Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

facet z imprezy

Polecane posty

Gość wampirzyca bez zeba
Powiedzmy szczerze:) Autorce się to podobało, ale była tym zachowaniem pewnie troszkę zszokowana:P

moze tak czasami przesadzał, bo nie lubie takich akcji ale z drugiej strony był tak sexowny z w głwoiesobie myslałam ze chetnie bym sie na niego rzuciła gdyby nie stado innych ludzi i to ze znamy sie kilka chwil:P ogldam sex w wielkim miescie i tam czesto takie akcje koncza sie w łóżkuu ale to serial i nowy york:D

Gość 3d
nie what, tylko ya'rly

Gość wampirzyca bez zeba
Autorko, jak ja Cie dobrze rozumiem:D Ten mój typek też był taki niewyżyty, a nawet chyba jeszcze bardziej, ale przy tym taki seksowny:D

spotkałam gpo dzis i od razu wział numer telefonu wszytsko było by ok ale jakos mnie ten facet przeraza przeaz mnie ak koles mówi do mnie ksiezniczko:O

wiecie nie wierzyłam ze spotkam tego kolesia, choc miałam nadzieje;) i tez byłam tylko zjedna kolezanka;) ale od razu powiedziałam ze wiesz jestesmy we dwie.a on ok i pytała sie gdzie wtedy uciekłam.ze teraz musze mu dac numer to sie po prostu spotkamy

Gość wampirzyca bez zeba
No to fajnie:D Oby tylko nie zrobił Ci jak ten "mój", że jak napisałam do niego to mnie olał:P Ale i tak mam nadzieję że go jeszcze spotkam w tym klubie:) a idę dopiero za 2 tygodnie:O

ja bym do niego nie napisała pierwsza:P zreszta nie mam jego numeru telefonu wiec wiesz;) ale ze go spotkałam byłam z inna kumpela niz ostatnio;) i sie dziewczyna na mnie zdenerwowała ze sie z nim nie bawiłam:P i ze go dla niej troche spławiłam.no ale coż tak to jest jak sie idzie z kumpela alez on jest ponetny:P

Gość wampirzyca bez zeba
Ja też bym się nie odezwała gdyby on tak nie nalegał, ale pytał się mnie co chwila czy się do niego odezwę. W sumie to żałuje że wtedy do niego nie zadzwoniłam, zamiast napisać:) Jak ja bym chciała go gdzieś spotkać:P Też był ponętny:D

napisał smsa spytał sie czy sie spotkamy dzisiaj ale odmówłam :O i napisałam ze mam juz plany.tera ztroche załuje ale napisał o 17 a chciał sie spotkac o 20 wiec troche za pozno powiedziałam ze jak cos to w przyszły weekend ..powiedział ze szkoda, ze jeszcze sie jakos zdzwonimy mam nadzieje ze jeszcze sie odezwie:P czy wypada zebym to ja sie odezwała

Gość wampirzyca bez zeba
To napisz do niego sama:D może on uznał że skoro go wtedy spławiłaś to nie masz ochoty się z nim....trudno zrozumieć facetów...

Gość JJJKKK
"nastepnym razem bede chcodziła w 3 a nie we 2 bo takto nikogo sie nie pozna" a ja właśnie będąc w 2 ,z koleżanka, poznałam mojego obecnego męża. i to ona mi go przedstawiłą - poznałą go jakiś czas wcześniej i nie miała obaw, że ja mu się spodobam, bo taka była przekonaan o swojej wspaniałej urodzie. podobał się jej, no ale jemu spodobałam się ja :0 nie od razu, byliśmy parą po 3 miesiącach od poznania sie... razem 5 lat

Gość wampirzyca bez zeba
No to co Ci szkodzi napisać, czy zadzwonić do niego:) on zrobił pierwszy ruch, to teraz Twoja kolej:D