Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfe

czy jest tu laska która przytyła 30 kg w ciązy ?

Polecane posty

Gość dfdfe

Gość trelkimelki
ja w ciazy przytylam 32 a dzidzia urodzila sie malutka i wazyl 3100

Gość to jakaś paranoja
ja przytyłam w ciąży 8kg :-o co wy wpierdalałyście, że takie prosiaki z was się porobiły?

Gość trelkimelki
ja jadlam bardzo malo, woda zatrzymala mi sie w organiznie i dlatego bylo tyle na wadze. A prosiak to chyba z ciebie bo nie wiesz ile wazylam przed i po wiec nie komentuj

Gość dfdfe
udało sie wam zrzucic? mi zostało jeszcze 9 kg!! jestem 8 msc po porodzie

moja koleżanka z pracy przytyła 35kg. Niestety waga została jej do dziś a minęło już 2 lata prawie.

Gość trelkimelki
mi wiele pomoglo karmienie piersia. jestem 2 lata po porodzie i waze 4 kilo mniej niz przed ciaza. Badz dobrej mysli a sie uda

Gość dfdfe
no ja mało karmie ale to od poczatku mówisz dwa lata no nie powiem chciałabym szybciej

Gość trelkimelki
najpierw zobacz do kogo piszesz a pozniej komentuj, ja nie napisalam ile wazylam idac do porodu . Czytaj uwazniej bo wychodzi na to ze ty nawet mozgu nie masz

Gość przytyłam25kg
Ja przytyłam w ciąży 25kg. Po roku schudłam co do kilograma.

Gość to jakaś paranoja
Wystarczy, że napisałaś o tym ile przytyłaś w ciąży : 32kg to już pod słonice podchodzi. Zaraz napiszesz, że przed ciążą ważyłaś 55kg przy wzroście 175 :-o Obżerać się bez zahamowań to zaburzenie.

Gość to jakaś paranoja
Zrozumiem jeszcze jak kobieta przytyje 15 -20kg, ale 32kg? :-o

Gość trelkimelki
moze i przytylam te 32 kilo ale moj lekarz prowadzacy powiedzial ze wszystko przebiega prawidlowo wiec nie przejmowalam sie tymi kilogramami, a ty przytyulas 8 jedzac salate bo sie balas ze sie roztyjesz zamiast myslec o dziecku myslalas o sobie...

ja przed ciążą ważyłam równo 50 kg a już pod koniec ciąży 81 czyli jak by nie patrzeć przytyłam 31 kg . synek nie urodził się duży bo 3.200 . jestem obecnie pół roku po porodzie i ważę 52 kg czyli prawie jak przed ciązą , nom tylko rozstępy zostały ,,,

Gość ja w szpitalu poznałam
dziewczynę, która w ciąży przytyła 47kg Gdyby nie to że widziałam jej zdjęcia sprzed ciąży i to że miała tak charakterystyczną urodę to nie uwierzyłabym że to ta sama osoba. Była bardzo ładną dziewczyną, o nieprzeciętnej urodzie, a zamieniła się w maciorę. Nie chcę jej obrażać, bo to bardzo sympatyczna osoba, niestety od czasu gdy nasze dzieci się urodziły, jej nie weidziałam, ale mam nadzieję, że udało jej się zgubić ten balast

Gość a ja jeszcze mam czas
dziewczyny które przyty duzo w czasie ciązy - a jak Wam się waga rozkładała w miesiącach (mniej więcej)? Od początku sukcesywnie po kilka kilogramów, czy na początku nic, a potem ogromny skok wagi, czy moze pierwsze mniesiące były najbardziej obfite??? Jak to wygląda? Ja jestem pod koniec 6 miesiąca i sie zastanawiam właśnie

w pierwszej ciazy przytylam 7 kilo, w drugiej 17 k, a w trzeciej 30 kg. Dzisiaj nie widac, ze bylam w ciazy. W ostatniej ciazy z synkiem mialam obwod brzucha 120cm, mialam bardzo duzo wod plodowych i tez organizm zatrzymywal wode. Raczej bardziej spuchlam niz nabralam tluszczu. Na szczescie przy zadnej ciazy nie dostalam rozstepow. Synek urodzil sie 4 kilo wiec byl spory. Pamietam, ze jak wrocilam ze szpitala to wszystkie spodnie zatrzymywaly mi sie na kolanach :O........Dzisiaj kupuje juz nowe spodnie, bo tamte sa za duze :D

ja wazylam 50 kg, jak zaszlam w ciaze to wazylam 76 kg a teraz po roku waze 54 kg i jest dobrze-chcialabym wazyc wiecej bo jestem szczupla...

