Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OoNaNaoO

Nie wiem co mam zrobić ...

Polecane posty

Mam na imię Karolina i mam 16 lat. Mój chłopak ma 25 lat i jesteśmy ze sobą 2 lata... Bardzo go kocham lecz w naszym związku było wiele spięć, ponieważ on pije i nieraz mnie uderzył. Wtedy jak każda normalna dziewczyna powinnam z nim zerwać lecz ja wybaczałam. Michał nie jest złym chłpakiem są też dobre chwile i wtedy myślę sobie , że to właśnie z nim chciałabym spędzić życie, niestety boję się, że kolejny raz zrobi mi krzywdę . Teraz mam szansę wyjechać do Irlandii do mamy i zacząć nowe życie bez niego lub żeby on wyjechał ze mną .. Nie mam pojęcia co mam zrobić :(

Gość Czarna_Dalia
Na Twoim miejscu już pakowałabym walizki i jak najdalej od niego uciekała.

jestem wtej samej sutuacji,bił mnie ..nadodatek zdradzałi podjerzewam ze tój tez tp robi.. dziewczyno nie rób tego błedu co ja,bo twoja miłosc z czasem zamieni się w uzalęznienie i nie bedziesz umiała od niego odejśc! uciekaj jak najprędzej.zcazniejsz tam nowe zycie i dopóki nie otrząsniejsz sie z niego nie wracaj!

Gość J_LO
dziewczyno nie ma sie nad czym zastanawiać, wyjezdzaj do mamy tylko bez niego, masz dopiero 16 lat i taki facet jest Ci zupełnie niepotrzebny

Gość autorkoooooo
Zaczęłaś sie z nim spotykać jak miałaś 14 lat? On 23? Kurwa co za wysyp pedofilii ostatnio na kafee NA SZCZĘŚCIE TO WSZYSTKO TO PROWOKACJAAA.

zostaw go i to jak najszybciej. nigdy nie pozwolilabym sobie na to zeby facet mnie uderzył, NIGDY

Ech tyle razy prubowałam ale po paru dniach do niego wracałam. Po zatym strasznie boje się tego wyjazdu nikogo tam nie znam i angielski też słabo :(

wedlug mnie jeśli chłopak bije swoją dziewczynę (bądź jakąkolwiek osobę plci zenskiej) to idiota i nie powinien zadawać się z kobietami. a to że mu wybaczalaś sprawi że będzie sobie mogl bezkarnie Cię bić. uciekaj poki możesz o wlasnych silach ;]