Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jestem totalnieee

Moja rodzina nie rozumie ,że naprawde nie moge znależc pracy !!nie rozumieją!

Polecane posty

Jest straszny kryzys i ja szukam pracy ajko nauczycielka angielskiego..jestem po studiach i mam 25 lat ale nie moge znalezc nigdzie pracy ..wysylam setki cv i nic..:(zawoże podania i nic:( kiedy mówie rodzinie ze nie moge bez znajomosci nic poradzić to oni drwiąco mówią ze nie wierzą,..i zaczynhaja wymieniac osoby które jakos znalazły prace..nie da sie wytłumaczyć im cholera nic..ciagle tylko najezdzaja ze pasuje w koncu znalezc robote bo jak długo bez roboty mam byc zamiar ..:( co ja mam robic?zabic sie czy co ?

przepraszam ze błędy w pisowni i literówki ale pisząc to rycze..mam juz dosc tego naciskania rodziny :(:(

Gość precz z gratami
Wziąć jakąś robotę niekoniecznie w zawodzie. Rodzina ma o tyle rację, że nie ma aż takiego bezrobocia, żeby ŻADNEJ pracy nie dało się znaleźć, a Ty jesteś już dorosła i dobrze by byo, gdybyś na swoje utrzymanie zarabiała...

Gość mamm to samo
:(

Gość ddddddddd
wlasnie dlaczego ograniczasz sie do szukania tylko w zawodzie?? Poza tym mozesz dawac korepetycje

ale korepetycje daje ale to nie praca.. rodzina wymaga ode mnie bym miala stala prace na umowe już :( pracowalam w swym zyciu bardzo wiele ..dorywczo ..nawet rok mialam umowe stala tez ale mnie zwolnili.. uwierzcie..

Gość a w szkołach językowych
szukałaś?