Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalijjjkaa

W co ubrać 1,5 roczniaka nad morzem na plaży - pampers czy goła pupa?

Polecane posty

Gość kalijjjkaa

Córcia jeszcze sama sie nie "załatwia" więc na golaska może różnie być.. a moze same majteczki, co wy ubieracie, ubierałyście?

Gość taaakkkk
nigdy moje dziecko nie było na plaży z gołą pupą,obojętnie w jakim wieku było.

Gość kalijjjkaa
no ale jak bedzie upał to co ma sie prazć o ile nie odparzac w pampersie?

nie puszczaj dziecka z gola pupa bo go nei domyjesz :/ moj chodzil bez pampersa ale w kapielowkach, jka byl goly to potem problem z myciem jak cholera :/

Gość fefsk
pampers pampers koniecznie

Gość kromka chleba ze smalcem
Po pierwsze, moze dostac sie jej tam piasek, czy ty gola psiocha usiadlabys na plazy? Po drugie ja nie wystawialabym dziecka na widok byc moze jakiegos zboczenca, kup kapieluszki lub zaloz majteczki, tylko wez kilka na zmiane bo jak sie zesiusia to bedziesz musiala zalozyc swieze.

W majteczkach. Nawet jak w nie zrobi siusiu, to zmienisz i wypierzesz. Troche piasku sie pewnie nasypie, ale mnie jak bez majtek. Albo pieluszki kapielowe, u mnie sa takie niebieskie z rozgwiazdkami, nazywaja sie swimmers. Sa ciensze niz zwykle, z gumkami i nie nasiakaja tak mocno woda.

pieluszki kąpieluszki polecam :):): huggies chyba je robi :) Chociaż ja moje dziecko w majciochach puszczam :) Jakoś tak kurcze mam uprzedzenia przed gołym tyłkiem ;)

Gość kalijjjkaa
Gdzie można dostać te pieluszki do kąpieli? W jakiś marketach je dostane?

tak, w każdym większym markecie. W nich dziecko moze się kąpać oczywiscie w wodzie

Gość kalijjjkaa
DZIEKI!! :) 🌼

Gość nigdy nie zrozumiem
matek które pozwalają biegac dzieciom nago po plaży. Ludzie, zyjemy w społeczenstwie, gdybym ja biegała nago po plazy (nie dla nudystów) to zaraz by było oburzenie straszliwe. Ale dziecko może, bo co? Bo jest małe? Zreszta nie wiem czy to taka przyejmnosc siadac gołą pupą na piachu

Gość a ja proponuje
pielucho-majty idealne na plażę

W zeszlym roku te pieluchy do kapania sie nie sprawdzily:( nasiakly woda ,byly ciezkie. W tym moj syn bedzie biegal po plazy w majteczkach.

Gość majtki matki majtki
zabierz kilka na zmianę - w razie wypadku;)

Gość majtki matki majtki
i pamiętaj o dobry wysmarowaniu maluszka - nie zapomnij o stopach, ostatnio mój synek troszkę sobie przypiekł, bo tego nie dopilnowałam

z gołą pupą to odradzam.jest niehigieniczne, nieestetyczne i uczy dzieko złych nawyków

Gość bierz koniecznie
na pewno pielucha albo majty!! cokolwiek na dupke. Ja juz nie mowie o braku higieny i dyskomforcie dziecka z gola pupka ale o tych wszystkich pedofilach dla ktorych taki golasek to przeciez wielka uciecha :o:o:o

Gość ja tam na golaska
;)

Gość a ja np.
nie mam ochoty patrzec na kupkę Twojego dziecka i na brudną pupę, są jakieś zasady wkońcu, a jak dziecko narobi do wody, pomysl, ze na p;aży nie bedziecie sami

Gość paranojkaaa
nosz kurwa, jak dziecko narobi do wody- mniemam ze mówimy o bałtyku, to przecież to gówno nie będzie dryfowało dwa dni, tylko w sekunde go nie bedzie. Ludzie już bez paranoi

Gość fgggstre
w majtki , nie w papmersa bo sobie tlek odparzy!!! i nie zgola pupa bo to nie mily widok ogladac kogos pisiorka

Gość kiedy testowac
pieluszki kapieluszki i problem z glowy:-)

mieszkam nad morzem i nigdy moje dziecko nie biegało z gołym dupskiem zawsze w majteczkach lub bokserkach dla mnie widok gołego dziecka to okropienstwo i nie widze nic słodkiego gdy maluch rozkraczony pare kocy dalej sypie na siebie piach :O

ale niektóre macie nasrane ... - najbardziej nasrane to masz ty :) odgrzebując temat sprzed 2 miesięcy aby wtrącić swoje denne 3 grosze :) może cię oświeci jak napiszę, że chodzi o higienę i zdrowie dziecka? napcha sie piachu tam gdzie nie trzeba i zatarcie gotowe, nie mówiąc o zakażeniach tak wiec na plaże majtusie! broń Boże na golasa :o

A co z kostiumem kapielowym dla 3 latki? Puszczacie dziewczynki w samych majteczkach czy "gore" (cos w rodzaju staniczka) tez zakladacie? Czy wolicie jednoczesciowe kostiumy? Przyznam, ze moja biegala (2,5 roku) w samych majtkach na plazy. Ale sie zastanawiam od kiedy wypada zalozyc cos wiecej. Sama uwazam kostiumy jednoczesciowe za niepraktyczne przy siusianiu i przebieraniu na plazy, a obcisle "gory" kostiumow za niewygodne i niepotrzebne u tak malej dziewczynki. Ale moze sie myle...?