Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fotelik

roszę o pomoc w kwesti FOTELIK!!

Polecane posty

Gość a fotelik
no ale skoro są robione takie , że dziecko jeździ przodem do kierunku jazdy to chyba sa ok? naczytłam sie że dziecko powinno jak najdłużej jeździź tyłem i stąd poszukiwania

Gość a czy
mozna dzieci wozić na przednim siedzenieu w foteliku od9-35Kg czy tylko z tył??

Gość a jak bardzo
przodem można wszędzie wozić, a tyłem można wozić z przodu o ile nie ma poduszki powietrznej

Gość fajny wózek
ale macie problem z tym farbowaniem :D z tego co ja sie orientuję to chyba faktycznie czerwony jest bardziej barwiony tak samo ciemny granat i nawet ciuchy w tych kolorach częsciej farbują

no dokładnie :) ale na kaffe jest tak, jak powiesz złe słowo na rzecz którą ma któraś z kobitek, to jest to zamach stanu :)

ja bym się wściekła, gdyby mi fotelik farbował - i już... jak mi ciuch farbuje to też od razu do kosza leci

no do kosza nie wywale fotelika bo jednak az tak rozrzutna nie jestem :) wnerwiam się to fakt, bo nawet po praniu farbuje, mniej ale jednak. Teraz ręcznik rozkładam mały i jakoś to jest ;)

Gość a4tech
w foteliku fajne jest to, że się rozkłada do pozycji półleżącej. Poza tym wydaje mi się że jest wygodny dla dziecka.

madooonna no właśnie dlatego bym się wściekła :D Ciuch wywalam i tyle, fotelik to jednak więcej kasy... Z resztą ciuchy dziecka też za darmo nie są i jak fotelik miałby tak notorycznie farbował to chyba jednak przeanalizowałabym, co bardziej mi się opłaca - stale kupować nowe ciuchy, czy zmienić fotelik ;)Mój na szczęście nie farbuje.

no wsciekłam się i ja :) teraz dziecko ma 2,5 roczku, nie rozlewa, a jak jest upał no to recznik pod tyłek i już. Przez jakiś tam okres nie mieliśmy samochodu i fotelik był używany okazjonalnie. Teraz, jak już wspomniałam, młoda nie rozlewa ;) Ale masz racje z tym analizowaniem. Bo jednak niektóre ubranka to mi zafarbował fajne.

z farbowaniem jest tak, ze wszystko zależy od farbki i trwałości zabarwiania. Kiedys pracowałam w sklepie gdzie były ubrania jakiejs tam projektantki, beaty cupriak. Ubrania dosc drogie, z niby fajnych i ciekawych tkanin No i tez tak było ze jedna bluzka farbowała a inna niby ta sama nie. No trzeba moze mieć szczescie i już :)

Gość a może ktoś wie
Czym się różni fotelik maxi cosi city od maxi cosi cabrio fix ???? Chcę kupić na allegro, ale nie wiem jaka jest róznica ???