Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vincentinio

Kocham moją przyjaciółkę

Polecane posty

Gość Vincentinio

Hej mam wspaniałą przyjaciółkę zawsze świetnie się dogadujemy. Uwielbiam ją ona nigdy nikogo nie zostawi w potrzebie nigdy się nie odwraca a nawet kiedy inni wywijają wała ona zawsze zostaje przy kimś zawsze pomoże. Kobieta anioł. Jest zabawna szalona śmieszna i niesamowicie piękna. Zakochałem się do nieprzytomności ale..... ona ma faceta! I to jakiego! Wiem że ma dobre serce ale wzięła sobie totalną ofiarę losu! Poszkodowanego wypadkowicza! a w skrócie niepełnosprawnego..... Nie mam pojęcia jak o nią zawalczyć...

Gość Vincentinio
Nie potrafię powiedzieć czy jest z nim szczęśliwa bo też mają problemy. Tak bardzo chciałbym się do niej zbliżyć

Gość Biedronkaaaaa
"wypadkowicza! a w skrócie niepełnosprawnego..... " to przykre w jaki sposób wyrażasz się o innych...

Gość Vincentinio
Jego akurat nie muszę kochać. Powiem szczerze nie przepadamy za sobą

Gość lalamido75
Daj jej spokój. Jeśli jest z nim to chyba tego chce. A jak będziesz tak podchodził do ludzi to kiedyś się to na tobie zamści i twoja niunia Cię zostawi dla innego.Bo będziesz już np.stary itp. .......

Gość ale jak
walcz o nia!!!!!

Gość Vincentinio
Ehh chciałbym być przy niej cały czas to śmieszne ale ona nawet nie ma pojęcia co ja do niej czuję... Mam jej o tym powiedzieć?

Gość ale jak
nie mow,rob tak,zeby to ona sie toba zainteresowała..

Gość Vincentinio
Czyli co radzisz?

Gość ale jak
1. Szczególną uwagę zwróć na swój wygląd. Dobrze jest zrobić dobre wrażenie. To, że jesteś mega przystojny nie zawsze wystarczy =D Dziewczyna musi widzieć też czyste, schludne ubranie, czyste ręce i paznokcie. 2. Uśmiechaj się do tej dziewczyny. Raczej nie zgrywaj gbura i macho, większość dziewczyn tego nie lubi, chociaż zdarzają się i takie, które na to lecą. 3. Zadbaj o to, żeby dziewczyna zauważyła Twoje pełne zainteresowania spojrzenia. Napewno będzie jej miło :) 4. Pokręć się trochę przy niej. Tylko pamiętaj, nie łaź za nią wszędzie krok w krok... to może być nawet zabawne ale robi się też nużące. 5. Niemal każda dziewczyna lubi być adorowana. Może pokusisz się o tajemnicze liściki do nie, może podrzuć jej do plecaka kwiatek? Niech wie, że jest ktoś, komu na niej zależy. 6. Rozmawiaj z nią. Wiem, że to może być trudne, ale spróbuj cierpliwie wysłuchać jej paplaniny na temat koleżanek, kolegów, szkoły, lekcji, rodziny itd. Dziewczyny często mają nieźle gadane, ale jeśli jej wysłuchasz to już będzie plus :) 7. Wiele dziewczyn uznaje zasadę, że to chłopak robi pierwszy krok. Jeśli wię ta Twoja piękna nie robi krzywych min na Twój widok to może warto podejść i zagadać do niej? Przecież nic przy tym nie stracisz, a zbliżysz się do celu. 8. Wieczorem, przed pójściem spać wyślij jej miłego sms-a na dobranoc, może jakiś fajny wierszyk? Ale uważaj co piszesz, bo taki zbyt "szczery" sms może ją trochę wybić z rytmu :) 9. Każda dziewczyna lubi komplementy. Możesz więc pare miłych uwag pod adresem swojej lubej rzucić. Ale uwaga! Nie daj plamy, komplementy mają to do siebie, że muszą być przemyślane. Z wyczuciem i odpowiednie do sytuacji. 10. Jeśli jesteś dość odważny i znasz dziewczynę dłużej to może zaproponuj radkę? Jakiś spacer?

Gość Vincentinio
Dziś sie dowiedziałem że między nimi kiepsko ^^ może zacząć startować?

Gość Vincentinio
Kocham ją do szaleństwa. Nie potrafię już dłużej tego wytrzymać. Dziś do mnie przyszła się wygadać (normalnie jak kumpela do kumpla) mówiła jak bardzo ją facet wkurzył swoim zachowaniem a ja po prostu nie mogłem.... miałem ochotę pójść do niego i mu przywalić! Jestem cholernie wściekły kiedy mówi mi "prosze poradź mi co mam robić? Jesteś facetem jakbyś to widział?" a ja w tym momencie myślę o tym jak ją pocałować i jak jej wyznać miłość....

Gość pomarańcza pomarańczowa pom
nie ma rady musisz czekać