Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisjak

Jak odzyskac zaufanie faceta?

Polecane posty

Gość kisjak

Ktory jest dla mnie najwazniejszy na swiecie, a jednak kilka lat temu go zdradzilam i mu o tym w koncu powiedzialam ? Tak zaluje niestety czasu nie cofne :(

Gość CAMPARI34
NIGDY CI JUŻ NIE ZAUFA NAWET JAK Z TOBĄ BĘDZIE WIEM COS O TYM

Gość kisjak
myslisz? ale ja mu o tym powiedzialam po 6 latach a od 4 jest moim mezem!

Gość mamamijalalalala
glupia jestes po co mu mowilas? przeciez nie dowiedzialby sie.wporzadku zrobilas to i to bardzo zle z Twojej strony ale po co burzylas jego spokoj mowiac mu o tej zdradzie.skoro zalujesz i wiesz ze to sie nie powtorzy moglas nie mowic

Gość kisjak
ja nigdy wiecej go nie zawiode i nie zdradze az do smierci tego jestem pewna w 1000000000000%

Gość kisjak
nie wiem dlaczego ale tak bardzo zaluje, tak bardzo pragne zeby mi jeszcze zaufal, tylko nie wiem co robic?

Gość CAMPARI34
MÓJ MĄŻ WDAŁ SIĘ W ROMANS LATA TEMU POWIEDZIAŁ MI DO DZIŚ SIĘ NIE MOGĘ OTRZĄSNĄĆ NIGDY MU JUŻ NIE ZAUFAM CAŁY CZAS MU WYPOMINAM

Gość kisjak
ale kazdy czlowiek sie zmiania i kazdy popelnia bledy, ja popelnilam ten ze nie powiedzialam mu od razu!

Gość mamamijalalalala
dokladnie on nigdy tego nie zapomni.Mimo ze teraz jest moze miedzy wami dobrze,nie wspomina o tym ale przyjdzie taki czas ze gdy sie poklocicie wypomnie Ci to.Takich rzeczy sie nie zapomina.

Gość gruszeczka.
ja tez załuje ze pochopnie powiedziałam ze odchodze a traz on nie chce wrocic - wiem co to znaczy tak naprawde czegos załowac >( współczuje

Gość kisjak
wiem ze nie zapomni a ja tak bardzo zaluje, ale czasu nie cofne, zaluje ze go zranilam, mam nadzieje ze jeszcze bedzie potrafil mi zaufac bo ja nie potrafilabym zyc bez niego, gruszeczka chyba tylko ty wiesz jak bardzo mnie to boli

ja nigdy wiecej go nie zawiode i nie zdradze az do smierci tego jestem pewna w 1000000000000%" ja tez wiem na 100000000000% ze jutro wygram w totolotka :D

Gość mamamijalalalala
popelnilas ten ze mu powiedzialas! mowiac mu zdjelas z siebie ciezar tego co zrobilas i przelalas go na niego.Teraz Ty masz czyste sumienie wiedzac ze on wie o wszystkim.Tobie jest lzej ale on musi sie borykac z myslami

Gość kisjak
ale ja wiem ze go nie zdradze nigdy! i bede mu iwerna tylko chcialabym zeby mogl mi zaufac, zeby mnie dalej kochal

Gość kisjak
nie zdjelam z siebie ciezaru myslalam ze mi ulzy a jest mi jeszcze gorzej niz przedtem!

skoro jestes pewna to wystarczy nigdy wiecej nie zawiezc jego zaufania i liczyc na to ze bedzie potrafil zaufac

Gość CAMPARI34
U MNIE PO ROMANSIE MĘŻA MINEŁY JUŻ 4 LATA A JA DOPIERO OD KILKU DNI NIE SPRAWDZAM MU KOMÓRKI JAK DOSTAJE SMS.O WYJŚCIACH JEGO SAMOTNYCH GDZIES Z KUMPLAMI NIE MA MOWY NIE UFAM MU NIE PUSCIŁABYM GO SAMEGO NIGDZIE BYŁAM W OKROPNEJ DEPRESJI NIKOMU TEGO NIE ZYCZĘ

Gość mamamijalalalala
to po co mu mowilas soko jestes pewna ze wiecej tego nie zrobisz trzeba bylo zroic se rachunek sumienia i zapomniec o wszystkim skoro nie mialo to dla Ciebie zadnego znaczenia a nie burzyc facetowi spokoj. sa 2 wyjscia 1 nie mowic zacisnac zeby,zapomniec o tym i zyc dalej 2 powiedziec i odejsc

Gość lalamido75
Nigdy nie odzyskasz jego zaufania.Będzie go to męczyć do końca życia. Chyba że ma jaja i zrobi to samo co ty. Będziecie wtedy szczęśliwą parą i radośnie dotrwacie starości... :)

Gość kisjak
jest mi z tym tak bardzo ciezko, ze zawiodlam milosc mojego zycia ze go tak zranilam, tak bardzo zaluje, nie wiem juz co zrobic zeby potrafil mi jeszcze zaufac, ja go tak bardzo kocham

Gość kisjak
ja nie potrafilabym bez niego zyc i bez naszych dzieci, wolalabym umrzec! Chcialaym zeby on potrafil zapomniec, zeby jeszcze potrafil mi zaufac, zeby mnie kochal....

Gość lalamido75
Ale tak to jest jak dupa jest mądrzejsza od głowy.......

Gość tiki tiki ta
trzeba było o tym wszystkim myśleć zanim zdradziłaś. ja bym zdrady nigdy nie wybaczyła. bo niby jak mam to rozumieć? kochasz mnie i chcesz być ze mną, a jak tylko ktoś Ci zawróci w głowie idziesz z nim do łóżka? chwilowa niepoczytalność? a niby skąd masz tą pewność że to się nie powtórzy? jak wychodziłaś za mąż to pewnie też zdrady nie planowałaś. ja bym Cię wywaliła na zbity pysk.

Gość kisjak
popelnilam blad i bede tego zalowala do konca zycia, was prosilam o rade jak odzyskac jego zaufanie a wy mnie faczycie

Gość kisjak
ale to sie stalo ponad 6 lat temu, a od dnia slubu nawet nie pomyslalam o innym facecie! Po slubie jestem 4,5 roku!

autorko kup kwiaty do tego dorzuć czekolade WEDLA truskawką dokup duzego miśka i idz WALCZ o swoja miłosc :D

Gość tiki tiki ta
to ja Ci jeszcze coś powiem. NIGDY nie odzyskasz jego zaufania. żyjecie teraz w jakimś micie. ja nie potrafiłabym spać z kimś takim w jednym łóżku, chyba by mnie z obrzydzenia pokręciło. ale widzę że facet jest "dzielny" ze względu na dzieci. najłatwiej powiedzieć "popełniłam błąd". wyobraź sobie, że istnieją też jego konsekwencje.

Gość lalamido75
Nigdy już nie będzie ok. Czasu nie cofniesz.Ale jeśli jest jeszcze taka możliwość to powiedz mu że to był bajer.Że chciałać sprawdzić jego reakcję. Jak głupi to może uwierzy i będzie jak dawniej.

Gość adaskost
mamamija.....bardzo dobrze że powiedziała, w końcu zrobiła cos dobrze szkoda tylko że tak późno....teraz facet ma wybór jak jest mądry kopnie ja w d.... S ą w związku pewne zasady, wiem że jesteśmy tylko ludzmi i każdy z nas popełnia błedy ale zdrady niewybacza sie nigdy