kiedy byłam w 4 miesiącu w ogóle nie było widać że jestem w ciąży chodziłam w dopasowanych spodiach ale kiedy zaczął sie 5 miesiąć zaczęłam tyć w oczach zdawało mi sie że z dnia na dzień byłam co rar większa a więc waga nie rozkładałam mi sie systematycznie co miesiąć

Gość moj lekarz powiedzial
ze te kilogramy to sie z powietrza nie biora, i takie sciemy ze woda, itp. to mozna sobie miedzy bajki wlozyc:P:P:P

Ja tez przytylam 30 ;( dwa razy. W drugiej myslalam ze przytylam w pierwszej bo pewnie niezauwazalnie nawet dla samej siebie wpierniczalam ile wlazlo, i w drugiej sie pilnowalam. Niestety w drugiej tez polecialo. Taka kuzwa natura. Ale juz prawie zwalczylam cholerstwo ;)

kiedy byłam w 4 miesiącu w ogóle nie było widać że jestem w ciąży chodziłam w dopasowanych spodiach ale kiedy zaczął sie 5 miesiąć zaczęłam tyć w oczach zdawało mi sie że z dnia na dzień byłam co rar większa a więc waga nie rozkładałam mi sie systematycznie co miesiąć

Gość a ja dodam tyle
ze przytylam 25 kilo.Jadlam bo organizm potrzebował.Nie trzymałam diety ze strachu przed nadwaga.I dzieciak urodzil sie ponad 4 kg, byl dorodny, o ladnych rysach, zdrowiutenki.Dodam, ze najfajnieszy jaki widzialam podczas pobytu w szpitalu.Inne dzieci byly za male,mialy jakies problemy z oddychaniem,poprostu ślimaki.Nie żałuje moich kilogramów.Zrzuce.

ja przytylam w ciazy ok 25kg, jak jechalam do porodu mialam 78kg, przed ciaza chudzina nie bylam, po ciazy zajelo mi ok roku zeby zrzucic ale sie udalo teraz mam 1-2 kg wiecej niz pzred ciaza ale byl juz czas kiedy mialam mniej niz przed ciaza :) ja mialam w ciay potezny brzuch, w 34tc mialam w obwodzie 123cm, tez bylam bardzo spuchnieta, owszem jadlam duzo ale jadlam niby duzi warzyw i owocow a mimo to grublam duzo i tood pierwszysch tygodni, nie wiem ile bym wazyla gdybym urodzila w terminie :/

Gość Nika 33
do to jakas paranoja- wyobraz sobie wredna kobieto, ze mozna przed ciaza wazyc 57 kilo a przed porodem 85. I nie dlatego, ze - cytuje - zarlo sie jak ... tylko dlatego, ze sie woda zatrzymuje i kobiety puchna. No, ale ja zawsze bylam zwolenniczka pogladu, ze jak sie nie ma o czyms bladego pojecia to nalezy trzymac dziob na klodke. Dla twojej wiadomosci w ciagu 6 tygodni waga spadla mi do 65, wiec to raczej tluszcz nie byl. A w kolejnych 2miesiacach do 60

Gość gdynianka z gdańska
W pierwszej ciąży przytyłam 24 kg.I to nie woda a tłuszcz:O Dziecko ważyło 4150g i miało 57cm . 10 miesięcy później ważyłam już tyle co przed zajściem w ciąże. W drugiej ciązy przytyłam już "tylko " 13 kg. Mimo to córcia miała 4100g i 56cm. Minęło pół roku a ja mam 8 kg mniej niz przed ciążą. I bardzo dobrze, bo nadal mam małą nadwagę :O

Gość gdynianka z gdańska
I w obu ciążach zaczynałam tyć dopiero tak od około 5 miesiąca. W pierwszym trymestrze max. 2 kg na plusie.

Gość słonicanaprzekor
a ja przytyłam 21 kilogramów, a 4 miesiące po porodzie ważę 30 kilo mniej

Ale wy jesteście ograniczone.... A jeżeli dziewczyna jest wysoka, ma 180 cm wzrostu to nie może ważyć 55 kg.... przy 180 cm można spokojnie ważyć 70 kg i wyglądać na chudą, po przybraniu 20 kg w ciąży osiąga 90 kg przy porodzie. I to też jest tłusta świnia? Puknijcie się ograniczone anorektyczki!!!