Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Markiz de Sade2

Co mam dalej zrobić

Polecane posty

Gość MonisiaC
Markiz dam Ci rade :) Rób to co Ci serce podpowiada i nie słuchaj ludzi którym jesteś obojętny, bo to Twoje życie i Ty będziesz z tą dziewczyną lub nie. :)

Gość albo autor jest baaardzooo
macie racje miłość powiedzmy 24,28,32latka do 14,16 latki jest piękna :classic_cool:. wybaczcie 🖐️

Gość a jaka ona jest
na ile ją znasz/jak mogłaby zareagowac? nie przejmuj sie tymi idiotami....

Gość MonisiaC
albo autor jest baaardzooo "macie racje miłość powiedzmy 24,28,32latka do 14,16 latki jest piękna . wybaczcie" widocznie Twoja wyobraźnia dość płytko pracuje :) bez obrazy :)

Gość MonisiaC
też pomyślałam o liście, to może być dobry pierwszy krok...

Znamy się naprawnę kilkanaście dobrych lat- bo jeszcze pamiętam ją jako małe dziecko. Jest bardzo subtelna, kobieca i bardzo dojrzała. Ma poczucie humoru i uwielbia literaturę francuską XIX w. Poza tym świetnie gra na skrzypcach i ładnie śpiewa.

Gość niki....
przestancie jaki list/!!!uczucia nie sa do opisania powiedz jej tylko stopniowo delikatnie ale prosto w oczy,jestes mężczyzna

Gość MonisiaC
do odważnych świat należy :) dasz radę ale powoli, krok po kroku, nie od razu bo w przyrodzie wszystko powoli sie dzieje :)

Gość MonisiaC
My Ci pomysłu nie posuniemy bo nie znamy sytuacji, idź na żywioł, znajdzie się okazja sama prędzej czy później :)

jesli rodzice nic nie mówią, to znaczy że chyba raczej nie będą mieli nic przeciwko temu żebyście razem byli. z tym spacerem to też fajnie. :P wszystko zależy od Ciebie. jeśli ją kochasz, to zaufaj losowi. :D

Gość Iksdek
a powiedz mi, czy ona jest juz dojrzala fizycznie ? w sensie czy ma czym oddychac i te sprawy ?

Gość szesnastkaaa
jak ktoś już tu napisał, musisz pamiętać, że może zareagować inaczej niż myślisz, że się zmiesza, zrobi wielkie oczy i zacznie cie unikać, bo się przestraszy. ona tez może uznać coś takiego za dziwne... Ja bym się przeraziła, dla mnie 24 latek jest staaary. Mam kilku kuzynów w tym wieku, świetnie się dogadujemy, mamy wspólne tematy do rozmowy, ale jakoś dziwna jest dla mnie myśl, że mógł by mnie całować ktoś w ich wieku. Stanowczo wole chłopaków w moim wieku, choć wielu jest zbyt dziecinnych...

Gość MonisiaC
Iksadek przesadzasz :) większość dziewczyn w wieku 16 lat jest już rozwnięta...

Gość Iksdek
ja to bym spac poszedl :<

Gość MonisiaC
No tak my tutaj sobie możemy tylko gdybać, a może się wystraszy albo nie wystraszy i co z tego?...jeżeli nic nie zrobi to będzie żałował...