Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ntaliaxxx

Chyba się zakochałam a mam chłopaka....

Polecane posty

Gość nataliaxxx
witam wszystkich :) widze, że zdania się podzielone co do mnie.....wasze prawo. Jeszcze nie weim co zrobie, na razie nic nie postanowiłam bo nie chce pochopnie podejmować żadnych kroków.... powiem tak zauroczenie tamtym to jedno....a chorobliwa zazdrość mojego faceta to drugie.... powiem, że gdy poznałam instruktora to co raz bardziej poważniej zastanawiam się nad przyszłością mojego związku... chociaż tak naprawde nie chciałabym uzalezniać swojej decyzji o ewentyalnym rozstaniu od relacji z instruktorem.... gdy tak się głębiej zastanawiam nad tym to różnica 8 lat jest chyba jak dla mnie za duża....ale wiadomo w zauroczeniu nie widzi się takich przeszkód. Mimo wsystko kocham swojego chłopaka i wiem że odejśc od niego bedzie mi cięzko, gdybym taką właśnie podjeła decyzje.... ale na pewno go nie zdradze. Miłego dnia :)

Gość nataliaxxx
właśnie dostałam smsa od chłopaka o treście : cześć kochanie. Jak się spało? wiesz co? jestes wszystkim co najlepsze, niech tak juz zostanie wiecznie...." i jak go nie kochac....

natalia a ze tak sie spytam :) a gdzie widzisz tutaj miejsce dla instruktora ? w całej tej sytuacji ? no bo tylko słysze : ja, ode mnie , ja nie wiem , ja chce , ja zrobię , ja będe a pan instruktor w miedzy czasie zagaduje już inną dwudziestke :)

Gość piszesz jak ostatnia gówniara
jakbys miala pewnośc ze instruktor prócz darmowego seksu bez zobowiazan bedzie Cie potrzebował, buhahaha nie bądź śmieszna bo po co ty bys byla mu potrzebna, żenadą są twoje wypowiedzi

Gość rozpłynęłam się
jak przeczytałam o tym smsie od chłopaka, ach dzieci dzieci zero życia. zmądrzej i dorośnij bo masz 21 lat a rozum 15 nastki lekko zacofanej do tego

Gość natalko
powinnaś jeszcze opisać nam krok po kroku wszystkie swoje intymne sytuacje , abyśmy mieli bardziej klarowny widok wtedy twoje problemy emocjonalne rozwiążemy w ciągu godziny dziecko :)

Gość nataliaxxx
:)) :)

a co zazdrościcie jej, ze facet tak do niej mowi i pisze ? hehehehe same btscie chcialy dostawac takie wiadomosci. To jej zycie i ona zdecyduje co zrobi.

zenadą są wasze wypowiedzi ;p jezdzicie po niej chuj wie po co. Nie mozecie przezyc tego, że spodobala sie instruktorowi, ze moze on w niej sie zakochal i chce czegos wiecej niz sexu. Hhahaha przemawia przez was zazdrosc dziewuszki, ogarnijcie sie troche to moze na was tez ktos spojrzy. echhhhhhh brak slow typowa polska mentalnosc zacofanych i zawistnych ludzi ;/

ie mozecie przezyc tego, że spodobala sie instruktorowi, ze moze on w niej sie zakochal i chce czegos wiecej niz sexu. vixa radził bym ci bardziej sie zagłebic w temat a dostrzezesz ze to nie intruktorowi kursanatka wpadła w oko ale kursantka zachłysneła sie instruktorem :D

Regres no włąsnie z tego wynika ze to on sie do niej podwala a ona nie wie co w tej sytuacji zrobic :/ to ty czytaj uwaznie.

no włąsnie z tego wynika ze to on sie do niej podwala a ona nie wie co w tej sytuacji zrobic" vixa ze tak spytam :) masz prawo jazdy ?

Gość auuutorko
a mialas juz sie tu nie wypowiadac :P nawet slowa nie potrafisz dotrzymac.

tak mam prawko, a co to ma do rzeczy?

