Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaty we włosach potargał wia

Żywy kwiat we włosach- porady techniczne!!

Polecane posty

Gość kwiaty we włosach potargał wia

Mam zamiar mieć wpiętego żywego kwiata we włosy, i tu moje pytanie- czy któras z was miała taką fryzurę. Pytam o sprawy techniczne czyli czy mi po 3 godzinach nie oklapnie czy byłyście zadowolone. Fryzjera mam na 10 a ślub o 16 czy do tego czasy z kwiatem bedzie ok?? jeszcze nie wybrałam konkretnego gatunku, chciałabym jeden dyży kwiat z boku fryzury

Gość ja miałam storczyka
Ja miałam wpięte dwa kwiaty storczyka tajlandzkiego. Były mocno polakierowane. Miałam je wpięte we włosy około godziny 12:00 i jak rano o 6:00 po weselu je wyjmowałam to jeszcze nie zwiędły. Padły - tzn zasuszyły się dopiero w niedziele wieczorem. Ja storczyka szczerze polecam jest bardzo wytrzymały. Koleżanka miała wpiętą róże też bez żadnych zbiorniczków z wodą czy innych rzeczy - tylko mocno polakierowana i również wytrzymała całą noc.

Gość ja siem nie wtrancam
male rozyczki sa bardzo trwale, ale musza byc swieze i nie koniecznie mocno spryskane lakierem, wystarczy je delikatnie oszronic.

i ja rowniez polecam storczyka-ladnie wyglada i jest trwaly:)

Gość mam prośbe do ciebie
-----> ja miałam storczyka mogłabyś wkleić fotkę tego storczyka we włosach? nawet wyciętą, sam kwiat. Bo ja tez będę mieć storczyka tajlandzkiego, nie widziałam go jeszcze a jak szukałam na necie to różne znajdowałam. dzięki.

Byłam na kilku weselach gdzie panny młode miały kwiaty we włosach (storczyki,róże) i niestety się rozpadały na kawałki w trakcie zabawy weselnej :/ z tego powodu ja chyba nie będę ryzykować z kwiatami. Nie powiem,że mi się to nie podoba, ale mam w pamięci pannę młodą, która po pierwszym tańcu została bez jednego płatka, a po kolejnym bez reszty.

miałam kwiaty storczyka, wytrzymały od godziny 9 rano do 3 w nocy, i wytrzymały by jeszcze dłużej gdyby nie to że musiałam je wyjąć bo szłam spać ;)

pedagoszka moze to zalezy od zamontowania wlasnie kwiatu?mi moja fryzjerka wmontowala storczyka (kilka kwiatow) za pomoca cienutkiego drucika na lodyzce.nie bylo nic widac,nie uwieralo,trzymalo sie cala noc-a szalalam na parkiecie ze hoho.Storczyk byl mocno spryskany lakierem do wlosow.Pewnie to go tak trzymalo:)

Gość jonhuil
córka miała wpietą gerberkę, troche lakieru i do 6 rano bez problemu wytrzymała

polecam wziasc zapasowego kwiatka. mojej siostrze padł to wymienilam jej na inna roze i caly czas bhylo swiezo ;)

Gość bardzo ladny storczyk
gepi ladna fryzure mialas i storczyk tez oczywiscie:)