Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój tak robi

Czy wasi faceci też chcą zebyście im pisały że ich kochacie???

Polecane posty

Gość mój tak robi

Moj ciagle domaga sie zebym mu napisala smsem ze go kocham.Strasznie mnie to denerwuje.Czy wasi też tak na was wymuszaja wyznawanie uczuc??

Gość mój tak robi
no walsnie Ewa tez mnie to denerwuje i uwazam to za niemęskie i takie dziecinne.Wlasnie dostalam takiego smsa i nie wiem co mu odpisac:(

Gość mój tak robi
Dodam ze wrocilismy do siebie wiec zanim odzyskam pelne zaufanie do niego to troche musi czasu uplynac a ten ciagle naciska zebym mu napisala ze go kocham

Gość nocny pan
napisz mu ze go nie kochasz:D

Gość mój tak robi
nocny pan to nie o to chodzi. problem jest w tym ze to dorosly facet a zachowuje sie jak dziecko

Gość mój tak robi
to znaczy ze tylko moj tak robi?

Gość nocny pan
Czy ja wiem czy jak dziecko...Też mam juz swoje lata a lubię kiedy moja kobieta wyznaje mi miłość, tego nigdy za wiele. Tyle ze ja nigdy jej nie zawiodłem i specjalnie nie muszę jej zmuszac do takich wyznań:)

Gość mój tak robi
nocny pan no wlasnie co innego powiedziec bez przymusu a co innego mowic bo ktos o to prosi.Czy to nie glupie i zalosne tak sie dopominac o te slowa??

Gość niedorosła
od kilku lat jestem ponownie zamężna, może i zdziecinniałam :D , ale czasami dostaję takiego sms(a) i sama czasami wysyłam oczywiście wolę, gdu przy słowie kocham jest np. Twój biuścik... Twoją ogórkową... wspomnienie naszego wczorajszego seksiku... łapki, które zrobiły kanapki, które pochłaniam ale czasami to kocham Cię przychodzi w takiej chwili, że się cieszę, że doskonale trafił... bo coś mi w pracy nie wyszło, bo któryś z synów mnie wkurzył... bo komarzyca mnie użarła mam 43 lata, on 49, cieszę się, że potrafimy chwilami być tacy niedorośli :D

Gość mój tak robi
niedorosla ale czy upominasz sie o te slowa????

Gość mój tak robi
ja nigdy zadnego mojego faceta nie zmuszlam do wyznawania uczuc.Chcial to mi powiedzial nie chcial to i tak wiedzilam po jego zachowaniu czy mu zalezy.Po co takie naciskanie??nie kapuje:(