Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaniołekkk

Ciąża bez objawów

Polecane posty

Gość aaaniołekkk

Witam drogie Panie :) czy któraś z Was nie miała w ogóle żadnych objawów i była w ciąży????

Gość ciężarna12
Jestem w 22 tyg ciazy i w sumie gdyby nie to ze nie mialam okresu to bym nie wiedziala ze jestem w ciązy. Nie mialam ani nie mam zadnych nudnosci, zachcianek ani niczego podobnego. Teraz troche zle sie tylko czuje, tak slabo ale to przez anemie, pozdrawiam

Gość aaaniołekkk
ciężarna 12 dziękuję za odpowiedź. Pytam bo już się nie chcę nakręcać i wymyślać sobie objawy na siłę, a potem i tak @. A robiłam tak kilka miesięcy. Zawsze mnie baaaardzo bolały piersi od samej owulacji. Dziś jest mój 30 dc i nic mnie nie boli, nic mi nie dolega( to mnie trochę dziwi) , tylko czasem brzuszek zaboli, ale to tak jak przed @ więc tym się nie sugeruję kompletnie. temp. mam 37,2 :) Pozdrawiam

aniołek nie obawiaj sie :) ja takim przyszlym mamusiom zazdroszcze co nie maja zadnych objawow...jezeli jestes w ciazy to tylko sie cieszyc bo ja juz nawet nie moge zajrzec do lodowki bomnie juz zbiera na wymioty na sama mysl o jedzeniu:(

Gość a mnie tylko
odrzuciło od kawy i papierosów.

Gość aaaniołekkk
ja na szczęście nie palę :) A czy jestem to się okaże :) w kazdym razie dziękuję za wszstkie odpowiedzi. ZAstanawia mnie najbardziej ten brak bolących piersi ;):)

Czasami objawy pojawiają się nieco później. U mnie na przykład przyplątały się dopiero w 6 tygodniu i od tamtej pory juz nie chcą sobie pójść.

ja dopieor jestem w 7 tygodniu a od dwoch tyg. ciaza dala mi tak popalic.... :( dzisiaj ide do lekarza zeby mi dal moze jakis lek na mdłości i wymioty:(

Gość aaaniołekkk
Ehhh..... ja już tyle kasy wydałam na testy, że sobie jeszcze tydzień poczekam, bo podejrzewam, że owulacja mi się w tym miesiącu przesunęła na 22 dc ( wnioskuję po wzroście temperatury, idelanie płodnym śłuzie i obserwacji szyjki macicy, ból jajników i pleców w okolicach lrzyża) , czyli jeśli tak by było to dzisiaj jest 8 dni po owulacji ( jeśli moje przypuszczenia są trafne ) dzisiaj jest mój 30 dc, - mój najdłuższy cykl do 34 dni. Poczekam do niedzieli i jeśli @ nie będzie zrobię test