Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham natalię

Odrzuciłem propozycję zdrady

Polecane posty

Gość kocham natalię

No to tak: jestem ze swoją dziewczyną od kilku miesięcy, kocham ją. jak wielu młodych facetów zawsze chciałem zobaczyć jak to jest z dojrzałą kobietą. i niedawno miałem dość zaskakującą okazję/propozycję od właśnie takiej kobiety po 40stce, która mnie zapytała czy spędziłbym noc w jej towarzystwie. miałem trochę czasu do namysłu, a w piątek wysłałem jej smsa, że nic z tego bo jednak jestem z kimś innym. ogólnie wiem, że dobrze zrobiłem, tylko nie wiem czy nie będę kiedyś się zastanawiał mimo wszystko jakby to było. Do tego też nic nie mówiłem swojej dziewczynie, więc nie wiem czy tą propozycje przemilczeć czy jej jednak o niej powiedzieć?

Gość ludzietoułomki
powiedz jej a wtedy będziesz mógł spróbować 40-tki bo młodsza cię rzuci...

Gość mila_agatka
to tyle sie zastanawiałeś czy zdradzić czy nie?????

Gość kocham natalię
nie, wiedziałem odrazu że nie zdradzę, ale sama propozycja mnie zaskoczyła i wtedy nie odpowiedziałem odrazu bo mnie zwyczajnie zamurowało.

Gość kalendariummalzenstwa
bujasz malenki, bujasz:p

Gość kocham natalię
wierz sobie w co chcesz, ja tu nie przyszedłem prowokować. jak mi ktoś udzieli konkretnej odpwiedzi lub rady to się zmywam

ciezka sytuacja bo gdybys odmowil odrazu to moglbys powiedziec dziewczynie, a tak moze poczuc sie zraniona, ze wogole sie zastanawiales.Wtady ona zacznie myslec czy przypadkiem kiedys jednak sie nie zdecydujesz jak bedziesz mial pokuse zdrady.moze nic jej nie mow i badz wierny jak ja kochasz.jak nie rzuc i nie ran.dziewczyna nie jest rzecza ma uczucia

Gość kocham natalię
okej, dzięki. nie mówię, rzeczywiście mogłem jej odrazu powiedzieć i odrazu odrzucić. tak myślałem, narazie.

Gość frufru
a czemu młodsza ma go rzucic? za to ze dostał propozyjcę i ją odrzucił?? dziewczyna powinna sie raczej cieszyc ze ma porzadnego chlopaka, ktory nie ide na lewizne. ale dziewczynie nie mów. nic to nie wniesie do waszego zwiazku, a jak laska jest taka jka niektore tutaj to jeszcze awanture ci zrobi, chociaz nie zawiniles :)

Gość lisicasi
fu fu fu fu .. ja tez bym odrzucila propozycje zdrady od jakiegos $0 latka .... fu fu fu

Gość missyou
Takie sa wlasnie kobiety, jedna drugiej potrafi zrobic najwieksze swinstwo...

Gość kajko i kokosz
heh, ja jako dziewczyna odrzucam propozycje zdrady co troche, czasem 3 dni z rzedu albo 2 razy na dzien od roznych kolesi, a ty sie jedna propozycja przejmujesz, heh