Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisjak

Jak odzyskac zaufanie faceta?

Polecane posty

Gość adaskost
kisjak....prosisz o rade....odejdz zostaw go niech ułozy sobie życie i będzie szzczęśliwy z kims komu będzie ufał i kogo będzie kochał. Mam nadzieje ze nie macie dzieci bo ich najbardziej by bylo szkoda

kobieto, moim skromnym zdaniem to po prostu go zostaw. Niech sobie znajdzie uczciwa kobiete (o ile takie istnieja)... troche pocierpisz, ale po max 3 latach bedziesz mogla oszukiwac nowego faceta. Chociaz z drugiej strony, to bylo przed slubem.. hmm

Gość oleoleolell
twoj facet to zwykla pipa za takie cos powinien cie kopnac w ryj

Gość oleoleolell
ten twoj facet to zwykla pipa, powinien cie kopnac w ryj

Gość adaskost
powinnas mu powiedziec przed slubem i dac mu wybór.....zostaw go daj mu sie cieszys zyciem bez ciebie

Gość kisjak
tak to bylo przed slubem, a moj facet to nie piipa tylko najwspanialszy czlowiek pod sloncem! A mamy dzieci. Pozatym jak juz mnie tak wyzywacie to powiedzcie ilu wy mialyscie partrerow w lozku, co?

Gość adaskost
kisjak...mylisz pojęcia to nie chodzi o ilośc partnerów bo można miec i 10 ale chodzi o zasady....jestes z kims to go niezdradzasz..... Zycie jest takie a nie inne często związki się nieudają dopiero wtedy można byc blisko z kims innym. Zaufanie , uczciwośc to w związku najważniejsze

Gość o ja pierdoleeee
ale ma zone szmate

a swoja droga, wszyscy daja rady i maja jakies pomysly, a jaki jest Twoj pomysl na odzyskanie zaufania ?

Pkazuj mu ciagle jak bardzo go kochasz i jak jest dla cebie wazny. Moja dziewwczyna na poczatku naszej znajomosci zawiodła moje zaufanie. Teraz nawet gdy bardzo chce nie potrafie ufaj tak jak wczesniej. Jestem bardzo daleko od domu-zobacze ja dopiero za miesiac. Ona wyjechała sobie do tego ze znajmymi-imprezuja i ogólnie ciesza sie wakacjami. A ja wariuje bojac sie ze mnie zdradzi. Ona nie robi nic by podniesc moje zaufanie. Przedwcozraj usłyszałem że jako ze w innym samochodzie nie było miejsca jedzie w aucie z 3 kolegami. Potem podpita dzwoniła powiedziec ze mnie kocha i zaraz idzie z nimi i swoimi kolezankami na ognisko. A ja wariuje. Twój facet teraz też ne bedzie potrafił tego zniesc. Bedzie zadreczał sie myslami tak jak ja.