Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostra zyleta6

Poznalam faceta i nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Gość ostra zyleta6

Poznalam go moze 4 miesiace temu. Przez ten czas spotkalismy sie tylko 3 razy bo jakos nie jest w moim typie ale fajnie sie nam rozmawia. W sumie nie nalega na spotkania, glownie komorka, skype, gg.Jednak kontakt jest dzien w dzien, interesuje sie moimi problemami, doradza, jest cholernie cierpliwy bo mam ciety jednak jezyk. Juz raz chcialam zerwac z nim kontakt bo pomyslalam ze za daleko to moze zajsc ale nie dopuscil do tego. Czy jest mozliwe ze on mnie traktuje tylko jak kolezanke? Nie chce nic wiecej miedzy nami.

Gość ostra zyleta6
ja nie chce i mu juz to mowilam na wszelki wypadek a on zapewnil ze traktuje mnie tylko jak kolezanke czy to mozliwe?

no więc posłuchaj, mialam identyczną sytuację... też poznałam kolesia, rozmawialiśmy często, ale od początku wiedział, że nic z tego nie będzie, tylko koleżeństwo. I tak było ale do czasu - zakochał się we mnie i sam zrywał ze mną kontakt, ale wiesz potem wracał i tak chyba z 8 razy :o wzięłam sprawy w swoje ręce i zakonczylam tą znajomośc, bo on się wciąż łudził i zauroczył się naprawdę na maxa, nie bede pisać że zakochał, bo to za poważne jak na tylko 'tozmowy' ;) ale na Twoim miejscu zakończyłabym to... na bank to się i tak skończy kiedyś jak nie chcesz z nim być. Dodam że tego chłopaka spotkałam po kilku latach tzn. po dwóch na studiach, poszedł na te co ja (oczywiście nie specjalnie). Pogadaliśmy raz, a on już zaczął do mnie pisać. Od razu to zerwałam i unikałam w szkole, zrezygnował na szczescie ze studiowania tego kierunku

Gość anabolitos steridos
kobiety sa głupie i maja zlasowane mózgi

Gość Hemoroid
mozliwe, ale widac ze facet ma wiecej rozumu niz ty i powinnas sie cieszyc, no chyba ze to jakis cwaniak jest, ale z tego co piszesz to raczej rozsadny

Nie no tak serio pierwszy raz nie rozumiem tutaj krytyki na kafe, zawsze jest jakiś powód, ale teraz jaki? To że dziewczyna poznala kumpla z którym utrzymuje kontakt, ale boi się, że on coś do niej ma więcej, a ona nie chce w to wchodzić? boże, faceci i babki to dwa światy :P

Gość Mc Spaner
Kontakt przez GG czy Skype!?! Z dobrym antyvirusem jesteś bezpieczna.I nic z jego strony Ci nie grozi. :)

Gość ostra zyleta6
Tak chyba zrobie...zerwe kontakt bo widze ze on juz uzalezniony od codziennych rozmow. Z 2 strony mi szkoda bo fajnie sie z nim rozmawia.Ogolnie widze, ze on powoli chce nasza znajomosc 'popchnac 'dalej.A to chcial po mnie wyjechac na dworzec, a to isc na kregle..powolutko probuje

no mi też się super rozmawiało, bo o wszystkim.. i ciężko mi było zerwać kontakt, dlatego tego nie robiłam, jak sam wyczuł że nie ma szans to zerwał i tak jak napisalam wracał kilka razy i znow rozmawiałyśmy. Aha, zapewniał że już sie wyleczył ze mnie (bo przyznał się do tego jak zerwał kontakt, wiadomo podał przyczynę). Za każdym razem gdy zaczynalismy rozmawiac wracało to do niego, więc ja musiałam to zrobić i zakonczyć definitywnie. Po co miał się łudzić, wolałam zaoszczedzić mu większego bólu potem :)

Gość ostra zyleta6
no i ile czasu u was to trwalo? zerwalas kontakt czyli przestalas odpisywac na jego smsy, odbierac jego teefony? nie wiem jak to zrobic:(

hmm, gdzieś około pół roku. Tak, na gg nie odpisywałam i na smsy też nie. Z czasem sam wiedział, że to definitywny koniec i to uszanował. Fajny koleś, ale do rozmowy, niestety jak to czesto bywa, któraś ze stron angażuje się bardziej i nie ma potem mowy o takiej czystej przyjaźni damsko - męskiej. Ja takiej nigdy nie umiałam stworzyć, zawsze facet zaczynał coś do mnie czuć, przez to straciłam naprawdę wartośiowych kumpli. Możesz jeszcze poczekaj, jak da jakiś bardziej wskazujący znak, że chce czegoś wiecej to zacznij działać. Albo wiesz co, mysle że powinnas ograniczyć z nim pisanie oo to jest lepszy pomysł, nie musisz od razu konczyc znajomości ,bo przeciez nie wiesz jak jest

Gość ostra zyleta6
Dzieki:) Ogranicze na poczatek z nim pisanie. Ja tez stracilam kilku fajnych wartosciowych facetow bo albo ja cos poczulam a oni nie albo oni a ja nie...pogmatwane to wszystko

Gość chodzący beton przemówi
czytałem tylko pierwszy post i drugi jakiejś czarnulki co myli się strasznie. na moje wyczucie chłopak jest samotny i bardzo mu się podobasz, naczytał się idiotyzmów o kobiecej wrażliwości i naoglądał się babskich filmów. ogólnie to trochę frajer być może ale z drugiej strony może być tak że jesteś głupia że go odrzucasz... NIE MOŻLIWE ŻE CHCE BYĆ TWOIM KOLEGĄ INTERNETOWYM CHYBA ŻE TO HOMO