Gość vixaaaaa
no wlasnie to, ze autorka sobie wmowila ze intruktor na nia leci :P bo np. polozyl swoja dlon na jej..podczas zmieniania biegow :D

Gość nataliaxxx
mój topik i bede się wypowiadała kiedy chce :) poprostu nie bede się wdawała w dyskusje z niektórymi osobami na tym forum.... a poza tym nikt nikogo nie zmusza do wypowiadania się tu, wiec jeseli komus cos nie odpowiada to wyyyyyyypad ;p

Gość to wypaddd
kiedy masz jazdy ? ja proponuje tak: przelec go, albo on ciebie, i bedzie po sprawie. i dalej bedziesz ze swoim chlopakiem ;P tak trudno sie zabawic gdy jest na to ochoooota ? ;)

a skąd wy wiecie że sobie wmówiła co? hahahaha zal normalnie was. Bylisie tam przy nich? NIE wiec skad wiecie jak bylo? macie płytkie myślenie ;/ myslicie, że każda laska sobie coś wmawia i ze kazdy instruktor leci tylko na dupe ehhhhh ;/ nie dopuiszczacie do siebie mysli, że laska potrfai odróznić zaloty od próby zaciągniecia do łózka. Moze wy macie z tym problem co? a nie autorka......

tak mam prawko, a co to ma do rzeczy?" to musisz sobie zdawac z tego sprawe ze bedac kursantka jestes zdana na dotkniecie dłoni przez instruktora , jestes zdana na miłe słowa ,gesty i ogólne miłe traktowanie ... to jest naturalne skoro płacisz i wybrałas dana firme która bedzie cie szkoliła no chyba ze jezdziłas z instruktorka :P

Gość Cypryska
Moja przyjaciółka miała identyczna sytuacje i instruktor okazał sie swinia i podrywaczem a za swojego chłopaka wyszła za mąż pół roku pa zauroczeniu. Daj sobie spokuj nie jestes jedyna oni maja tak wiele kursantek ze nic z tego nie bedzie.

Gość Piotrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ty głupia idiotko :) Jak chcesz żeby ci obaj dali kopa to droga wolna rzucaj kolesia i bierz się za instruktora :D No ? Na co jeszcze czekach :) Porażka gwarantowana :)

Gość vixaaaaa
jestes ograniczona. jak autorka. poczytaj jej wypowiedzi od poczatku ;)

i tu cie zaskocze Regres. Miałam instruktora, tak po 30 był. I ani razu mnie nie dotknął. Jesli chodzi o zmiane biegów to uczyl mnie tak : najpier pokazał mi ze dwa razy jak sie zmienia biegi, redukuje. Pozniej przy wylaczonym aucie ja zmienialam biegi, on mi mowil np wlacz 2,3, wsteczny, 1 itp a ja nie patrzac na \"gałke\" miałam je zmianiać. Poza tym traktowal mnie normalnie, żadnych komplementow, milych spojrzen. Moze nie bylam w jego typie....ale fakt faktem ja bym tam nie doszukiwala sie nadinterpretacji ze strony autorki. Nikt nie ejst slepy ;/

" a poza tym nikt nikogo nie zmusza do wypowiadania się tu, wiec jeseli komus cos nie odpowiada to wyyyyyyypad ;p " I myślę , ze wtedy zostanie na topiku sama autorka , która to będzie pisała pod różnymi nickami i sama sobie przytakiwała . :D

Miałam instruktora, tak po 30 był. I ani razu mnie nie dotknął" i dlatego egzamin zdałas za 9 razem :P:P:P

moge się pochwalić ze za pierwszym :))) za to ty Regresie zacofany pewnie prawka nie masz i marzysz zeby isc na kurs i ponapalac sie na miłą instruktorke hehehehe

Gość vivienne leigh
MYSLALAM ZE TO JUZ KONIEC TEMATU :p

za to ty Regresie zacofany pewnie prawka nie masz i marzysz zeby isc na kurs i ponapalac sie na miłą instruktorke hehehehe" nie mam tylko kategori na cieżarówki z przyczepami :( mam zamiar taka kategorie zrobic :) no ale instruktorem w takich przypadkach jest zazyczaj jakis 50 letni dziad któremu podczas porannych jazd niezle podaje czosnkiem z buzi ... mam nadzieje ze dam rade :P

no pewnie temat sie juz niedlugo skonczy, bo autorka juz malo pisze. Chyba ze my sobie podyskutujemy ;p