Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak Zrobic Zeby

Jak Zrobic Zeby Facet Sie Odkochał

Polecane posty

Gość Jak Zrobic Zeby

Gość missyou jacko
zacznij pierdziec szpetnie, to ostudzi kazde uczucie:D

Gość Jak Zrobic Zeby
Po kilku tygodniach związku doszlam do wniosku , ze to nie to zerwałam , ale on chodził za mna i płakał prosząc o szanse nie chcąc go ranic próbowałam mu siebie obrzydzic co mam robic

Gość Realny Pan
Nie myj się. Miej zawsze nieświezy oddech i po sprawie

Gość Jak Zrobic Zeby
pomóżcie , co mam zrobic

Gość Jak Zrobic Zeby
no to jest pomysł z tym ugryzieniem

Gość Jak Zrobic Zeby
prosze o jaj najwiecej propozycji bo wiele juz próbowałam i nie skutkuje jeśli wykorzystam kilka sposobów na raz to moze zadziała

Gość Jak Zrobic Zeby
piszczcie cos bo to dla mnie poważny problem

Gość rozprawicze prawiczka
pomrańczowy skurwysyn w moim przypadku nawet puszczenie się z innym nie pomogło

Gość monte piu
Gdyby rzeczywiscie zalezalo Ci na tym, zeby facet od Ciebie odszedl [bo o to w koncu chodzi] powiedzialabys mu o tym wyraznie, i on przyjal by te informacje do wiadomosci. Tobie jednak zalezy na tym, zeby byl. W tym celu zalozylas tu topic. Wynika z tego, ze albo jestes infantylna albo na tyle ograniczonaa, ze musisz lapac sie jakichs gierek, zeby facet odszedl, do tego pisac o tym w necie, zeby polechtac swoje i tak niskie ego. Tym co tu napisalas, dalas swiadectwo ograniczenia umyslowego i niemoznosci podejmowania decyzji w "waznych" ;) dla Ciebie sprawach.:classic_cool: :P

Gość Jak Zrobic Zeby
on chodzi za mną i płacze wydzwania do mnie w środku nocy powiedziałam mu prosto w oczy , ze nie chce go widziec i co? on dalej za mną chodzi

Gość Jak Zrobic Zeby
raz wyszłam w najbardziej badziewnych ciuchach jakie miałam i też nic

Gość la imponento
musisz znalezc takie cos, taki przycisk i wtedy sie zrobi

Gość Jak Zrobic Zeby
na razie jest pomysł z ugryzieniem przy lodzie i z lisciem publicznie bjęz sie tę to będzie za mało prosze o wiecej propozycji , aby zastosowac je wszystkie razem , szanse będą większe

Gość Jak Zrobic Zeby
myślałam , żeby robic sobie makijaż ala jola rutowicz myślicie , że pomoże

Gość Jak Zrobic Zeby
kurcze no nawet przytylam 10 kilo i nic

Gość pocałuj innego na jego oczach

Gość potulka
powiedz ze miałaś przed nim 28 facetów i takiego małego fiutka jak on to nie ma nikt

Gość Co Zrobic Zeby
Mówiłam , ze przed nim miałam wiele jednonocnych przygód , ale chyba nie uwierzył

Gość monte piu
Nie oodbieraj od niego telefonow, nie rozmawiaj z nim, nie otwieraj. To wystarczy.Poplacze i przestanie. Ciebie jednak cieszy mysl, ze mozesz go derczyc. Z drugiej strony uwazam, ze blefujesz. Zaden facet nie wytrzymalby tylu upokorzen ze strony dziewczyny i podstawial drugi policzek. Jak dla mnie to PROWOKACJA. :p Naiwni, ktorzy beda tu pisac :P

Gość powiedz że masz hiv

Gość Co Zrobic Zeby
co do tego , ze ma beznadziejnego fiuta , to też mówiłam tylerzeczy juz próbowałam

Gość monte piu
Dodam jeszcze - nie ludz sie, nie jestes niezastapiona :P

Gość Co Zrobic Zeby
jak ktos nie miał takiego problemu to myśli , ze to prowokacja facet potrafi stac pod moimi drzwiami kilka godzin nie łudze sie , ze nie jestem niezastapiona to jakis desperat po prostu

Dziewczyno, Ty nie probuj[te Twoje sposoby sa zenujace], tylko koncz i wstydu sobie oszczedz. :O

Gość Co Zrobic Zeby
jak mam skonczyc , powiedziałam mu prosto w oczy , ze nie chce go widziec , a on nadal wystaje pod moimi drzwiami . łatwo wam powiedziec wiem , ze to sie wydaje trudne do uwierzenia , wiem , ze sposoby są zenujące ale co ja mam zrobic

Gość sarcana
ja rozumiem kolezanke bardzo,dobrze.Ja wyjechałam nawet zagranice zeby facet sie odpie rzyl ,nie pomogło pojechał za mna,grozi,płacze,wali w drzwi,policja tez nie pomaga,to jest dopiero koszmar.

Gość na serio
są tacy idioci, tez kiedys facet mnie przesladował. moi rodzice postraszyli go policją i zaczeli mowic, ze nie chce sie z nim widywac, moje słowa na niego nie działały, nie prosili mnie do telefonu, bo wiedzieli, ze nie chce go znac. Mowili, ze nie zycza sobie by ich odwiedzał i przychodził do nas do domu i zeby spierdalał...( no może nie dosłownie) Nr tel. kom. zmieniłam, a wystawanie pod drzwiami po pół roku mu się znudziło, chociaz bałam się strasznie, ze go spotkam gdzieś na mieście. Jeszcze kiedys go spotkałam po 2-3 latach nie widzenia i typ mnie poznał, chociaż bardzo się zmieniłam, i błagał mnie żebym dała mu nr telefonu. Ja uważam, ze tacy faceci potrzebują psychiatry i że to jakas choroba niebezpieczna dla otoczenia, bo przez taką obsesję to jeszcze komuś krzywdę zrobią. Jedyne co mi przychodzi na myśl, to konsekwencja i nie daj się wciągnąć w jakieś rozmowy i branie na litość. Ja teraz bym tyle nie czekała, kiedyś byłam młoda i naiwna. Nagrałabym go na dyktafon, kolekcjonowała smsy i zgłosiłabym sprawę na policję.