lapia zakola, maja rzadkie wlosy, kobiety tezmaja takie cieniutkie wlosy jeszcze inna rzecz to kolor zazwyczaj mdły, nienasycony nawet po farbowaniu wygladaja gorzej niz u angilek, niemwk, holenderek oni maja grube zdrowe lsniace wlosy ciekawa jestwm jaka jest tego przyczyna, klimat, jedzenie?

Gość ksennnaaaa
Nietylko wlosy, zeby tez Polacy maja bardzo slabe, i przykro mowic, ale tez i bardzo zaniedbane :O

Ja jestem Polką i mam silne, zdrowe włosy. Chętnie oddałabym ich część innej osobie, gdyby to było możliwe.

Gość nejka
ale zeby to rzecz kasy i dentysty a z takimi wlosami sie rodzimy, odrzywki pomagaja ale cudów nie czynia

Gość a ja dzisiaj
Wydaje mi się że autorka nieco ougólnia Ale... cośw tym jest - Polacy nie mają jeszcze nawyków zdrowego jedzenia - co widac po stanie skóry i włosów. Poza tym - dobre kosmetyki i zabiegi w salonie kosztują a Polacynie są bogatym narodem

Gość nejka
jakie durne opinie poprostu bywam czesto za granica i wiem co widze zastanawiam sie powaznie jaka jest tego pzryczyna bo przeciez odrzywaimy sie calkiem niezle jak na treszte europy, tzn jemy barzdiej naturalna zywnosc

Gość zmiana
eee...co Ty gadasz, znam Angoli, co maja slabe wloski... Ja teraz mam rozjasniane i na szczescie juz mam ich mniej, bo kiedys mialam grube i geste wlosy i powiem Ci,ze zadna rewelacja, nie mozna z nich bylo sensownej fryzury ulozyc

Zmiana znam ten ból. Zanim nie zaczęłam stosować pewnego szamponu, od którego część włosów mi wyszła, miała szopę na głowie.

Gość Maurycyyk
Może poprostu to jest tak że nie potrafimy zadbać o nasze włosy, ja miałem z tym problem zapusiłem sie i włosy zaczeły mi wypadać!!!! odkryłem Procerin - tabletki które Zawierają składniki, blokujące wydzielanie DHT i odżywiają włosy tak, aby przyśpieszyć ich wzrost oraz zapobiegać dalszemu ich wypadaniu tutaj można zamówić http://www.procerin.pl/ jak dla mnie bomba efekty zadawalające!!!