Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i smutna

czy mam jeszcze szansę na związek

Polecane posty

Gość samotna i smutna

życie uczuciowe mi się nie układa przez kilka lat kochałam się w przyjacielu, który nawet nie wiedział, że coś do niego czuję w tym czasie nie potrafiłam dać szansy nikomu innemu i tak zleciało kilka lat wyjechałam do Anglii poznałam kogoś , kto mnie wykorzystał, skrzywdził i zostawił gdy wróciłam przez długi czas na NIKIM mi nie zależało po blisko roku spotkałam kogoś na kim mi zależało, byliśmy razem i było fantastycznie ale on mnie zostawił potem był okres kiedy to próbowała sobie kogoś znaleźć chodziłam na randki ale nic z tego nie wynikało a lutym kogoś poznałam, wydawało mi się na początku, że to ten on się zaangażował, ale ja nie potrafiłam próbowałam nie dawać mu nadziei, ale z drugiej strony liczyłam, że może coś poczuję był taki idealny, tak fantastycznie mnie rozumiał ale nie potrafiłam nic poczuć tym razem to ja chyba kogoś skrzywdziłam choć tego nie chciałam minęło trochę czasu i spotkałam kogoś kto mi się strasznie podoba ale on wygląda na totalnie nie zainteresowanego moją osobą może to jakaś kara za tego poprzedniego:( może ja nie zasługuję na miłość:(

Gość hhjhkjlhlhlh
a ile masz lat?

Gość samotna i smutna
26

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
smutne

Gość niezla spowiedz ale dobrze
rada taka; wymazac z pamieci tych co zostawiali krzywdzili i olewali

Gość kultura przy kawie
"tym razem to ja chyba kogoś skrzywdziłam choć tego nie chciałam" spytaj sie jego czy go skrzywdziłaś żeby mieć jasność może wcale nie a ty się tym przejmujesz niepotrzebnie i robisz sobie jazdy chyba że boissz się ludzi to wtedy wiesz krzyżyk na drogę..

Gość itaka288
hmmm w sumie mam podobnie tylko ze mam 28 lat 1 facet mnie zostawil bo mu sie cos odwidzialo po 2 latach zwiazku 2 facet mnie zdradzil, oszukal na 3 czekalam 2,5 roku..przez ten czas nie zauwazalam facetow, zajelam sie soba, nie wierzylam w milosc az tu buch pojawia sie 3, wydawaloby sie ostatni, fajny facet.Po 4 miesiacach powiedzial ze to jednak nie to i zostaje moim znajomym a mi rzuca ochlapy w stylu: czesc co slychac raz na kilka tyogdni przez teelfon na 4 dlugo juz nie czekalam,okazalo sie ze liczyl tylko na seks. Na szczescie w pore to zauwazylam ,jego gierki szybko odkrylam. Mam 28 lat i nie cierpie mezczyzn .Nie ufam juz nikomu.

Gość oleoleolell
bylas w uk czyli jebalas sie z czarnym lub ciapatym, nie masz szansy na zwiazek zaslugujesz tylko na pogarde