Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataaalllllaaa a jak

NIE POTRAFIE DOJSC DO ORGAZMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODCZAS SEXUU!!!!!!!!!!

Polecane posty

NIE POTRAFIE DOJSC DO ORGAZMU PODCZAS SEXU NIE WIEM CZEMU I CZY JSTEM JEDYNA ????????????????? POTRAFIE DOJSC JEDYNIE DO ORGAZMU ŁECHTACZKOWEGO A CHCE CHOCIAZ RAZ PRZEZYC GO PODCZAS SEKSU CZY JEST JAKIS SPOSOB NA TO ???????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość malo kobiet przezywa orgazm
pochwowy, o co ci chodzi, przeciez masz orgazm lechtaczkowy! sa kobiety co nie przezywaja nic! tylko ruchy posuwisto zwrotne i totalna nuda

Gość dfdffd
polknij kilkogram viagry dla kobiet .

Gość waria
Ile masz lat i jak długo współżyjesz??

Gość dfdffd
pochwowy, o co ci chodzi, wcale nie tak mało . Wedlug statystyk ponad 60 % ma regularnie . Tylko nalezy sie go raczej nauczyć

tak samo jak ja . mysle ze dlatego ze zbyt dlugo partner zaspokajal mnie w inny sposob i sie do tego przyzwyczailam .. a odkad uprawiamy sex orgazmu jeszcze nie mialam , chociaz moj facet jest w tym fantastyczny :)

Gość do dfdf
przeciez łechtaczkowy jest czestszy o wiele a i tak wiele kobiet go nie przezywac co dopiero mowic o pochwowym, jakies dziwne statystyki masz

21 lat i wspolzyje 3 lata i nie mialam kurwa jeszcze tego orgamu a bardzo chce go przezyc!!!!!

orgazmu****************

Gość dfdffd
drażnij punkt g i zjedz tabletki na pobudzenie

wrrrrrrr p o to zeby go przezyc ;D

Gość ja w sumie nie wiem jaki
mam, no fakt zawsze mam pobudzana lechtaczke ale jednoczesnie czlonek porusza sie w mojej pochwie i jak mam orgazm to czuje skurcze w pochwie:) wiec jaki to jest pochwowy czy taki i taki?

Gość dupcia
Mam taki sam problem i jak narazie nie udalo mi sie go rozwiązać. POtrafie dojśc tylko jak robi mi palcówe, a jak wkłada kutasa to nie, chociaz sprawia mi to przyjemnosc.

Gość Koberra
Heh a ja nawet łechtaczkowego nie mam. I co ja mam powiedziec?

Weźcie już przestańcie pitolić takie głupoty. Rozróżnienie na te dwa orgazmy to mit Freuda. Polecam najpierw się dokształcić, a potem się odzywać. Autorko: to nie tragedia, po prostu musisz znaleźć odpowiednią pozycję, w której łechtaczka też będzie pobudzana (najlepsza na jeźdźca). Głowa do góry i marsz do łóżka:P

Gość kotek1885
kobiety nieraz latami ucza sie orgazmu.najlepiej cwicz miesnie kegla czyli jak sikasz to przerywaj,powstrzymuj na chwile i znowu sikaj i powstrzymuj to meczace ale daje efekty. nie wiem kto to napisal ze nie ma rozrozniania orgazmow miedzy lechtaczkowy, a pochwowy,bo jest.ja mialam i taki i taki,ale autorko powiem ci ze wole ten lechtaczkowy:) a spokojnie nauczysz sie pochwowego.facet nie musi sie uczyc on to p[oprostu ma,a my musimy sie pomaczyc(nie wszystkie oczywiscie)