Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eolo

Help Me! co mam zrobić?

Polecane posty

Gość Eolo

Mam 23 lata i pewien problem... Nie moge znalezc sobie wlasciwej partnerki... Nie mam klopotu z nawiazywaniem kontaktow, ale koncza sie ona po pierwszym stosunku, a wlasciwei probie... Problem w tym ze mam 21 cm czlonka i nie moge tego w zadnej partnerce ulokowac... ;/ poprostu sie nie mieszczae i sprawiam bol.. nawet gdy partnerka jest bardzo podniecona i mocno wilgotna... Teraz spotykam sie z dziewczyna seks jeszcze przed nami, co zrobic zeby tym razem wszystko poszlo ok, ? z gory dzieki za pomoc

Gość nom57igfgfg
Kiedyś czytałem posty że niektóre kobiety na tym forum 30cm biorą... dla nich pewnie 21 to maluch

Gość Eolo
Taaak... podobno. Duży penis to jednak problem, wolalbym przecietnego i miec udane pozycie....

Gość Realny Pan
Tak tak . Były i zapewne są tu takie co szukają dużych .Pisały , chwaliły się że takiego 21 cm (oczko)to łykają w locie. Odzywać się panieny "oczko" czeka. Tam marzą wam się murzyńskie długie w tu białas na miejscu czeka. Jak się nie odezwą to wejdź na topik o murzynie tam zapewne znajdziesz chętne

Gość no i po co
ale jak ból? przecież pochwa jest na tyle elastyczna by pomieścić 21 cm członka. bajki chyba opowiadasz:/

Gość scdfghfdsf
ja jak sie kochalam z takim (na oko 20, 20 pare) i do tego gruby to o malo mnie nie rozerwalo. jeszcze na drugi dzien nie moglam chodzic a jakas super ciasna nie jestem i bylam bardzo wilgotna

ha,ha...jeśli się chciałeś chwalić jakiego wielkiego masz członka, mogłeś dodać jeszcze kilka cm... W normie jesteś.

ogladalam kiedys taki program rozmowy o seksie i babka powiedziala, ze najpierw musisz sobie zrobic dobrze w lazience albo partnerka lodzika i pozniej juz nie jest taki duzy za 2 razem,albo pozycja odpowiednia

Gość Monika Vitti
moj chlopak ma 20 cm jak mu stanie ma 21.5cm i dlugo szukal takiej jak ja.jestem jego pierwsza z wielu dziewczyn z ktora moze sie kochac bez stresu,ze cos mi zrobi,albo ze bedzie mnie bolalo.i od niego wiem ze to duzy problem.czasami jak on stoi na podlodze a ja leze na lozku i zaloze mu nogi na ramiona to mnie zaboli.od tylu jak to robimy to sama wiem jak sie wypiac zeby mnie nie zabolalo i on nie musi wtedy uwazac. mialam przed nim kilku,ale sex z nim jest najlepszy.