Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ntaliaxxx

Chyba się zakochałam a mam chłopaka....

Polecane posty

Gość jak ja
mialam taka samą sytuacje, zauroczyłam sie i zostawiłam faceta z którym byłam 3,5 roku ( tylko, że mi sie troche z nim nudziło i nie wiedziaąłm jak reaktywowac ) ale dzis załuje jak cholera. oddałabym wszystko żeby dpo niego wrócic. najlepiej bedzie jak narazie pociagniesz 2 na raz. nie za fajnie ale tak bedzie najlepiej

Gość nataliaxxx
Nie ma mowy o jechaniu na dwa fronty. Zdecyduje się na pewno na coś, ale potrzebuje troche czasu. Czytając wasze posty jestem co raz bardziej przekonana, ze wybiore obecnego chłopaka. Wy się zdecydowałyście i załujecie.... i pewnie ja na 90% miałabym tak samo...nie chce go ranić wiec JUZ PRAWIE decyzja podjeta.....tylko obawiam się tego, że jak się spotkam z instruktorem to znów bede miała wieeeeelkie wątpliwości....

Gość jak ja
kurs wkoncu skonczysz, ewentualnie mozesz zmienic instruktora. jak byłam ze swoim to non stop wcinał sie jakis facet i wybierałam swojego az wkoncu stwierdziłam a co jesli z innym bedzie lepiej??? noi nie jest lepiej bo mam kare i jestem sama bo zaden facet nie jest taki jak były. dasz rade !!!!:)

Gość nataliaxxx
dzieki :) czasem kafe się przydaje, okazuje się ze historie się powtarzają i można uczyć się na cudzych błędach. Jednak każdy człowiek jest inny....nie chce jeszcze mówić że NA PEWNO zostane z facetem albo że NA PEWNO nie zostane.... czas pokaze

Gość nataliaxxx
Zadzwonił instruktor.... jakiś chlopak zrezygnował dziś z jazd bo mu coś wypadło i pytał się czy ja mam dziś czas od 18 do 20 na hazdy. Jasne ża mam czas :) przyjedzie po mnie pod dom. Czyli czwartek, piatek, sobota i niedziela jazdyyyyy troche jestem zdziwiona bo on jezdzi tylko od piatku do niedzieli, ale widcznie pani instruktor poszła już na urlop i on ją zastępuje. Czyli bede już miała ponad 10 godzin wyjechanych..... zostanaie nie całe 20...... odezwe się w poniedziałek, bo ogólnie w weekend nie bede miala czasu. Czekają mnie imieniny "tesciowej" , zakupy przed wyjazdem na wakacje i pare innych rzeczy. Więc żegnam się z wami i zyczę milego weekendu :)

Gość a powedz mi
w jakims miescie jest ten istruktor?

Gość A on ma żonę
ten instruktor? Albo stałą dziwewczynę od lat? Bo wiesz, nie powinnaś rozbijać żadnego związku.

Gość nataliaxxx
Hej wszystkim :) instruktor nie ma ani żony ani dziewczyny, a przynajmnej tak twierdzi, ale mnie to już nie interesuje. Tak jak obiecałam opowiem wam jak wyglądały te 4 dni nauki. W sumie to nie am nic ciekawego do opowiadania. W czwartek przyjełam pod dom (bo tak było najwygodniej i miał po drodze) i pojechaliśmy...był oczywiście przemiły itp itd. Nie odzwajemniałam zalotnych uśmiechów, bo chciałm skupić się na jeździe. Wkońcu po to tam poszłam. A w piątek. gdy nawinął się teamt urlopu (instruktor stwierdził z żalem, ze w tym roku urlopu latem nie ma) ja powiedziała, że lece ze swoim chłopakiem na wakacje...... zrobił trochę zdziwioną minę.......i po chwili powiedział że fajnie i zapytał gdzie się wybieramy. Od tej pory tak jak by zaczął się zachowywać normalnie, tzn traktuje mnie teraz jak normalną kursantkę i wiecie co? cieszę się z tego :) bo to moje "zauroczenie " to było chyba taaaaaakie malutkie i chwilowe. On wie, że mam chłopaka a ja wiem że mam KOCHAJĄCEGO CHŁOPAKA......co prawda z wadami ale kochającego.....ja też mam wady. Nad jego zazdrością jeszcze popracuje. Już mu zapowoedziaąłm że na wakacje zabieram wszystkie krótkie spodniczki, bluzki itp nic nie powiedział..... a instruktor? niech dalej poluje ;p pewnie znajdzie inną, może juz znalazł. Dzięki wszystkim za rady ;) miłego tygodnia

i potrzebowałas az 14 podstron by to zrozumiec ? :P powodzenia :) nie bede mowił .... a nie mowiłem.... :D tylko powiem .... traktuj pewne sprawy realnie :)

Gość nataliaxxx
czasem potrzeba dużo czasu ,żeby cos zrozumiec. Ale dumna jestem z tego ze nie dałam się sprowokować i nie zrobiłam nic czego bym teraz żałowała :) no Regres juz daj spokoj z tą kryteką ;p

