Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zla dziewczyna ze mnie

mam chłopaka , ale.....

Polecane posty

ja zdradziłam... tylko że z kimś kogo znam kilka lat dłużej niz mojego obecnego partnera. Wiesz trudno mi coś doradzac lub odradzać. też kocham swojego faceta, jest dla mnie cudowny ( tylko inna sytuacja jest kasy, nie tak ja u ciebie że mnie utrzymuje bo pieniadze mamy oboje, mieszkamy razem i wszystko dzielimy na pól) ale wracajc do wątku to dobrze to przemysl... nie masz pewnosci ze sie nie wyda.

Gość zapamietaj sobie jedno
tak, to Ty jesteś tą złą. Bo to Ty chcesz zdradzić. "wiem ze gdyby mnie piescicl i delikatnie masowal w tych miejscach napewno bym doszla" To mu do cholery pokaż co, gdzie i jak. A nie szukaj faceta na boku Myślisz, że zdrada rozwiąże ten problem??? :O

Gość etam
raczej cię nie pocieszę...byłam w takiej samej sytuacji. Bylismy ze sobą 5 lat..za kazdym razem po seksie mowilam jak bardzo potrzebuje czulosci i pieszczot...i co to dało?? nic, dupa, przez 5 lat to samo..5 minut i po sprawie. Tez sie zastanawialam jak to by bylo z kims innym bo on byl moim pierwszym, ale nigdy bym sie nie odwazyla na zdrade. Rozstalismy sie, a juz po zareczynach bylo. A głownie przez to byla z mojej strony irytacja ze nie sluchal co do niego mowie, jak mial z moim cialem postepowac. Dzis mam swietnego faceta ktory potrafi mnie piescic godzinami i kochac sie cala noc:) chociaz nie wiem czy to ten jedyny...

ja tez nie miałam nigdy orgazmu,chcoaz mój chłopak mnie lize trosze dłuzej nic Ciebie twój,jestemz moim 7 lat, ale jakos by mi na mysl nie przeszło,zeby z innym...!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ze sie nie ma orgazmu to nie znaczy ze trzeba sie z innym puszczac zeby go dostać. Seks to nie wszystko!!!!!!!!

dziewczyny ale ja mu tlumacze, naprowadzam na te miejsca no ale on dalej poswieca mi na te rzeczy 3 minuty i .. wchodzi :) a ja nie jestem na tyle podniecona aby juz tam wszedl i czesto odczuwam bol

Gość etam
tak jak już pisałam...znam to uczucie,to naprawde boli:\

naprawde nie mam juz sily mu tlumaczyc, ale jak same pisalyscie wiem ze seks to nie wszystko , wiem ze w kazdej innej dziedzinie zycia jest duzo wspanialszy :) kocham go bardzo, nie chce sie z nim rozstawac tylko datego ze nie odczuwam takiej przyjemnosci jaką bym chciala poczuc. Ale dla jednego razu aby to poczuc moze warto ?

Gość zapamiętaj sobie jedno
Warto co? Kłamać? Zdradzać? Oszukiwać? Powiedz, czy w drugą stronę, gdyby to on Ciebie zdradził, byłabyś tak samo wyrozumiała?

własnie przez takie jak tyy,faceci pozniej swoje nowe laski traktuja jak kurwy bo mysla z e kazda prędzej czy pozniej się puści!!!!!!! wiesz co mam 21 lat,ale znaczniej wiecej oleju w głoqwie niż ty!

ale dziewczyny on wie juz jak to jest z innymi bo mial wiecej partnerek przedemną a ja ich nie mialam , wiec jak jakis facet mi pisze ze lubi namietnie i dlugo piescic cialo kobiety to juz na samą mysl jest mi dobrze:)

Jednorazowy wyskok na pewno nie zmieni tej sytuacji, będziesz miała orgazm z innym, ale seks z Twoim facetem się dzięki temu nie zmieni. Jedyne wyjście to powiedzenie facetowi wprost, że w łóżku nie jest najlepiej, i że MUSI coś z tym zrobić. Oszukiwanie, że wszystko jest wspaniale nie ma żadnego sensu. Nie jestem zwolenniczką zdrad bo \"źle mi z moim facetem\", jeśli Ci źle to albo odchodzisz albo walczysz o to, żeby było lepiej.

Gość dziewczynagbjj
te, ktore pisza ze sex nie jest najwazniejszy, to sa porzadnie wyorgazmione i wyobacane. Ja autrke troche rozumiem, tez to przezywalam, a bol byl ogromny, naastajaca frustracja coaz wieksza,a rozmowy-wlasnie w formie zartu nic nie dawaly. Wiec stwierdzilam, ze chce zycia bez seksu, on zapytal dlaczego, a ja mu wytlumaczylam. Nie w zartach ale w powaznej rozmowie. I co? od tej pory seks dla mnie to 100% satysfakcji, za kazdym razem mam orgazm. I od razu mowie, ze nie jestem i nie bylam kloda w lozku, moj facet zawsze byl zadowolony:) zmierzam do tego, ze żatobliwa rozmowa nic nie da. On to albo potraktuje jako zart, albo twoje potrzeby nic dla niego nie znacza. Wiec, powiedz twojemu jasno: albo zycie bez seksu albo on bedzie tak sie zachowywal, zeby cie nie bolalo i sprawialo ci to przyjemnosc. A bolesny seks, to sorry, jakby sie kogos nie kochalo, to tego sie nie da wytrzymac. Pomijajac fakt, ze ukryte pretensje niszcza uczucie. Porozmawiaj z nim nie dla siebie, ale dla WAS. pozdro. I nie mysl o zdradzie, skoro nie umiesz wyegzekwowac odpowiedniego traktowania od faceta, ktory cie kocha, nie uda ci sie to z obcym kutasem.

