Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosoba

ale powiem wam jaka to jest prawda o życiu, że

Polecane posty

Gość smutnaosoba

gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. W sumie mi tak smutno bo tyle lat się uczyłam, chciałam SAMA coś osiągnąć bo mi wszyscy tak nasrali w życiu i wiecie... przyszła jakaś dziwka - jedynie, ze robotę miała i mi przepadło mieszkanie od rodziców. A 9 lat mi je obiecywali. A teraz jakaś kurwa - normalnie ZERO, zero jakichś wartości, jedynie, ze ma jakąś zdechłą robotę, a mnie przez nią z równie zdechłej ale lepiej płatnej wyrzucili. Ale ja bym tam zwariowała. Taki układ , że bym oszalała. Bo jeszcze mi tak zawiścili tej roboty w tej robocie. Polska to kraj wart nasrania na to. I tyle :( Wszyscy tu tacy są. Zero jakichś ludzkich odruchów - zdrowego rozsądku. Począwszy od moich rodziców - BLE! :(

Gość smutnaosoba
Starzy mojej bratowej słuchajcie ANI DZIAŁKI jej dali pod budowę. Już pierdzielę tę budowę, ale działkę kup kurwa mać , że tak napiszę. NIC. Normalnie jakby mi srała na twarz ona - tak sie czuję. I jej rodzina. A wszyscy w Kanadzie. A co ona tu robi? Co za SZMIRA. Mówię wam - wzdycham tylko głęboko... co za życie denne. :( Miałam mieszkania pilnować, a tak Zyd mną pociorał, ale pójdzie do piekła jak Dżekson. I to mi starczy. Co to ma być? W sumie debil czytać nie umie. Całe życie mi skurwysyn zasrał. Ani nie splunę jak go w ogień wrzucą. taka pomyłka :( UWAŻAJCIE LUDZIE!!!

Gość smutnaosoba
Wiecie ilu lat pójdzie do pieca jak będzie koniec świata? Jak jeszcze przeżyjesz to jeszcze, ale jak umrzesz to już jesteś cały w rękach Boga. Tak jeszcze masz jakieś szanse jak cię nie ukatrupi. To będzie straszne. MOJE ZDANIE. Ale cóz... do tego czasu należy jeszcze COŚ ZROBIĆ. Ale co? Może sie przyczernię?

Gość Erafat
chyba tylko Ty rozumiesz swoją sytuację w tej chwili i masz jakieś żale ale czytający ten tekst nic nie rozumie z tego belkotu , ktoś konuś coś tam .....? przekombinowałaś :)

Gość dextter jackson
wypnij swe piekna dupe, pociesze cie malutka :classic_cool:

Gość 899
bolca ci trzeba i tyle 🖐️