Gość nataliaxxx
czasem człowiek docenia coś dopiero jak to straci....a ja naszczęście w pore się obudziłam i dotarło do mnie, że ja wcale nie chce wiązać się z instruktorem....ze kocham swojego faceta mimo że czasem na niego narzekam ;d przemyślałąm sowbie wasze wszystkie słowa i troche mi w tym pomogły. Po tym wszystkim to nawet nie mam ochoty z nim gadać. W sobote i w niedziele to juz prawie wcale sie do niego nie odzywałam, nie miałam ochoty na pogaduszki. Od czasu do czasu cos tak powiedzielismy a tak to tylko dawał mi instrukcje związane z jazdą. Najchetniej jezdziłabym z tą panią instruktor, ale niestety nie da rady.

dumna jestem z tego ze nie dałam się sprowokować i nie zrobiłam nic czego bym teraz żałowała" i tu dla ciebie duzy plus :) bo mogłas zrobic głupote a jej nie zrobiłas :) ......... rozumiem cie po trosze bo jestes młoda ( 20 pare lat) osoba kierujaca sie emocjami i chwilami które moga wypaczac ci realny obraz zycia ... całe szczescie ze zachwałas zimna krew i ze wyszło tak jak wyszło ... :D

Gość nataliaxxx
:) gdybym nie powiedziała, że mam chłopaka to pewnie ta chora sytuacja ciągnęłaby się dalej....a ja miałabym cały czas wątpliwości... a tak w weekend jazdy od rana i całe reszte dnia spędziłam z chłopakiem. U nas była ładna pogoda więc fajnie spędziliśmy czas.... a ja wreszcie czuje się zadowolona, lżej mi na sercu bo nie myśle już o tamtym.... jestem nadwyraz spokojna ;p mam nadzieje, że już nigdy nie spotka mnie cos takiego drugi raz

Gość j u p i t e r k a
ja tam bym zakreciła z tym instruktorem, a dlaczegoby nie? trzeba korzystać z zycia heheheh wredotka jestem wiem

Gość nataliaxxx
nie chce z nim kręcić bo niby po co? :/ nawet w sobote na jazdy nie chce mi sie isc....byle wyjechac te 15 godzin jeszcze i nara heheh

Gość nataliaxxx
Pewnie nikt tu już nie zagląda, ale mimo wszystko napisze. Od ostatniego czasu miałam juz 4 godziny jazdy. Wszystko wygląda normalnie. Instruktor okazał się w miarę w porządku, bo odkąd wie że mam faceta to zachowuje się najnormalniej w świecie :) ciesze się z tego, zauroczenie przeszło mi bardzo szybko....nie czekam teraz na kolejne jazdy z utęsknieniem...podchodze do tego zadaniowo. Skończyć kurs, iść na egzamin i zdać (mam nadzieję) :) z moim facetem układa mi się dobrze. Pogadaliśmy na temat zazdrości....mam nadzieje ze już nie bedzie taki zaborczy. Teraz odliczamy czas do naszego wyjazdu :) pozdrawiam was

Gość łłłłóoooooooooooo boze
dobrze zrobiłaś moja droga. Zdoświadczenia wiem, że nie warto przejmowac się zwykłymi "zauroczeniami" będac w związku. Pewnie nie raz się to ci jeszcze zdarzy i jest to normalne. Poznajemy kogos nowego i wydaje nam się on fajny...nawet "fajniejszy" od anszego faceta.....dzieje sie tak bo to jest ktoś nowy, pociaga nas, intryguje i imponuje. Nie to co nasz stały partner, którego znamy, który nas niczym już nie zaskoczy.... ale dobrze ze przejrzałas na oczy. Zresztą instruktorzy nie cieszą się zbyt przychylną opinią.... takie lovelaski :) choć pewnie nie wszyscy

Gość zakochana i co teraz
ja tez sie zakochalam w instruktorze :( co mam zrobic zeby zwrocil na mnie uwage ????? powiedzcie

Pół roku temu zaczęłam robić prawko i miałam identyczną sytuację jak Ty. Nie potrafiłam przestać myśleć o Instruktorze ;-) Tęsknota po każdej jeździe, gdzie były też takie nauki przez dotykanie kolana czy ręki.. Nie chciałam oszukiwać nikogo, więc zakończyłam mój 5-letni związek.. I nie żałuję, dopiero po czasie wiele rzeczy zrozumiałam. Jeśli mój związek i miłość byłyby nadal silne - to nigdy nie zainteresowałby mnie inny facet, ale o wzajemną miłość trzeba dbać każdego dnia... Spotykam się od pół roku z byłym instruktorem (bo już zdałam prawko) i choć nie wiem jak to się potoczy, to jestem zadowolna z tej znajomości o wiele bardziej niż z poprzedniego związku :-)

Gość nataliaxxx
Ines widocznie miałaś szczęście i to nie było zauroczenie chwilowe tak jak w moim przypadku. Mam nadal jazdy i podchodze do nich juz teraz "zdrowo". Nie odważyłam się na zerwanie z facetem i nie załuje.... ale dobrze że tobie sie udało...

ja tam bym zakreciła z tym instruktorem, a dlaczegoby nie? trzeba korzystać z zycia heheheh wredotka jestem wiem" bardziej puszczalska ;) autorko :) no widzisz jak fajnie sie ułozyło :) a tak łapiąc pana instruktorka za gałke :P pewnie bys teraz żałowała :D

Gość kaaaaaaaapeeee
To tylko zauroczenie ,też tak miałam :) Zaczęłaś spędzać czas z instruktorem wytworzyła się jakaś wieź ,ale spokojnie 4 miesiące i przejdzie. Co do instruktora to takich lasek jak Ty ma na pęczki ! Wiec zastanów sie czy warto poświecac zwiazek.