jasne.Powiem Ci tak,idz sie od razu puśc i koniec tematu,zaczyna mnie juz to nudzić i irytowac. a jak chcesz pieszxczot to zacznij smaa to robić! Ja to robie bardzo czesto,i jakos nikt na tym nie cierpi,b zadowlam sie sama,a nie lece do jakiegos faceta,zeby mi dobrze zrobił.!!!!!!!!1

Wybacz, ale facet z neta może Ci wmawiać absolutnie WSZYSTKO, a jak jest w rzeczywistości nie wiadomo. Pomyśl trochę, zanim skrzywdzisz swojego chłopaka.

"Nie jestem zwolenniczką zdrad bo "źle mi z moim facetem", jeśli Ci źle to albo odchodzisz albo walczysz o to, żeby było lepiej." Dokładnie. Chcesz spróbować z innymi - nikt Ci nie broni. Ale nie w trakcie trwania w związku! Odpowiedz mi autorko na pytanie, gdyby to on Cię zdradził, to co wtedy?

to poliz mu troche ptaszka niech sie podnieci i nagle przerwaij i zaczniej robic cos innego.Powiedz mu wtedy ze alasnie ty sie tak czujesz podczas seksu.Odwroc sytuacje i sobie wyobraz ze to on ma zamiar bzyknac panienke tak dla seksu tylko.Fajnie bys sie czula?Jak zawsze bedziesz tak rozwiazywala problemy i tylko tak potrafisz to wspolczuje ci.Jak seks jest dla ciebie tak wazny to rozwiaz problem z nim albo go zostaw, a nie zdradzaj za plecami.Zachowujesz sie jak pasozyt.Zyjesz za pieniadze ktore on zarabia i knujesz za jego plecami.

autorka tego topiku do mądrych dziewczyn sie nie zalicza mozna by było to zrozumiec jezeli była by dziewicą ale w przypadku gdy oboje kogos przed sobą mieli to ilosc nie ma znaczenia

Gość on nie bierze na powaznie
tego co mówisz, bo zaraz obracasz to w żart i oboje się śmiejecie. Gdybyś poważnym tonem powiedziała mu, że taki seks Cie nie interesuje inaczej by do tego podszedł. On tym śmiechem bada teren, sprawdza czy mówisz serio, czy jest Ci ok, i bez tych zmian nic by się nie stało. No i Ty mu dajesz potwierdzenie, że aż tak bardzo gry wstępnej nie potrzebujesz. Jak Ci mówi, ze mu jezyk dretwieje, to Ty mu powiedz, ze Ciebie też przy oralu bolą usta i żyjesz :P I niech sie nie zachowuje jak panienka w łóżku :D

no wlasnie ta swiadomosc ze on mnie utrzymuje, wszystko mi kupuje, jem za jego pieniądze .. jest dla mnie taki dobry i to mnie powstrzymuje zeby wyrządzic mu krzywde :( chcialam sie tylko was doradzic , powiedzialyscie co o tym myslicie, dziekuje pomoglyscie mi troche.. :) chyba podejme mądra decyzje

jeśli według Ciebie jest dobry, bo Cię utrzymuje to... współczuję. JEMU. Że ma taką materialistkę za dziewczynę...

głownym wątkiem tu jest kasa, takie mam wrażenie. a jakby kasy brakło to pewnie bys się nie zastanawiała????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ale nie kazdy chlopak by mnie utrzymywal, nie mowcie ze kasa nie jest wazna to jest jakas tam stabilizacja i jest wazna :)

jest ważna, ale ja mam wrażenie że u Ciebie najważniejsza. i ja osobiscie nie chciałabym być na całkowitym utrzymaniu faceta.

jest ważna, ale nie jest wyznacznikiem tego, czy facet jest dobry/kochający i tak dalej. Bo dziś jest, a jutro może jej nie być - różnie się zdarza. A ja mam wrażenie, podobnie jak poprzedniczka, że u Ciebie jest najważniejsza. Jeśli to właśnie kasa Cię trzyma przy nim, to ja się wcale nie dziwię, że zdrada to dla Ciebie "tylko seks" :O

Aaaaaaaa i tym bardziej uważam, że powinnaś dać mu spokój. Chłopak tylko na tym skorzysta...

Gość intimiss
jesteś z Przemyśla może ???

nie to nie tak, kasa nie jest najwazniejsza ale fakt kasą sprawia mi wiekszą przyjemność niz sobą !! ale nie jestem z nim tylko dla kasy, kocham go przeciez jest bardzo opiekunczy :(

"fakt kasą sprawia mi wiekszą przyjemność niz sobą !!" Jezu... Mam nadzieję, że facet przejrzy na oczy jak najszybciej :O