Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczona 123456789

mam wielki problem

Polecane posty

jak zrobic zeby nogi schudły, zeby były takie ładne zgrabne, smukłe, ale nie umiesnione, a pupa jedrna, taka odstajaca? Troche sie zapusciłam, i jestem za gruba, wiem ze mniej jesc, juz jem mało, ale mam cellulit, wiec musze skakac na skakance itp, i podbny od skakanki i od przysiadow pupa sie robi taka odstajaca, tylko sie boje, ze bede miała nogi jak murzynki maja:o, a ja chce ładne smukłe nogi i fajny tyłek odstajacy, pomocie pliss

błagam was ludzie odpiszcie mi, wiem, ze powinnam dac to na diety itp, ale tam nikt mi nie chce odpisac

Gość na celulit pływanie

to moge chdozic na basen, ale mi chdozi jak schudnac w nogach zeby nie byly takie umiesnione jak np, bede pływac, tylko takie zgrabne, smukłe, a pupcia taka odstajaca jak u brazylijek, tylko ze brazylijki maja wielkie tyłki ale i nogi tez:o a jak chce nozki miec zgrabne, sczupłe a pupe taka odstajaca

Gość berry_berry
ludzie piszcie - ja tez chce miec fajna dupe i zgrabne nogi. mam czas do wrzesnia :-(

up

Gość musisz jezdzic na rowerze
stacjionarnym, przy najwyzszym obciazeniu, zeby bardzo duzo i mocno dociskac na pedaly i wtedy bedziesz miala ladne smukle nogi i dupe odstajaca i wcale nie taka jak maja murzynki czy brazylijki czyli taka wielka tylko taka odstajaca i nogi oraz lydki tez bedziesz miala smukle i piekne