Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Groteska07

Jutro mam egzamin na prawo jazdy!!!

Polecane posty

łatwo radzic....wiec radze- nie stresuj sie- jazda ma byc przyjemnoscia... ja sie straszliwie stresowałam testami. miałam jeden bład. a jak juz wyszłam na plac i otworzyłam maske to wszystko ze mnie opadło :) zdałam za 1 razem :)

Gość edwardx
Rada dla innych! O ósmej nie wychodźcie na ulicę. :) Nie stresuj sie bo stres jest główną przyczyną błędów popełnianych na egzaminie. Choć to trudne, jednak postaraj się być na luzie. -Powodzenia!!!

o ja... Gratuluję:) jesteś mistrz:P ja to własnie liczę na to, że nie spanikuję i nie ucieknę spod ośrodka... Już widzę jak na miękkich nogach podchodzę do egzaminatora... brrry!

Gość urwania kierownicy

Gość niedorosła
ja zdałam za 9 razem i też Ci napiszę... nie daj się zeżreć stresowi mi było ciężko, bo dosyć późno "wiekowo" robiłam prawko :p najlepiej zdają młodzizny powidzenia

Gość edwardx
:) będzie ok. ....

Gość loooolka
Powodzenia!!!A jak się czujesz po ukończonym kursie???Jesteś pewna że dużo potrafisz???Na lekcjach szło ci wszystko ok pod koniec?Jejciu!Powodzenia!

Gość hoppka
Moj przepis na sukces to starania zeby jak najszybciej skonczyc swoja mekke. Wykrakalam sobie najgorszy samochod i "ukochanego" pana egzaminatora, wcale nie uwazalam na to co robie zeby tylko jak najszybciej do domu wrocic a wyszlo na to ze jezdzilam pelen czas i zdalam egzamin i pochwale jeszcze dostalam...:)

no tak... kiedyś wkońcu pewnie zdam:) oby wcześniej niż później (oby jutro) ale wiecie co? Na poprzednich jazdach tak mi się dobrze i sprawnie jeździło, a przez ostatnie 2-3dni pokolei zawalałam. Nawet plac:( co to będzie, co to będzie:)

No tu się kłania Lublin:D Jaki ten świat mały:P A jak mi się jeździło -tak jak pisałam. Podczas tych 30godzin na kursie szło mi fajnie. Byłam z siebie dumna, a ostatnie dni... no coments

Groteska nie martw sie tez tak miałam. jazdy super plac super, a w dniu egzaminu miałam jeszcze jazy i.....masakra....:o az sie ta moja kobieta o mnie martwiła :D

no i pewnie zaliczysz rondo na kalinie- koło carrefura,moze niepodległosci( ciagle tam egzaminy widze) moze ronda pod zamkiem. ja pamietam ze wyjechałam z wordu w lewo,pozniej w pogodna, pozniej chyba grabskiego, mmajdanka, rondo pod galą, unii lubelskiej tysiaclecia i jakos tam na tych skrzyzowanich z powrotem do word. 8 rano to juz koncówka godzin szczytu. ale sa wakacje ruch moze byc jeszcze mniejszy niz zwykle.

aaa jeszcze zapomniałabym ale o 8 masz testy ?? to pewnie poczekasz troche. bedzie pewnie sporo ludzi. mysle ze wyjedziesz koło 9-10 nie wczesniej. no chyba ze masz juz tylko praktyczny i na 8 Ci sie kazali stawic...

No własnie w lewo już przy wyjeździe jest ten haczyk z tą ciągłą linią;) obym jej nie przejechała:) dzięki za wszystko lecę spac:*

Gość gość
Ja mam egzamin w najbliższy wtorek a już dziś boli mnie brzuch!Wczoraj kuzyn pocieszał mnie, że zawsze mogę zamówić sobie prawko z offshoreidcardscom bo podobno niczym nie różni się od oryginału.