Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniurk

przez chwilę poczułam że mu zależy, a teraz ?????

Polecane posty

Gość soniurk

pewnie mnie podsumujecie ze jestem dziecinna, moze i jestem. przez jakis czas z moim chlopakiem mielismy kryzys, nie czulam ze mu zalezy, nie czulam sie kochana, jestem szczegolowa osoba, licza sie gesty. tydzien temu, wstawil moj chlopak zdjecie na nk, ze mna, Jak ja sie moglam ucieszyc! bylam calkowicie inna osoba, cieszylam sie bo po raz pierwszy sam cos zrobil nie pytajac mnie o zdanie. Bylo to dla mnie koncem klotni, afer, bo zobaczylam ze jednak traktuje mnie powaznie. Czulam sie szczesliwa, zauwazalam ze zalezy mu na mnie, byl inny, czulszy i troskliwszy. Przed chwila napisal mi sms ze wywalil wszystkie zdjecia, m.in ze mna, spytalam dlaczego a on bo nie dawaly mu szczescia i napisalam wrednego smsa, czemu nasze wyrzuciles? no tak rozumiem, jakby XX (jego byla) zobaczyla ze masz ze mna zdjecie to byloby... wkurzylam sie , wiem ze o glupstwo :( ale to bylo dla mnie naprawde bardzo wazne nie mam ochoty s ie do niego odzywać:( co o tym myslicie?

Gość soniurk
czuej, ze znowu skonczyla sie mila atmosfera. zalezalo mi na tym zdjeciu zeby tam bylo, bo jego byla mnie wkurwia, mam ciagle wrazenie ze on o niej mysli! :( mam ponad 20 lat